Parfumul favorit
Raspunsuri - Pagina 12
psj spune:
amor amor il gasesti si online pe strawberrynet, din cate stiu trimit si in Ro dar dureaza vreo 3 sapt.
Carrye spune:
Da scumpa, merci, dar m-am cam lecuit. Am comandat de la Victoria's Secret si nu iti zic de cand astept coletele, pentru ca imi trimit 4 produse in cine stie cate randuri.
Am intrat si pe site-ul asta si mi-am cam prins urechile, acum plec in Plaza si o sa ma uit cu atentie dupa el. Am si pe cineva de la care iau parfumuri si o sa il rog sa mi-l caute. Sper sa il gasesc.
Pup
puppe spune:
Carrye, sigur gasesti Amor-amor, sotul meu mi l-a luat saptamana trecuta, in caseta cu gel de dus si crema de corp, de la "furaciosi" (asa le zicem la aia care aduc parfumuri din Germania la 30-50 euro). Caseta mea a costa 80 euro, dar merita. Pe mine, miroase dulceag la inceput, apoi , culmea, devine fresh. Imi place de mor!
Carrye spune:
Fetelor, normal ca gasesc Amor Amor pentru ca nu la ala imi era gandul. L-am confundat!!! Am fost aseara la Sephora si era acolo. L-am vazut, mi-am adus aminte de el si nu e asta.
Ce e cel mai rau e ca acum nici nu imi aduc aminte cum se chema cel despre care am crezut se vorbeste.
In schimb, April, vreau sa iti multumesc pentru idee. Am mirosit Noa, apa de parfum, e diferit de apa de toaleta ca si miros. Si m-am indragostit din nou...:) Abia astept sa mi-l cumpar zilele astea. Vreau sa te intreb daca persista mirosul, ca nu am fost atenta si m-am si spalat de cateva ori pe maini.
Carrye spune:
http://www.couleurparfum.com/miniature/cacharel/loulou-blue,fr,0,9,c,20,296.html
ala este parfumul la care mi-a ramas mie gandul.
Loulou blue...
A trebuit sa imi sun iubitul din copilarie (evident ca nu si-a amintit, doar e barbat)dar pana la urma mi-am amintit singura.
Pe asta il vreau!
denisabia spune:
Fetelor imi spuneti si mie parfumul care va face sa va simtiti atragatoare?Imi place Liberte de la Cacharel , Poison Dior , Hypnose Lancome , L Lolita Lempicka , Coco mademoiselle.Astept sugestii de alte esente.
luxe spune:
pe mine de mica m-a fascinat doar auzul de Chanel nr.5....si speram ca intr-o buna zi sa-l miros macar ...!! Acum vreo 5 sau 6 ani cand corespondam cu un francez pe internet, mi-a zis ca mi-a trimis un mic cadou..!! Nu mica mare mi-a fost surpriza sa descopar acest parfum....care spre surprinderea mea inca continua sa-mi placa..;spre disperarea sotului care s-a lasat pagubas sa-mi mai ofere alte parfumuri...!!!
http://www.flickr.com/photos/9734044@N08/
XIO spune:
I love love----Moschino . E fructat , proaspat si vivace. :)
Burberry Brit , Hot de la Ralph Laurent , parca are aroma de cocos :)
Puma Create , ca e incredibil de dulce , Rock' rose de la valentino si cel mai cel Rumeur , de la Lanvin . Ultimul imi place pt. ca isis chimba aroma pe tot parcursul zilei.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by psj
amor amor il gasesti si online pe strawberrynet, din cate stiu trimit si in Ro dar dureaza vreo 3 sapt.
Cum e cu livrarile de la strawberry?Se platesc ceva taxe cand primit pachetul?Si poate stiti de ce lumea spune ca sunt ieftine si expirate in acelasi timp.
Va rog daca ati luat de pe site ce parere aveti?Sincer eu nu stiu ce sa fca.Preturile sunt foarte bune da nici n-as vrea sa cumpar expirate.
O parere va rog mult!!!!!

Monikka
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monicaquote:
Originally posted by psj
Cum e cu livrarile de la strawberry?Se platesc ceva taxe cand primit pachetul?Si poate stiti de ce lumea spune ca sunt ieftine si expirate in acelasi timp.
Va rog daca ati luat de pe site ce parere aveti?Sincer eu nu stiu ce sa fca.Preturile sunt foarte bune da nici n-as vrea sa cumpar expirate.
O parere va rog mult!!!!!
Monikka
Citeste aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83766&whichpage=19&SearchTerms=strawberrynet
eu nu am mai avut curajul sa comand de la ei.
Am comandat mai multe parfumuri on line din Ro la preturi f bune, pt mine si pt mai multe prietene.
Parfumul meu preferat era Poeme de la Lancome, dar acum am descoperit Angel de la T.Mugler si imi place f mult. Zilele trecute l-am cumparat.