Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna fetelor!!

Oana,poate daca te duci si tu la eco,o sa se vada ce este.Probabil la mine era mai bine asezat.Oricum nu m-ar mira sa ma duc acum si sa imi spuna ca e fetita.

Mi-a iesit candida la analiza secretiei.Mi-a dat un ovul de lomexin si crema pentru aplicatii locale.Sper sa scap de ea mai repede.Am inteles de la doctorita ca este candida de sarcina si trece cu un singur ovul.

In rest toate bune.

Va pup,
Mada_rozz14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bun venit noilor gravidute. Sa aveti o sarcina usoara
Se mareste lista (apropos de lista celor care fac modificari la listuta ... ca eu nu prea am mai avut timp si de asta)

Bb2007 si eu tot gemeni am priceput? Mai suntem doua mamici (pana acum) care avem doi pitici in burtik...

Mada_rozz si euam luat ovule pt. candida... sper sa imi fi trecut. Mie mi-a zis dr. si de unguent pt. sot... ca sa n-o dam de la unu la altul Ca, degeaba trece la mine, daca poate sa mi-o dea inapoi...

Absoluta uite ce am gasit depre Utrogestan: http://prospect.pcfarm.ro/Utrogestan.htm Nu vad sa scrie undeva ca trebuie administrat vaginal obligatoriu in timpul sarcinii. Vorbeste si cu dr. tau.

Mi s-a intors sotul si mi-a facut damblaua cu eclerele... am papat... asa ca am scapat de o grija...
In rest am aceiasi stare... cu greturi, dureri de cap...
Vinri trebuie sa ma duc la institutul de hematologie pt. dozare anticorpi anti A si B. Trebuie sa imi scriu in o mie de locuri ca sa nu uit... si sa spun si la toata lumea... poate dintre toti mi-o aminti careva ...
Azi am 11 sapt. implinite... am intrat in a 12... inca un pic si o sa scap de greturi... sper

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanina_a spune:

buna tuturor ! eu sunt noua si am venit sa-mi declar si eu a doua sarcina in varsta de 6 saptamani. sper sa ne mai " ciocnim " pe aici.
pupik la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

IOANINA A,felicitari si sarcina usoara;
da-le la fete si datele DN, UM si DPN sa te treaca in listuta.

Listuta noastra se face tot mai lunga,ce ma bucur!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Buna dimineata la gravidute! si Bun sosit noilor burtici!
va scriu repejor pana nu adorm pe tastataura.eu bag somn la greu,greturile nu au trecut si ma simt ca o carpa.cat despre sex..........nici sa aud nici sa vad!!!!nu mai suport nici sa ma pupaceasca.sunt cea mai fericita daca ma lasa sa zac in lenea mea acolo.
mai fetelor mie imi vine sa-mi bat sotul in fiecare secunda.toata ziua canta de bucurie si se lauda ca cica stie el ca a facut treaba buna si o sa avem tripleti!!!!!!auziti voi la el!!!!!tripleti!!!! nu-i modest deloc.eu nu mai am rabdare deloc.abia pe 15 septembrie am prima echo.
vreau si eu parola sa vad burticile si poate ma afisez si eu pe acolo....
va pupic pe toate!

Carmen

Mergi la inceput

DN 1975, DPN 26 aprilie ...mi-as dori sa nasc natural, ca la prima sarcina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Cine stie de ce pozele nu apar in albumele fiecaruia?????Adica ele apar la ALL MY PHOTOS dar nu si in album.In ultimele poze eu nu stiu cine este ca nu e in album si nici nume.....Poate cineva sa-mi spuna????

10+4z

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Vin si eu cu o intrebare...
De azi-dimineata simt o usoara durere in partea dreapta jos. e cazul sa ma alarmez sau nu? Durerea este foarte slaba, si nu e continua, ca o intepatura, abia perceptibila, dar cum ma panichez usor in perioada asta... Ma gandeam sa va intreb pe voi inainte sa sun la doctorita

Sper ca ati priceput ceva...

12

Mergi la inceput

dn- 1975si dpn- 26 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

quote:
Originally posted by Selene

Vin si eu cu o intrebare...
De azi-dimineata simt o usoara durere in partea dreapta jos. e cazul sa ma alarmez sau nu? Durerea este foarte slaba, si nu e continua, ca o intepatura, abia perceptibila, dar cum ma panichez usor in perioada asta... Ma gandeam sa va intreb pe voi inainte sa sun la doctorita

Sper ca ati priceput ceva...

12

Daca simti ca o durere surda, o explicatie ar fi ca uterul se intinde, creste sa faca loc lui bb. E cazul sa te alarmezi daca simti crampe/intepaturi puternice si sustinute.

Sori

Mergi la inceput