Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 11
b_irina_c spune:
Ioana daca nu e prea traumatizat copilul dupa tuns venim
.
Acum inteleg de cauti alta bona...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Mai Ioana, pai noi am vrut bone tinere.
Si pe a noastra (actuala) din cand in cand o apuca depresia, melancolia, si atunci spal io vase dupa ea. 

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Irina, acum mi-am amintit, Miruna la 10 are ora de somn, s-ar putea sa o tunda in timp ce doarme
.
Cristina, a mea nu prea e deprimata, ca niciodata n-am gasit vase nespalate sau rufe necalcate. Doar ca de cind are gagiu vine cu idei cretze, gen sa-i fac carte de munca (i-am explicat ca nu am firma), sa-i dau bani cu imprumut (si i-am zis la inceput ca nu-i dau ca avans decit cel mult numarul de zile lucrate din acea luna, nici un leu in plus). Miine-poimiine vrea concediu de maternitate
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
diplodocus spune:
salutare...doarme Luca si ma grabesc sa povestesc putin cu voi
FETELOR, voi cum faceti , de fapt , baie la bb-ici? Am citi ce au scris IRINA si RAMONA, si am intzeles ca fac baie in cada, singuri???cum reusiti sa-i si tzineti sa-i si spalati?
Sa nu rideti de mine, dar sa va spun ce instalatie avem noi pt facut baie...In cada, pun 2 scaune fara spatar, si pe ele caditza lui Luca. Calin se aseaza pe capatul cazii si-l tzine pe pitic, si eu il spal si ma joc cu el...
E comod asa ca nu trebuie sa ma aplec( ma gindesc ca m-ar durea spatele...sau nu?)Dar e adevarat ca are spatiu limitat...
IOANA-mi-a folosit si mie mult poza cu leaganul montat...Vreau sa-i iau si eu si nu stiam exact cum se pune
Cu bona ta e totale situatia..eu nici pt mine nu cer bani imprumut dar pt altii
RUXANDRA-bine ca e OK Matei...Eu nu stiu cum o sa reactionez cind o sa patzeasca si Luca prima oara..Sper sa nu ma isterizez prea tare![]()
IRINA- am vazut pozele...ce mare a crescut voinicul tau
...A fost total cu "verificatul" robinetului
RAMONA-drum bun!
INNA-bravo pt dintzisor...de mult era asteptat!
Curaj pt perioada de petrecut la soacra...
cge spune:
Se termina ziua, si eu nu apuc sa intreb ce vroiam:
- de la ce varsta au voie miere ?
- voi cum intentionati sa faceti cu mancarea ?
Sa le gatiti zilnic, sa le dati cate 2 zile aceeasi mancare ?
Pana acuma si eu si bona gateam mai mult, dar special ptr Anca in majoritatea timpului mai multa mancare, si congelam in borcanele.
Avea fata o zi peste, o zi ficat, alta pui, vita, alta legume cu ou, intelegeti voi.
Acum ma gandesc ca s-a marit fata, si poate n-as mai congela, dar si sa gatesc si sambata si duminica iar nu ma vad.
Maica-mea este oripilata pur si simplu, ca ii dau copilului asa mic mancare congelata.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Diplodocus uita asa face Vladut baie (asta e de acum 2 luni). Si noi il tinem de manuta, ca mai nou sta doar in picioare. Il spal asa in picioare si il clatesc cu dusul.
O tulesc acasa....
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Cristina, aici zic astia ca mierea se da de la un an incolo.
De cand s-a marit odrasla, declar cu mana pe inima ca le consider mame-eroine pe fetele cu doi sau mai multi copii si au toata admiratia mea. Incercam sa-mi imaginez cum m-as descurca cu 2 copii...si nu reusesc. Poate si pentru faptul ca noi suntem singuri aici si nu am cu cine sa-l las nici macar 5 minute...
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
christina-m spune:
Salutare
Ne-am intors si noi din a doua parte a vacantei de vara. Am fost in Ungaria intr-o statiune, unde Matei s-a distrat de numai si toata ziua s-a balacit. Sper ca saptamana asta sa pun si ceva poze.Dar din pacate dupa ce am ajuns acasa ne-am pricopsit cu rosu in gat iar acum e tot cu febra. Mi-e asa de mila de el ca toata ziua sta in brate la mine cu capul pe umarul meu
.
Sanatate multa si celorlalti copilasi bolnaviori, Vladut si Nuka.
La Multi Ani celor care au implinit un anisor.
Sa va mai spun despre noi: dinti inca tot n-avem, desi gingia e foarte inflamata;
inca suge dimineata si seara si se pare ca nu are nevoie de completare;
merge bine de o manuta si prin casa mai fenteaza si uita sa se tina, dar inca se cam teme sa-si dea drumul;
stie sa bata din palme, sa faca pa-pa, saarate si el unde sunt ochisorii, sa danseze pe muzica, recunoaste vaca in carticica lui si face mmmmmm adica muuu;
Mai scriu mai tarziu ca vad ca incepe sa se trezeasca.
Pupici la toate fetele si copilasii.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
latrishia spune:
cge - eu am inceput sa i dau mancare mai normala si sa i dau 2 zile, mi s a acrit si de borcanele congelate mai ales ca acum mananca dublu; miere stiu ca de la un an au voie dar cu masura
Lori&Luanna
Antoanela23 spune:
Buna seara frumoaselor,
Ne-am intors si noi duminica din conjed, de pe meleaguri teutone, iar azi e prima mea zi de serviciu.
Sunt multe de povestit, pe scurt a fost bine dar am tras niste invataminte pt urmatorul concediu cu Victor si anume:
- e mai usor daca avem apartament cu un dormitor si un colt de bucatarie, nu pt gatit ci pt spalat biberoane, incalzit, etc;
- e util sa luam de acasa un scaun de masa pt pitic sau ceva similar.
E foarte frumos la Baden Baden, orasul e superb cu parcuri multe si cladiri frumoase. Dar e un loc unde e bine sa mergi ori in cuplu, ori cand sunt copii mai mari ca sa poti profita de tot ce are de oferit.
Alta problema a fost ca eu m-am imbolnavit, am facut o alergie alimentara si m-a scos din circuit vreo 3 zile.
In rest a fost bine, hotelul f bun, aveam piscina, sauna, gym (nu ca l-as fi folosit, dar l-am vazut de la distanta), restaurant si papa fff bune.
Victor a fost ok, nu s-a imbolnavit, in schimb era cam agitat si a mancat cam naspa, asta si din cauza ca de cate ori mancam noi trebuia sa-i dam si lui paine, biscuiti, mancare de la noi din farfurie, etc.
Cam atat despre vacanta, cand o sa pun pozele pe net va anunt.
La multi ani aniversatilor de azi si din ultimele zile, cu mentiune speciala pentru cei care si-au serbat primul anisor, sa fiti sanatosi, norocosi si iubiti.
Pupaturi la mamici si pitici,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)