Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana daca nu e prea traumatizat copilul dupa tuns venim .
Acum inteleg de cauti alta bona...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mai Ioana, pai noi am vrut bone tinere.
Si pe a noastra (actuala) din cand in cand o apuca depresia, melancolia, si atunci spal io vase dupa ea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, acum mi-am amintit, Miruna la 10 are ora de somn, s-ar putea sa o tunda in timp ce doarme.
Cristina, a mea nu prea e deprimata, ca niciodata n-am gasit vase nespalate sau rufe necalcate. Doar ca de cind are gagiu vine cu idei cretze, gen sa-i fac carte de munca (i-am explicat ca nu am firma), sa-i dau bani cu imprumut (si i-am zis la inceput ca nu-i dau ca avans decit cel mult numarul de zile lucrate din acea luna, nici un leu in plus). Miine-poimiine vrea concediu de maternitate.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare...doarme Luca si ma grabesc sa povestesc putin cu voi

FETELOR, voi cum faceti , de fapt , baie la bb-ici? Am citi ce au scris IRINA si RAMONA, si am intzeles ca fac baie in cada, singuri???cum reusiti sa-i si tzineti sa-i si spalati?
Sa nu rideti de mine, dar sa va spun ce instalatie avem noi pt facut baie...In cada, pun 2 scaune fara spatar, si pe ele caditza lui Luca. Calin se aseaza pe capatul cazii si-l tzine pe pitic, si eu il spal si ma joc cu el...
E comod asa ca nu trebuie sa ma aplec( ma gindesc ca m-ar durea spatele...sau nu?)Dar e adevarat ca are spatiu limitat...

IOANA-mi-a folosit si mie mult poza cu leaganul montat...Vreau sa-i iau si eu si nu stiam exact cum se pune
Cu bona ta e totale situatia..eu nici pt mine nu cer bani imprumut dar pt altii
RUXANDRA-bine ca e OK Matei...Eu nu stiu cum o sa reactionez cind o sa patzeasca si Luca prima oara..Sper sa nu ma isterizez prea tare
IRINA- am vazut pozele...ce mare a crescut voinicul tau...A fost total cu "verificatul" robinetului
RAMONA-drum bun!
INNA-bravo pt dintzisor...de mult era asteptat!
Curaj pt perioada de petrecut la soacra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Se termina ziua, si eu nu apuc sa intreb ce vroiam:
- de la ce varsta au voie miere ?
- voi cum intentionati sa faceti cu mancarea ?
Sa le gatiti zilnic, sa le dati cate 2 zile aceeasi mancare ?

Pana acuma si eu si bona gateam mai mult, dar special ptr Anca in majoritatea timpului mai multa mancare, si congelam in borcanele.
Avea fata o zi peste, o zi ficat, alta pui, vita, alta legume cu ou, intelegeti voi.

Acum ma gandesc ca s-a marit fata, si poate n-as mai congela, dar si sa gatesc si sambata si duminica iar nu ma vad.
Maica-mea este oripilata pur si simplu, ca ii dau copilului asa mic mancare congelata.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diplodocus uita asa face Vladut baie (asta e de acum 2 luni). Si noi il tinem de manuta, ca mai nou sta doar in picioare. Il spal asa in picioare si il clatesc cu dusul.

O tulesc acasa....

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cristina, aici zic astia ca mierea se da de la un an incolo.
De cand s-a marit odrasla, declar cu mana pe inima ca le consider mame-eroine pe fetele cu doi sau mai multi copii si au toata admiratia mea. Incercam sa-mi imaginez cum m-as descurca cu 2 copii...si nu reusesc. Poate si pentru faptul ca noi suntem singuri aici si nu am cu cine sa-l las nici macar 5 minute...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare

Ne-am intors si noi din a doua parte a vacantei de vara. Am fost in Ungaria intr-o statiune, unde Matei s-a distrat de numai si toata ziua s-a balacit. Sper ca saptamana asta sa pun si ceva poze.Dar din pacate dupa ce am ajuns acasa ne-am pricopsit cu rosu in gat iar acum e tot cu febra. Mi-e asa de mila de el ca toata ziua sta in brate la mine cu capul pe umarul meu.

Sanatate multa si celorlalti copilasi bolnaviori, Vladut si Nuka.

La Multi Ani celor care au implinit un anisor.

Sa va mai spun despre noi: dinti inca tot n-avem, desi gingia e foarte inflamata;
inca suge dimineata si seara si se pare ca nu are nevoie de completare;
merge bine de o manuta si prin casa mai fenteaza si uita sa se tina, dar inca se cam teme sa-si dea drumul;
stie sa bata din palme, sa faca pa-pa, saarate si el unde sunt ochisorii, sa danseze pe muzica, recunoaste vaca in carticica lui si face mmmmmm adica muuu;

Mai scriu mai tarziu ca vad ca incepe sa se trezeasca.

Pupici la toate fetele si copilasii.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

cge - eu am inceput sa i dau mancare mai normala si sa i dau 2 zile, mi s a acrit si de borcanele congelate mai ales ca acum mananca dublu; miere stiu ca de la un an au voie dar cu masura

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

Ne-am intors si noi duminica din conjed, de pe meleaguri teutone, iar azi e prima mea zi de serviciu.
Sunt multe de povestit, pe scurt a fost bine dar am tras niste invataminte pt urmatorul concediu cu Victor si anume:
- e mai usor daca avem apartament cu un dormitor si un colt de bucatarie, nu pt gatit ci pt spalat biberoane, incalzit, etc;
- e util sa luam de acasa un scaun de masa pt pitic sau ceva similar.

E foarte frumos la Baden Baden, orasul e superb cu parcuri multe si cladiri frumoase. Dar e un loc unde e bine sa mergi ori in cuplu, ori cand sunt copii mai mari ca sa poti profita de tot ce are de oferit.
Alta problema a fost ca eu m-am imbolnavit, am facut o alergie alimentara si m-a scos din circuit vreo 3 zile.
In rest a fost bine, hotelul f bun, aveam piscina, sauna, gym (nu ca l-as fi folosit, dar l-am vazut de la distanta), restaurant si papa fff bune.
Victor a fost ok, nu s-a imbolnavit, in schimb era cam agitat si a mancat cam naspa, asta si din cauza ca de cate ori mancam noi trebuia sa-i dam si lui paine, biscuiti, mancare de la noi din farfurie, etc.

Cam atat despre vacanta, cand o sa pun pozele pe net va anunt.

La multi ani aniversatilor de azi si din ultimele zile, cu mentiune speciala pentru cei care si-au serbat primul anisor, sa fiti sanatosi, norocosi si iubiti.

Pupaturi la mamici si pitici,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput