Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
sheryll spune:
Sofimic : Ce ma bucur ca mai sunt persoane care aud zgomote in burta , credeam ca am luat-o eu razna . eu aud ca si cum as desfunda un dop de la sticla de vin . Cica s-ar putea sa fie bebe care trage pirt si el fiind in lichid cam asa se aude.
Ce zi plina a fost ieri o multime de bebei . Felicitari la proaspetele mamici.
sheryll 31+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Try, Fusca si Martha sa va traiasca bebelushii si sa va bucurati de ei. Refacere cat mai rapida si mult laptic.
Try te admir pt taria de care dai dovada. Felicitari inca o data si sanatate multa celui mic.
Mexxa si eu zic tot pentru nastere naturala sa optezi , dar in fond decizia iti apartine. asa cum ai auzit toata lumea spune ca refacerea este mai rapida la o naturala...faci cum simti si cum crezi.
Sofimic si eu am auzit acele zgomote chiar voiam sa va intreb, dar am uitat mereu, mi s-a intamplat sa stau in pat si sa aud ca o pocnitura mica, ca un balon spart asa nu stiu cum sa zic...dar cert e ca le-am auzit si eu....ca si cum s-ar face o bula in likid si se sparge sau nu stiu...oricum am amuzam.
Am vazut pozele de la intalnirea burticilor. Sunteti ff frumoase asa gravidute si se vede ca radiati de fericire asa cum de altfel si trebuie
Va pup si numai bine. Incerc sa va mai tin la curent cu vesti despre fete.
Itzy-Bitzy 37 cu
Ana-Maria
POZE
eloise spune:
ITZY multumim de info, nu stiam de kids expo. Totusi eu am vazut intr-o reclama la BABY EXPO din revista SUPERBEBE ca va fi BABY EXPO la Iasi intre 20-22 octombrie... acum sper sa fi ramas valabil si sa nu se fi contramandat...ca daca nu e info pe net despre asta... cine stie...
Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe
Crisnemes spune:
Salve!
Felicitari noilor mamici si bebai.Sa va traiasca si sa va duca bucurii.
Ma bucur pentru Try- din mesajul ei am impresia ca e tare optimista. Sper din tot sufletul sa fie asa si ii doresc multa sanatate la Adrian.
Sofimic si Gripo ma bucur ca rezultatele la listeria au iesit negativ.
Pufy- ai fost tare curajoasa ca dupa 6 zile sa mergi acasa din spital cu Alesio asa drum lung. Eu sincer abia dupa o luna am reusit sa stau in fund.
Pufy tu ce cadou i-ai cumparat lui Alesio din partea fratiorului?
Si pe mine ma dor tare oasele si am impresia ca dintr-o clipa in alta o sa ma imprastii toata. Sunt tare curioasa cand voi naste?La primul control pe care l-am facut mi-a spus DPN 15 sept. apoi la urmatoarele mi-a spus 6 sept. si dupa cum stiu eu ca am prestat in decembrie se potriveste DPN 6 sept. Deci azi as intra implini 39 de sapt. si intru in sapt 40.
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
MamiLili spune:
Buna ziua, burtici!
Alina Morostes, multumesc pentru raspuns!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Crisnemes inca nu i-am luat cadoul de care tot vorbim ca nu avem unde sa-l ascundem de gongolinul cotrobaitor....
Vrem sa-i luam un balansoar din ala de plastic cum se gasesc prin Selgros....de ex. din ala stil pastaie de mazare, sau calut, sau elefant....ce-om gasi, si masinute(ca e mort dupa ele).
El a mai avut un balansoar din lemn(calut) dar s-a dezmembrat de tot....
Cat despre drumul nostru de la Cluj la 6 zile de la nastere a fost ok....eu puteam sta in fund ca nascusem prin cezariana(sa nu crezi ca nu m-a durut plaga operatorie de la gropi...dar a trecut).
Pupici!
Ioana(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
gripo spune:
Fetelor, va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine, cu analiza asta nenorocita. ALESSIA, nu-ti face probleme, mie mi-a recomandat-o dim cauza scaunelor diareice, care, la mine apareau din cauza fierului, ceea ce era putin ciudat, pentru ca, in general, asta da constipatie, si nu invers, asa ca nu-ti face griji, daca nu ai simptome, nu se recomanda analiza asta,pentru ca, la noi in tara, cazurile sunt destul de putine.
ELOISE, sunt sigura ca te-ai gandit ffff bine inainte de a lua decizia asta. De Onofreiescu, sau cum l-o chema, am auzit si eu, si nu sunt din Iasi. Totusi, ca si PUFY, iti pot spune, ca poti pleca din maternitate direct acasa cu bebe, chiar daca drumul este mai lung, important este sa ai o masina buna. Nu vreau sa te superi pe mine, stiu ca, de fapt, argumentul suprem in decizia ta a fost chestia cu doatrea super pentru nounascuti, dar, cred, cel putin acum, ca as fi ales sa nasc cu mama. Uneori dragostea si atentia face mai mult decat dotarea. Oricum, tu trebuie sa stii mai bine decat mine situatia, si, inca o data, nu te supara ca am insistat.
SOFIMIC, eu nu aud niciun zgomot, dar stratul meu de grasime de pe burta este destul de considerabil.
Intr-adevar, m-am uitat si eu pe pozele de la intalnire, si sunteti superbe, asa cum sunt toate mamicile fericite.
ITZY, esti o dragutza, cum dai tu telefoane..
TRY, felicitari, si tie si puiului mic, o sa fie bine, sunt sigura, si ma alatur si eu ideii de a o trece pe lista de mamici. Poate, cu timpul, se mai schimba ceva si se razgandeste, cine stie?37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
putzuruca spune:
Fetelor, parerea mea este ca acele pocnituri sunt de fapt de la articulatiile bazinului. Nu au cum sa fie de la bebe pt ca in uter nu exista aer, este numai apa si nu se propaga sunetul in exterior.
Eu de vreo 3 zile am o senzatie ciudata in burtik. Simt ca atunci cand se implanta ovulul, dupa fecundatie, adica nu simt o durere propriu-zisa ci o jena, ca inainte de ciclu. Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Sa fie oare de la col?
putzuruca 35+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
GETY spune:
Am aterizat si eu acasa. Am fost la "prelucrat" cu bagajul pt. spital (al meu si al bebelinei) si cu sanii. Voi v-ati pregatit sanii pentru alaptat? Eu inca nu, dar trebuie sa incep.
Am mai fost si la atelierul la care am dat comanda de patut (miercuri e gata), dar cand l-am intrebat pe nene de pret, mi-a spus ca nevasta-sa imi poate spune (tot femeile sunt la putere, nu?), asa ca iar nu pot sa dau un raspuns cu care eram datoare de mai multa vreme. C-am vazut c-ati vorbit de patuturi.
Sandra, frumusel patut si carut. Daca cu patutzul am rezolvat-o, mai am cu salteaua si cu carutzul. Carut am inteles c-o sa primim de la o verisoara de-a sotului care munceste in Italia, cat de curand. Si eu sper, ca nu mai am rabdare.
Mexxa, dar dr. ta in ce directie te indruma sa nasti? Natural sau cezariana? Sincera sa fiu, nici eu nu stiu, pentru ca mi s-a spus ca la durerea care este, eu n-o sa-i fac fata.
GETY 33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Am vrut sa zic durerea de la o nastere naturala. Si medicatia care ti-o administreaza sa nu te mai doara, "buseste" copilul. Asa-i MamiLili? Tu poti sa ne dai mai multe detalii.
GETY 33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE