Parfumul favorit
Raspunsuri - Pagina 13
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by Bratu Monicaquote:
Originally posted by psj
amor amor il gasesti si online pe strawberrynet, din cate stiu trimit si in Ro dar dureaza vreo 3 sapt.
Cum e cu livrarile de la strawberry?Se platesc ceva taxe cand primit pachetul?Si poate stiti de ce lumea spune ca sunt ieftine si expirate in acelasi timp.
Va rog daca ati luat de pe site ce parere aveti?Sincer eu nu stiu ce sa fca.Preturile sunt foarte bune da nici n-as vrea sa cumpar expirate.
O parere va rog mult!!!!!
Monikka
Citeste aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83766&whichpage=19&SearchTerms=strawberrynet
eu nu am mai avut curajul sa comand de la ei.
Am comandat mai multe parfumuri on line din Ro la preturi f bune, pt mine si pt mai multe prietene.
Parfumul meu preferat era Poeme de la Lancome, dar acum am descoperit Angel de la T.Mugler si imi place f mult. Zilele trecute l-am cumparat.
Daca tu ai incredere in acel site romanesc si folosesti parfumuri de la ei te rog da-mi si mie adresa sit-uuli respectiv.Am intrat intr-o febra nebuna de cumparat parfumuri.Stiu ce parfumuri vreau dar caut poate niste preturi mai bune.Te rog mult vreau si eu adresa!!!

Monikka
Bratu Monica spune:
M-am cam lamurit cu strawberrynet.Chiar ca n-am curajul plus ca trebuie sa astept mult prea mult.
Ideea e ca am vazut si eu niste rujuri nu mai stiu care erau cadou si care platite dar miroseau groaznic ceea ce nu e caracteristic unui Lancome sau Dior.
mercimult de sfaturi.
Monikka
danamiha spune:
Eu recomand din toata inima acest site: www.esentedelux.ro Nu as vrea sa fie considerata reclama, pt ca nu am nici un interes. Chiar daca am comandat mai multe nu am primit nici o reducere ![]()
Am cumparat de la ei O de Lancome pt mama, Angel pt mine, Poeme si Hypnoze pt doua prietene, L'Homme de la YSL pt sotul meu.
Diferentele de pret fata de magazine sunt f.mari. de ex am luat Poeme de 100 ml cu 220 lei,iar in magazin e 400, Angelde 100 ml cu 325, iar in magazin e 525 lei, etc.
Parfumurile sunt originale.
danamiha spune:
Monica, ce parfumuri doresti sa cumperi?
Sunt curioasa.
La mine pe lista urmatorul e Alien de la T.Mugler
Bratu Monica spune:
AMARIGE-GHIVENCY
PURE POISON-DIOR
GHIVEBCY-ORGANZA
CAM ASTEA-AR FI .Acum la noi in magazine sunt casete cu parfumul de 50ml si cadou i un minigel de dus si o mini crema pentru corp.
Sa studiez si eu preturile si daca tu esti myltumita am sa comand si eu chiar maine.Oare in cat timp il primesc?
Stii cat timp face pana ajunge pachetul?
Monikka
Bratu Monica spune:
Am comandat acum
Asa usor se comanda?Si primesc acasa parfumul si in acel moment il si platesc.Super pret!Vedem daca e si d e calitate.La tine in cat timp a a juns? te rog mult ma da-mi ceva detalii cat ai platit la livrare si ce trebuie sa mai fac?
Multumesc de 1 milion de ori

Monikka
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Moni, ti-am trimis un PM.
Scuze!Eram pe La Redoute acum.Pregatesc si acolo o mica comanda.

Monikka