Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Baby expo intre 20-22 oct la Iasi? Ce ma faaaaac? Eu am DPN pe 21 oct...cum nu se poate mai bine. Nah daca o fi necesar, o sa trimit "un sol de pace" la expo ptr cumparaturi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

GRIPO- Multumesc Incepusem sa cred ca sunt singura inconstienta care nu-si face analiza

Eu am o intrebare. Am tot auzit pe forum de bb care au murit pt ca dr au refuzat sa le faca cez. mamicilor. Au murit din cauza cordonului!Cum vine asta? Se poate intampla si pana sa ajungi la momentul nasterii? Am citit de un caz in care bb a murit cu 2 ore inainte de nastere din acelasi motiv!

LEXI - te asteptam dupa ce extermini virusii

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Ah, si eu aud 'pocnitura' de vreo 3 seri! Am crezut ca am auzenii....
La mine clar nu erau de la oasele bazinului pt ca nu ma dor deloc!

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Gety, scuze, eram pe fir dar citeam din urma si postam pe masura ce parcurgeam ce s-a scris. Am vazut intrebarea pe care mi-ai adresat-o, cred ca faci referire la efectele pe care le au calmantele asupra bebelusului. Cred ca depinde de calmant, de ceea ce au ei in spital (Algocalmin, Piafen fiole). In mod sigur n-o sa administreze vreun calmant care prezinta risc ptr bebelus. Iar daca vrei sa-ti aduci suplimentar calmante mai puternice (de ex Ketonal sau Profenid fiole), cred ca tb sa ceri parerea medicului care te supravegheaza. Exista posibilitatea sa evite folosirea acestora daca nu se utilizeaza in practica zilnica din spital, datorita eventualelor efecte adverse ce pot aparea la tine sau bebe (si in loc sa supravegheze nasterea tb sa gaseasca o cale prin care sa neutralizeze efectele). Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Eventual ma poti intreba concret despre un calmant anume. Ca fapt divers, din ce am auzit de la mamicile care au nascut natural la Cuza, nici una n-a primit calmante ale durerii in timpul travaliului ... cine a avut noroc de anestezie, bine, cine nu...a simtit nasterea 100%. Poate sora ta stie mai multe. Calmante stiu ca le-au facut mamicilor dupa cezariana...iar atunci nu mai are cum sa-l afecteze pe bebe.

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Am citit postarile voastre despre pocnituri. Eu inca n-am experimentat asa ceva. Ceea ce stiu sigur e ca nu-i aer in uter, acolo e numai apa, deci bebe nu face nici part, nici nu ragaie, nici nu pleoscaie. E posibil ca zgomotele sa fie facute de ligamentele muschilor sau de articulatii.

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

laptic pentru bebe de Adameasca.

mexxa eu cred ca decizia in privinta nasterii o poti lua numai cu doctorul ginecolog care cunoaste istoria sarcinii tale. Eu as opta pentru nasterea naturala, cezariana oricum ramane o varianta in cazul in care intervine ceva neprevazut. In privinta inaltimii, nu stiu cat conteaza, eu am 1,62 si nu pot spune ca am avut o nastere grea. In bazin am fost destul de mica...dar voinica.

Bebe a sarbatorit prima luna cu laptic de la tzatzuca iar noi ne-am bucurat tare mult ca suntem spre bine. Maine vom repeta urocultura sa vedem cum mai stam. La o luna are 3560 grame.
Multumim mult pentru tot sprijinul, de-abia astept sa vina toti bebelusii pe lume cu bine si sa dechidem capitolul de copilasi.

Pentru try, daca mai citeste topicul nostru, am numai cuvinte de incurajare, sa aiba un copilas luptator care sa pape bine si sa ia repede in greutate, iar celelalte probleme sa se rezolve cu bine.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ref la acele pocnituri asa e sigur ce simteam nu avea cum sa fie aer, eu doar am explicat cum se auzea...

Am vorbit si cu Cri la telefon. Este si ea bine, zicea ca se astepta, din ce auzise sa fie mult mai rau, dupa ...adica dureri si etc...dar este neasteptat de bine. Bebe este un mareee mancacios chiar se auzea gangurind pe acolo...Am intrebat-o de problema ei la burtik si se pare ca nu a avut hernie ci doar o acumulare de grasimutza intr-un singur loc. asa ca draga de ea este bine si a intrebat de voi, care a mai nascut si chiar si de Try deoarece stia ca are pb cu bb.

Va pupa pe toate si a zis ca poate vineri sau sambata intra pe forum sa ne povestasca detaliat cum a fost.

Va pup si eu si ne mai auzim. Sa vedem ce o fi facut Roxana. Chiar sunt curioasa daca o fi reusit cu provocatul nasterii sau cezariana...

Itzy-Bitzy
37 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare burtici si mamici!

Eloise, Crisnemes, merci mult pt info!
Fusca, Adameasca, Martha, multe felicitari, bebei mancaciosi si refacere rapida!
Nastere usoara celor care urmeaza

Beatrix
34+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

MamiLiliAi fost haioasa cum ai zis de bebe din burtica ma doare burta de ris.
Eu nu am asemenea auzenii, doar ca citeodata simt cumva incheieturile lu bebe ca sa zic asa cind se foieste din picioruse.

Danip ti-am dat PM.

POZE

Monica 39 sapt

Mergi la inceput

Monique, ma bucur ca te-am facut sa razi. Vezi sa nu se rupa apa daca razi prea tare (N-am idee daca e posibil, zic si eu asa)

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput