Parfumul favorit

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Alchimie(Rochas) si nu-l mai gasesc pe nicaieri
voi l-ati mai vazut?

acum am altele dar "gandul" meu a ramas la el

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNueva spune:

quote:
Originally posted by tic_tac

eu as dori sa descriem parfumul din p.d.v. personal, lista ar trebui sa fie o sursa de informare si inspiratie in alegerea unui parfum.

Este o idee foarte buna. Cu toate acestea nu trebuie uitat ca orice parfum trebuie incercat in primul rind pe pielea fiecaruia deoarece nu miroase la fel pe toata lumea. De asemenea, cind incercati un parfum este bine sa o faceti pe pielea curata, fara a va fi dat inainte cu lotiuni corporale. Asteptati 5-10 minute ca esenta sa se combine cu pielea dumneavoastra si sa-si piarda din concentrarea initiala. Este de preferat sa va plimbati prin magazin, pe afara, prin mall inainte de a lua decizia finala.

Si ca sa descriu unul dintre preferatele mele:

Virgin Island Water (Creed) este parfumul lunii de miere. Proaspat si in acelasi timp cremos acest parfum imbina notele de mandarina, ginger, trestie de zahar, nuca de cocos si ylang-ylang pe o baza de rom alb si musk. Rezultatul este un cocktail delicios care te transporta in Caraibe, unde viata este usoara si serena iar parfumurile plutesc in adierea brizei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Mi-e dor de Honeymoon de la Gabriella Sabatini...daca l-ati vazut, poate imi scrieti si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

eu sunt fan(a) lancome (hypnose) dar si dior (gama poison). recomand, totusi, pentru variatie, liberte de la cacharel. cine a trecut pe langa mine cand am fost parfumata cu liberte...a intors nasul de doua-trei ori si pana la urma a intrebat... nu tin secret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Eu sunt una din persoanele care impart parfumurile in doua categorii: de vara si de iarna. In general nu suport parfumurile foarte dulci...

Din parfumurile cu care ma dau vara cateva imi sunt foarte dragi pentru ca le si asociez cu unele perioade din viata mea:

L'eau par Keanzo - mi se pare super, un amestec de citric si floral - cel putin asa il resimt eu

DKNY - Be delicius - aroma de mar verde, foarte foarte rafinat si suav

Tommy Hilfiger - Freedom - iarasi un miros...citric

Iarna prefer sa ma dau cu :

Cerutti 1881
Noa de la Cacharel

La tinute mai casual imi place si cred ca mi se potriveste Cheap'n Chic de la Moschino, chiar daca e un pic mai dulce decat celelalte.

Iar expresia elegantei supreme, pentru mine, e reprezentata de Bulgari -Pour Femme, e parfumul pe care l-am "purtat impreuna cu rochia de mireasa, e tot floral si citric , dar un pic mai dulce . Pe pielea mea lasa un parfum care imi aminteste de floarea de iasomie.

Legat de cantitati prefer sa achizitionez 30 ml, pentru ca am descoperit ca chiar isi modifica mirosul daca sunt "pastrate" si nefolosite, si evit risipa astfel.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Si eu am folosit in vara DKNY Be Delicius si acum iarna folosesc Cerutti 1881 :)
Incearca pentru vara Cerutti Image, este demential.
Acum am descoperit D&G Red pentru iarna care desi pare un parfum dur, miroase incredibil. N-as putea sa il descriu in cuvinte.
April, am sa miros si eu Noa Cacharel, m-ai facut curioasa.
Dar Kenzo Junge cum vi se pare?
Inca nu am primit raspuns daca stie cineva unde mai gasesc Amor Amor Cacharel. Auzisem ca nu se mai face....:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Carrye, pai sa stii ca o sa incec si Cerrutti Image, ca vad ca ne potrivin la gusturi! L-am testat o data, ca m-a fascinat sticla, doar ca fixista cum sunt am ramas la 1881

Ca tot veni vorba de parfumuri mai greu de gasit. De o gramada de timp ma chinui sa gasesc un parfum , se numeste Chloe Innocence. Am gasit numai versiunea Karl Lagerfeld, numita Chloe, da nu e ala. L-am avut in urma cu muuuulti ani, primit de la cineva, si asa mi-a ramas gandul la el... Da e de negasit...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alot spune:

Carrye mie imi place fooarte mult Amor Amor de la Cacharel. cel putin aici il gasesti peste tot la Sephora sau Douglas sau altele de genul. Trebuie sa fie si in RO.

Ana

http://community.webshots.com/user/analamontp?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

De WISH de la Chopard ce ziceti ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Fetelor, eu sunt bolnava dupa parfumuri si nu va zic cate sticle de parfum am acasa, am depasit 20 cred!!
Ella, am Wish, miroase demential, mai ales acum iarna si se pastreaza mirosul ala foarte mult timp. Imi place foarte tare.
Mai am Escada Magnetism. Nu stiu daca l-ati mirosit dar e incredibil si ala.
Toate parfumurile pe care le am se pastreaza mirosul foarte mult timp.
Alot, e bine daca se mai gaseste, o sa il caut cand plec din tara, ca aici la noi la Sephora nu l-am vazut. L-am avut cand eram mai mica si eram innebunita dupa el.
Daca as putea sa am toate parfumurile din lume la mine acasa as fi cea mai fericita.
Nu pot sa spun ca am unul anume preferat, le iubesc pe toate in mod egal. :)

Mergi la inceput