Mamici de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
alionushca spune:
Selene pe mine cind m-apuca vreo durere de burticuta - iau no-spa - daca fac un calcul - iau cite o no-spa la vreo doua-trei zile - inainte de sarcina mai rabdam durerea dar acum nu - mai bine iau ceva mnai repede decit sa ma doara mai tare. Dar faci bine sa suni si medicul - cine stie poate e ceva specific si noi nu stim - eu il pup cu drag pe medicul meu - il pot deranja la orice ora, noaptea sau ziua si imi raspunde la orice prostie - multumesc Doamne ca pina acum nu prea am avut nevoie sa abuzez.
Of fetelor dupa cum m-am lauidat ieri ca ma simteam mai bine - am dat la ratzuste de doua ori - azi dimineata la fel - imi amintesc de sustinerea facuta de nasha mea - ,,greturile trec pina la 3 luni, daca nu trec la 3 - trec la 5, daca nu trec la 5 - la 9 luni precis
,, - fetelor eu sper sa nu facem parte din exemplare cu greturi de 9 luni
Fetelor moldoveanca izghita din mine a disparut - nu ma recunosc - daca inainte saream in cap celui ce ma calca pe coada - acum incep sa pling - offffffffff
Fetelor nu stiu ce se intimpla cu mine de vreo doua zile - cind starnut sau vomit - fac pipi, putin da fac mii frica sa ies din casa - asta acum la 11w - ce fac mai tirziu
11+
Aliona
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelaaa
Cine stie de ce pozele nu apar in albumele fiecaruia?????Adica ele apar la ALL MY PHOTOS dar nu si in album.In ultimele poze eu nu stiu cine este ca nu e in album si nici nume.....Poate cineva sa-mi spuna????10+4z
Mihaela
Din cauza mea, Mihaela ca n-a stiut sa le pun ca lumea. Gata acum apar la albumul meu
![](icon_smile_big.gif)
Ma bucur ca nu-s singura careia i se vede burta. Incepeam sa ma gindesc ca doar m-am ingrasat. Desi senzatia e clar, diferita.Simt ca nu-i burta de "ingrasat". Eu sunt mandra de ea.
Pupe
Mihaelaaa spune:
AMMA ,tu erai!!!!!MAAAAAAAAAMAAAAAAAA,da ce burtik mare ai!!!!
Poza e facuta la 9 sapt si o zi socotit de la ultima menstruatie sau de la conceptie??Dupa cum arati as crede ca inainte de sarcina erai plata,si de aia ma mir asa.....inseamna ca si la mine tot burik de este,nu-i asa???
Acuma tre sa ma duc la dentist ca am programare,ca de ieri ma cam doare o masea....sper sa nu ma faca ala sa sufar prea tare,ca ma gandesc ca nu mai poate acum sa ma anestezieze.....
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adelyna/adelyna.jpg)
adelyna spune:
fetelor ,stiti ceva de vopsirea parului pe timpul sarcinii?am inteles ca trebuie sa folosim doar vopsea fara amoniac(nuantator).Nu am incercat pana acum ,dar trebuie sa fac ceva cu parul cat de curand.
Amma23 spune:
Mihaela,nu era chiar plata nici inainte de sarcina, da' atunci nu era umflata de jos, cum e acum. Vezi? Si m-am mai si ingrasat in perioada asta, ce-i drept. Aveam noua saptamani de la conceptie, in poza aia. Dar simt ca e umflata de jos, ceea ce nu s-a mai intimplat pana acum, deci e clar de la bebe.
Eu nu recunosc altceva, na
Si oricum, cine mi-o vede zice ca se vede ca-s gravida. M-a intrebat si o vanzatoare la magazin, cand probam o rochie.
Si a ta la fel, se vede ca e de bebe.Asa ca...sa-ti creasca mare si sanatoasa
Si mie la fel, si noua tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Despre vopsit parul... eu imi fac suvite... Asa ca e partial vopsit ... Oricum nu stau cu nasu in amoniac pt. ca mi le fac la coafor... si dupa ce termina de "imprastiat" vopseaua imi acopera parul cu staniol...
Parerile sunt impartite... pt. ca nu exista exista suficiente informatii ca ar fi bine sau nu...
Uite si aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=503
![](gravida.gif)
![](al9leacer.gif)
S-a mai nascut o stea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
noi am fost azi la echo, la un dobitoc, scuzati apelativul caci cred ca jignesc dobitocii, mare dr din spital mare, dr meu nu era si am vb cu alta si a zis ca daca tot am venit sa mer sa fac echo ca oricum asta o face orice ar fi, am zis ok, sa il vad si io pe bb sa stiu ca e bine, nu mai are rost sa astept si intru la nea' , il intreb ..... se pote sti ce este ...nu e prea devreme...poza se da? ...tacere..suitiva pe masa cu capul aici , picioarele aici... ( exact sa nu vad nimic in monitor) pune gel si aparatul si... tacere...... tacere.... tacere.... la un moment dat bate cu el de 3-4 ori in burta....numai eu stiu ce imi trecea prin caop in momentele alea si din pacate nimic bun.... dupa care zice coborati , cu asta neaparat la dr care va urmareste , pe un ton f grav si imi da o poza cu bb si niste valori pe ea... am vazut negru, sa cad jos..... etc( cu totul am stat in cabineyt 6 min.... care au parut 60 ani)
o iau si ma duc la aia in garda si io arat ea vesela , bravo totul e ok suntem mai maricei cu o saptamana , foarte bine, zic doamna nu e bine daca ati fi vazuit cum a reactionat dl dr... e se mai uita odata ser uita la mine imi vede fata de miel speriat si zice... merg sa vb personal cu el poate imi scapa ceva... vine la fe.l de vesela , si zice e ok a vrut doar sa zica sa ii aratati valorile la dr
in concluzie avem 11, 5 sapt dupa UM si 12,5 dupa masuratori,
de batai de inima nu stiu nimic ca nu a zis si nici nu scrie de ele ceva, astept sa fac programare la altul sa vad si eu iubirea mica din burtica, si sa imi explice si mie cineva ce si cum, asa cum sunt eu obisnuita de la dr meu de la prima sarcina, care ma vede si acum ( la asta am fost ca e aparatul mai performant si am zis ca poate vede ce si cum este,si e mai precis in masuratori,si in plus e si maternitatea mai altfel )
Alexa11+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Krissy/Krissy.jpg)
Krissy spune:
Vreau sa va dau cateva linkuri pe care le folosesc eu si care pot aduce niste clarificari, in legatura cu calculul varstei sarcinii, pt ca apare foarte des acest subiect, cu confuziile de rigoare. Pe babycenter.com va puteti personaliza calendarul, functie de UM, DPN sau data conceptiei, lungimea ciclului, etc:
http://www.babycenter.com/pregnancy-calendar/getinfo?_requestid=396935
http://www.maternitycorner.com/mcmag/calendar/pregnancycalendar/lunarmonths.html
Eu prefer sa socotesc cum imi spune calendarul de mai sus si doctorul - cand am implinit 12 w incep sa adaug zilele (12+), nu ma consider saptamana 13.
Krissy 12+4
PS: Imi plac si mie sa ma uit la "noutatile" din albumul comun, sunteti toate niste dragute.
Apropos de poze cu burtici, ale voastre ma uimesc putin, ca eu nu prea am, abia incepe sa se rotunjeasca. Asa ca m-am documentat putin. Va citez si voua din "Your pregnancy week by week" de dr.B Curtis: "abia intre sapt. 12-13 uterul umple complet cavitatea pelviana si incepe sa creasca catre exterior. La atingere se percepe ca o minge moale... Fatul va creste acum rapid. La 13 saptamani masoara intre 6.5 si 7.8 cm, cantareste 13-20g si e de marimea unei piersici."
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
madalina78 spune:
v-a vad pozele acum!!! mada rozz, ce BB mare ai !
va pup
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
madalina78 spune:
dupa 2 ore de invartit prin albumul asta (in care am intrat cu parola mea personala) rog AJUTOR pt limpezire creieri , sa pun si io o poza doua acolo!
trimiteti parola care a mers la voi la PM !
sa va dau si datele mele ca nu stiu de ce nu am facut-o pana acum:
DN: 03.08.78
UM: 21.07 2006
DPN: 28.04.2007
pupici