Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 10
innaa spune:
tre sa plec la soacra-mea...
nu imi place deloc, dar tre sa mai stam si pe la socri la Olt cateva zile ...ca doar si la ai mei am stat aproape o saptamana si deja s-a imbomfurat socrella...a sunat-o barbata-miu ieri si l-a luat cu texte de genu' "eu te astept de atata timp si cand vii acasa nu stai la mine!!".
Si cu tata alergatura asta dupa actaraie nu am apucat si eu sa ma mai plimb prin oras, sa imi vizitez prietenii...acum ma duc la soacra-mea la tzaranoaia sa imi fac baie la lighean. am un chef......
mai mult de doua zila nu stau ca o iau razna creca...sa vad cum il traduc pe domnu' .
hai ca v-am pupat!
Irina si Noélia - 25 sept 2005
maddy77 spune:
Irina,tare haios Vladut!.
Inaa,felicitari pentru dintisor!Sa va fie de binecu micul dejun!I-ai pus pufuletii in lapte si i-ai dat cu lingurita?
Am uitat sa va zic ce a mancat fii mea ieri...i-am facut ficatel+galbenus+unt+cartof+almette,a iesit super bun si nu a vrut deloc sa pape cu lingurita,asa ca i-am uns pe paine si i-am dat si rosie cu branza telemea(pentru prima data),le-am pus pe masuta si le-a mancat fata foarte bine.
De dimineata nu a vrut fructele cu lingurita ,asa ca i le-am taiat bucatele mici(banana,mar,piersica)si a papat cu manuta,bine..i-am mai bagat si eu in gurita ca sa pape mai mult.Parca ma tenteaza si pe mine micul dejun.
Nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu ca nu vrea sa mai pape cu lingurita...cert e,ca nu mai stiu ce sa-i mai dau asa sa pape cu manuta.
marinela79 spune:
Buna ziua la fete,
Am intrat sa spun si eu "La multi ani bebeilor care se aniverseaza intr-un mare fel azi", sa fie cumintei, papaciosi, ce mai, asa cum vor parintii.
Ioana, m-am crucit, cred ca are ceva in capsorul ei bona ta, nu te lasa ispitita.
Irina, e un scump Vladut, ce ne mai mira, doar sunt mari, si Iaris face atat de multe chestii, ca uneori stau si ma intreb, de unde a invatat atat de multe.Si cred ca mai depinde si de copil, de cat timp ii acorzi, ca am vazut copii de aceeasi varsta, care se multumesc sa stea in premergator o zi intreaga, mami e foarte fericita, si copilul nu stie nimik.Iaris bate la usa cand sunt in baie, te pupa daca plangi, scoate si pune capacul la sticlele lui, intinde mainile si se spala la chiuveta, daca ii pun apa intr-un castronel si ii spun"spala-te pe fata,"isi da cu manuta pe fata, ne da sa papam, da mingea, ne da piciorul si mana sa le pupam, stie unde e nasul etc, ar mai fi, dar ma preseaza timpul .Cica acum trebuie sa fac curat si papa ca e la mama.
Carmi, zambaretzul tau nu si-a pierdut titulatura, bravo lui, e un dulcic.
Ramona, drum bun si vacanta frumoasa.
Innaa, in sfarsit dintisor, bravo.
Locca, of,of, ce spaima, mi-e atat de frica de cazaturi, nu stiu ccand ma voi obisnui.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
cge spune:
Irina din Spania, ha, ha, parca e soacra-mea (tot din Olt e si ea).
Dar trimite-l pe sot, pun pariu ca pe fiu-sau vrea sa il vada, nu pe tine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
BiuMil spune:
ca vorbiti de leagane...ce fel aveti? au centuri? as fi recunoscatoare daca m-ati indruma catre o poza ceva... merci
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Bianca, eu vorbeam de leaganul din parc, acolo a cazut fi'miu si noroc ca e pietris pe jos, n-a dat direct cu el de asfalt. Dar si eu as vrea sa-i iau unul de pus in casa.
Tare Vladut. Al meu nu stie de nici o parte a corpului, dar cu apa si robinetele le are si el
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Mary asa e si Vladut, mereu ma uimeste cu diverse chestii pe care le-a observat singur. Si el stie de nas, ochi, urechi (cercei) si dinti . Si e mortal cand ii zic sa-mi dea piciorul la incaltat ciorapi ca mi-l da pe primul si cand ajungem la cerut piciorul 2 el mi-l arata pe primul ca e deja incaltat ... si vorba ta... prea multe de insirat....
Am uitat sa ma laud cu pozele de la Cluj (sunt cateva de la nunta, de la Bologa, dar si nepotelul meu de 3 saptamani). Bianca tot in albumul asta e o poza cu leaganul pe care intentionez sa-l pun in casa dupa ce voi studia la Ioana cum se monteaza .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Pup fetele care ne-au vazut si admirat pozele.
Irina, ce frumusel e Vladut si ce mare a crescut !
Am uitat sa va spun, din lipsa de cadita, in Sicilia i-am facut dus lui Fabiano (in brate la ta-su´) si asa de mult ii place, incat am continuat si aici figura. Asadar, adio cadita, adica de-acum e responsabil consortul cu baitza...pana o sta flacaul pe picioarele lui.M-am scos.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Carmi, chiar ca te-ai scos cu baitza.
Irina, dupa ce iesim simbata cu copiii cifulitzi de la ciufolici, veniti pe la noi sa studiati leaganul.
Bianca, noi n-avem centuri la leagan, e din ala la 25 lei din Selgros. Uite-l aici montat in casa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Am uitat sa-mi mai birfesc bona; da, si pe mine m-a mirat, ca a insistat foarte mult sa vorbesc si cu sotul, poate are el prieteni de la care sa luam bani pentru ea. De 2 luni are bona mea gagiu nou, care are o influenta nefasta asupra ei. Chiar o simt schimbata. Acum inteleg ce vad/simt mamele cind copiii lor au relatii nepotrivite.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)