Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

JAANA,nici eu nu m-am ingrasat deloc.Dar burta am .Mai aveam si inainte burtik, mai ales dupa ce mancan, eram tare balonata, dar dimineata eram plata,iar acum si dimineata am burtik la fel ca-n restul zilei....Tare imi pare rau ca n-am facut o poza atunci cand am aflat ca sunt gravi,ca acum puteam sa fac mai bine diferenta...dar deacum o sa fac cate o poza la inceputul fiecarei sapt,asa o sa vad mai bine cum creste burtika.
ASTA-i o idee buna,nu???Am putea sa facem toate asa.....vreti????

Ca si ROXANICI sunt si eu o mare fana a albumului nostru,tot mereu ma uit sa vad daca a mai pus cineva poze,dar nu va prea inghesuiti,oare de ce????

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ajutooooor !!!!!!!!
Am gasit aici pe forum scris asa ceva: 'Utrogestanul se ia oral inainte de sarcina si se pune vaginal in timpul sarcinii. Sunt aceleasi pastile.'

Eu din a 7 a saptamana de sarcina am avut o reteta de luat printe care si 3 cutii de utrogestan, cate 6/zi.Eu le-am luat pe cale orala, nimeni nu mi-a spus cum sa le iau.
Spuneti-mi va rog am gresit major???????
Ce riscuri sunt??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Bine am regasit toate burticile si bun venit celor nou inscrise (ce multe sintem! )

Bb2007 si eu inteleg ca ai gemeni. Asa e?

Absoluta e impresionant medicul tau... Cinste lui si la capitolul etica profesionala! Cit despre idei de cadouri scumpe: un ceas? Poate fi cit de scump vrei...

Lumi tu intrebai parca de in situatia de iminenta de avort. Cel mai bine ar fi sa-ti intrebi medicul daca poti sau nu, ca el stie cel mai bine situatia ta. La mine a fost clar: scria pe biletul de externare ca nu.

Cine-mi da si mie parola de la pozute? Miine ma duc la echo morfologica si poate ne alegem fotografiati, sa aratam la mamici cum stau 2 ghemotoci intr-o burtica!

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna fetelor!!!

Va urmaresc de la 5 saptamani dar am asteptat al doilea ecograf ca sa ma inscriu in clubul vostru.
UM 04.07.2006, DPN 10.04.2007, dr. Mihaila Catalin - Maternitatea Cuza Voda Iasi
Data mea de nastere este 28.09.1978.

Deocamdata nu ma simt prea bine. Imi e greata si salivez la greu. Nu iau nici un fel de vitamine, doar acid folic inca dinainte de a ramane gravi.
Mi-am facut analizele si acum astept rezultatele. Mie dr nu mi-a dat sa fac anti-Rubeola, anti-CMV, anti-Listeria. Voi le-a-ti facut?
Ieri am facut "prima poza cu maimuta" ca sa imi citez doctorul.

Va doresc o zi usoara fara

kiss
9+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

MONICA B ti-am trimis parola,abia astept sa vad poze si de la tine....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Draga Oana. Multumesc pentru mesaj. Iti raspund cu intarziere ca in ultimul timp mi s-a intors starea de rau, asta dupa ce m-am laudat ca mi-au trecut greturile, durerile de cap, balonarile, usturimile de stomac, etc... In week-end am fost la munte unde m-am simtit excelent dar cum am ajuns in Bucuresti iar mi s-a facut rau. Sotul meu este din ce in ce mai nevricos de zici ca el e gravid. Ma simt tare neinteleasa si nici macar nu am energie sa discut cu el. Ii aplic tratamentul tacerii, desi tot eu ma enervez ca se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
In legatura cu serviciul, am hotarat sa nu spun nimic pana cand nu o sa se vada foarte bine burtica.
Spuneau ceva fetele despre. Pana acum cateva zile nu am avut chef dar vad ca incet, incet revine. Poate daca ma "impac" cu sotul...Cred ca si din cauza asta e asa nervos in ultimul timp. Voi ce credeti?

Fetelor imi trimite si mie cineva parola ca vreau si eu sa va arat burtica.

Va pe toate si le urez noilor gravidute sarcini usoare.....

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Salutare, fetelor
n-am mai scris demult timp, dar v-am tot citit, asa pe fuga.Am niste probleme de rezolvat acum, o sa fiu si nasa saptamana viitoare.Avem cumparaturi de facut.Tre sa punem masina la punct, ca plecam spre Romanica. Abia astept !!!
Am fost tot plecata de acasa, brambura.
Multumesc mult pentru urari , va pup tare tare pe toate. Sa avem toate sarcini usoare, copii sanatosi, mancaciosi si somnorosi (noaptea!)
Au mai trecut greturile si la mine, oricum n-a fost chiar rau. Adica n-aveam mari probleme, n-am vomitat deloc. Dar n-am pofta de mancare, de mancare gatita.As manca numai fructe si dulciuri.
Io m-am ingrasat, am facut un "brand" de mama Dolores. Am o nunta in octombrie si ma bucur ca am avut ideea sa-mi cumpar ceva cu maneca lunga ca de nu , speriam lumea
Sper sa imi revina pofta de mancare ( aia normala), sa nu ma fac cit China.
Cu ce am mai avut io probleme, cu lenea si somnul. Daca ar fi si bebe asa somnoros, ar fi super!
Da acum vad ca trec toate, ma mai doare burta din cind in cind. Saptamana viitoare o sa ma duc si eu la ecografie. Abia astept!Am si programare la ginecolog, tot saptamana viitoare. Sper sa fie ok.
Imi dati si mie parola, sa pun si eu niste poze? La mine se vede burta, chiar daca m-am ingrasat.se vede ca e de gravide. Credeam ca doar mai tarziu, dupa 3 luni se vede, dar uite ca nu-i asa. Eu ma bucur, chiar ma mai umflu si eu ( in pene) sa se vada ca lumea.
Au crescut si sanii, bucurie mare pentru sotul meu care-i tot cu ochii (si nu numai) pe mine
Aaaaa, stiti ce-am mai avut, crize de plans.Eu sunt o sensibila de felul meu, probabil ca acum am devenit mai. Da' tre sa ma abtin sa nu-i fac rau lu' bebe.Ma emotioneaza orice si dorul de casa e mai mare acum,de ai mei, de surori, dorul de sot ( cit e la serviciu, va dati seama).Tot felul de sentimente. Da' ma educ.
No, va pup si o sa ne auzim mai des acum.
Muuuuuaaaaaahhh!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

kisstherain999, esti din Iasi inteleg. Cred ca avem amandoua acelasi doctor, daca nu exista 2 cu acelasi nume.Daca stii cate ceva despre dr spune-mi si mie te rog.
12+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor, imi trimiteti si mie parola? Mihaela, Ellyanne am incercat sa va trimit mesaje private, dar nu vreti sa aceeptati
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Pup gravidutzele.
Cand am fost la dr meu acum vreo sapt mi-a dat un pomelnic de analize, dar mi-a zis cu eco sa mai astept vreo saptamana, ca sa se vada bb mai bine (sarcina 7 sapt jumate). Usor de zis, greu de facut, stiti si voi cum e, numeri minutele pana sa il vezi pe bb. Dar au trecut cele 7 zile conventionale si acum am "liber" la eco.
Fetelor, voi pe la ce spitale/clinici ati facut ecografia? Ca mie, dupa ce am citit niste postari pe situl asta despre medicii care fac ecografii (si nu numai), mi-a cam pierit cheful sa ma arunc la orice ecograf.
In orice caz, dr meu mi-a zis ca ecografia e bine sa fie facuta de un medic ginecolog, nu de alte specialitati (or stii ei mai bine ce sa vada acolo).

Mergi la inceput