Mamici de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 23
madalina78 spune:
hai ca o sa va zapacesc in seara asta! m-am uitat pe albumul fetelor cu burtici mari de tot si mi-au dat lacrimile.... cred ca abia acum realizez ca o sa fiu mamica! M-I S-AU INMUIAT PICIOARELE!
mai ales ca azi m-a sunat sora mea, (si ea e gravida cu 2 saptamani mai mult decat mine) si imi zicea ca a facut eco la BB si i-a auzit inimioara.... o sa incep sa plang de bucurie!
imi vine sa va iau pe toate in brate
kisstherain999 spune:
'Neata burtici!!!
LA MULTI ANI!!! Tzontzonel
Eu ce poze sa pun ca am slabit si nu mai am nici burta pe care o aveam inainte de a fi gravi.
Va doresc o zi fara greturi.
kiss
9+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
dolores spune:
buna, ti-as recomanda sa te vopsesti cu vopsea fara amoniac...eu mi-am cumpara si m-am vaopsit de 2 ori pana acum in timpul sacinii..sincer nu vreau sa risc cu altele pe baza de amoniac, sanatatea bebicului meu e cu mult mai importanta...din poze iti poti da seama daca e buna sau nu vopseaua. eu sunt satena si ma fac blonda...fara a ma decolora....la farmacia catena gasesti aceasta vopsea.
sarcini usoare in continuare
quote:
Originally posted by adelyna
fetelor ,stiti ceva de vopsirea parului pe timpul sarcinii?am inteles ca trebuie sa folosim doar vopsea fara amoniac(nuantator).Nu am incercat pana acum ,dar trebuie sa fac ceva cu parul cat de curand.
dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
Mihaelaaa spune:
MADALINA78,eu cred ca prima data trebuie sa-ti activezi PM-ul ca sa-ti putem trimite parola.Asta se face cam asa:(Roxanici a explicat foarte bine)
quote:
Originally posted by roxanici
Ptr activat PM (mesaje private):
- log in pe site
- mergi insectiunea Mesaje private (din menu-ul din stanga)
- click pe iconita de Options
- bifezi Activeaza mesaje private
- trimiti modificarile si gata
Initial nu este bifat si de aceea nimeni nu primeste PM decat daca le activeaza.
Cred ca nu are legatura cu numarul de mesaje postate. Sper...
roxana
Dupa ce sti parola o sa mearga usor,si eu m-am chinuit mult,dar odata ce-am avut parola ,a mers....
Mihaela
mada_rozz spune:
Buna fetelor!!
tzontzonel
Madalina,asteptam sa vedem si bebelul tau.Mie mi l-a masurat la cap,si avea aproape 3cm.Chiar nu stiu daca e bine sau nu,daca e mult sau putin.
Cat despre vopsitul parului,eu arat acum ca o taranca autentica,pantru ca nu m-am vopsit de cand am aflat ca sunt ,eu de fel fiind satena,vopsita blonda.Astept sa treaca si luna a 4-a si o sa fug la coafor sa ma fac macar suvitze,ca fuge lumea de mine pe strada.
Va pup,
Mada_rozz14+
elyanne spune:
La multi ani, Tzontzonel!
Madalina78 ti-am trimis email la adresa de yahoo pe care o ai in profil... PM-ul trebe sa-l activezi.
Krissy si eu la fel calculez... adica daca sunt 12 sapt. implinite si cateva zile, atunci e 12s+ (ca de-asta inteleg io sa pun plusu', ca sunt 12 si ceva)... Intr-adevar suntem in sapt. 13 (neimplinita)... dar daca as scrie 13s+ io inteleg ca ar fi 13 sapt. implinita si cateva zile...
Eu nu imi trec sapt. la semnatura ca sigur uit sa le schimb de la o sapt. la alta si raman cu sapt. in urma...
Paxela important este ca e bb bine si n-a fost decat o sperietura... era bine sa nu fie nici atat... offf ...
Eu inca nu stiu daca vreau sa aflu atat de repede sexul bb-ilor... asa mai sper si io la macar inca o fetita ... si al meu sot la un baietel...
Eu cred ca vor fi gemeni identici... asa ca ce vor fi, vor fi la dublu ... M-as dori si un baietel... dar doi... or sa-mi manance urechile (nu ca daca ar fi fete nu mi-ar manca urechile...)
Pana la urma n-are nici o importanta ce vor fi... suntem bucurosi ca exista si cresc in burtica... indiferent de sex...
Azi noapte am visat tot felu' de tampenii... nu prea m-am odihnit... Visam ceva, ma trezeam, ori o luam de unde am ramas cu visul, ori treceam la alta prostie... Si cu o noapte inainte la fel
S-a mai nascut o stea
Mihaelaaa spune:
Am fost si eu ieri la dentist ca de 2 zile ma durea o masea....dar doctorita mi-a spus ca maseaua e buna,gingia e bolnava ....cica am paradontoza.....dupa sarcina va trebui sa o scoata,chiar daca e buna....asta ma cam necajeste ca in Ro de cate ori ma durea o masea o scoteau afara.Parerea mea e ca se mai putea face ceva,dar probabil era mai usor sa le scoata,asta nu da atat de mult de lucru,nu?Si acum dupa ce ca am cateva lipsuri de masele,va trebui sa mai renunt la una,si inca una sanatoasa....
10+5
Mihaela
ralualexandrei spune:
Buna ziua burticilor!Iata ca la noi a sosit ziua cea mare,astazi mai pe seara mergem sa-l vedem pe bb la ecograf,abia astept.
In rest ma simt binisor,aseara am avut ceva gretzuri insa dimineata m-am trezit cu o foame de lup ,cam de o saptamana mananc in fiecare dimineatza ceea ce eu nu am facut de foarte multi ani.
Daca tot discutam de burta si mie mi-a crescut si destul de mult,nici mama nu vrea sa creada ca am doar 12 saptamani,o sa pun cat de curand si eu ceva poze la album asa ca atept parola pe pm.
Ultimele zile au fost foarte obositoare si aseara aproape ca nu mi se mai vedeau gleznele asa de umflate erau picioarele.
Am fost ieri sa probez rochitza de ocazie si arata superb asa ca o sa fac ceva poze si cu ea sa o vedeti si voi dar asta abia saptamana viitoare cand o sa fie gata.
Va pup si va doresc o zi minunata!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 12+ album no1 album no2 albumul no3
karra80 spune:
da....se vede deja oricum hainele nu ma mai cuprind si de ingrasat nu m-am ingrasat ci am slabit vreo 2 kg jumate din cauza raului pana acuma, eu oricum inainte sa raman chiar si dupa un pahar de apa ma umflam si ma balonam dar tot nu era ca acuma se pare ca bebicul meu creste nu gluma.... la ultimul eco era ok tot...am mai facut acuma 2 poze si le-am adaugat....
Mie greturile au trecut nu mai imi e rau daca ma gandesc la mancare doar o sg problema am cu mirosurile...orice simt mi se face rau , de la frigider , din baie de pe coloana din boxa blocului, frigiderul,...si sdoar ce l-am spalat....daca nu apuc sa respir aer curat...dau imediat la ratusti tot ce am mancat ....Si mai am o problema cu spalatul pe dinti am incercat vreo 4 feluri de pasta si nu suport numik...cum ating periuta de limba imi vine sa mor de greata....ma spal tot printre randuri.
Va doresc la toate o zi cat mai buna si bebei sanatosi
Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos