Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Nu stiu cu gazele ce sa facem ,am si eu si mai am si niste arsuri pana in esofag de ma urc pe pereti. Ieri am iestit la plimbare un pic , nu aveam nimic si pe drum m-a apucat un rau instantaneu, am vomat, aveam frisoane, nu mai puteam si a trebuit sa ma intorc acasa de urgenta. Pana seara am zacut . Urate stari, dar ce sa-i faci? In schimb va pot spune celor ce aveti tranzit intestinal lenes.. cu toata incredera sa incercati prune crude, cat de multe ca e sezonul lor.. pe mine m-a ajutat sa scap de supozitoare. Nu stiu cum e sa nu poti manca, eu mananc foarte mult, dar de cele mai multe ori mi se face rau.. asa ca nici asa nu e bine. Cine sa ne mai inteleaga ca al meu barbat ma intreaba zilnic.. Ce ma fac eu cu tine?
Va doresc o saptamana fara incidente neplacute si sa va odihniti. Eu ma duc maine la control si sper in vesti bune. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Lumi,hai ca punem poze in acelasi timp.Eu le-am salvat,am iesit si m-am logat iar.M-am dus la share si apoi la permissions si am dat public.Prima data nu a mers nici la mine.
Fetelor,pe mine ma inteapa jos in stanga,de dimneata,la intervale de 20 de minute cred.E cazul sa ma ingrijorez?

Mada13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Am reusit si eu cu pozele..offff a fost mai greu chiar decat...azi am facut primele analize(la Medlife) si au fost o gramada,sper sa fie totul ok.

Tanya9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor voi cum stati cu pishu`? Eu atat noaptea cat si ziua fac poteca la toaleta, noaptea pentru mine e un chin ma trezesc de 6, 7 ori pe noapte. Inca ceva... ma dor gingiile de mor....pe voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Mada, ma chinui de dimineata . Am dat si eu share la permisions dar degeaba.O sa ma distrez acasa cu chestia asta oricum acolo am mai multe poze, dar am vrut sa vad daca merge

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Pupam toate gravidutele. Am aparut si noi ,dar mai tarziu un pic. Am fost cam bolnaviori-si eu si Raducu-am racit si chiar daca nu am facut febra mare tot nu am fost ok.Nu am apucat inca sa va citesc dar promit sa ma intorc sa citesc.A facut cineva Bitestul?? Ca eu am sunat la Diagnosis si m-au intrebat :din triplutest ce vreau sa-mi aleg ca sa-l faca Bitest?? am zis ca nu aud bine... am crezut ca e o gluma.. Voi citi si voi reveni.

Ana Maria si Radu-Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliana76 spune:

Buna fetelor, as dori sa ma inscriu pe lista gravidelor de martie-aprilie.
UM - 05.06.2006
DPN- 13.03.2007
iar data mea de nastere:10.02.1976
De greturi nu ma plang, deocamdata, ptr ca am citit ca pot sa apara si in trim III, dar in schimb am stari de oboseala si stari de nervozitate hmmm. Burtica a crescut si ma gandesc deja sa schimb garderoba.
Momentan sunt in Germania si deja am fost la 2 controale.Pe 30 aug am putut vedea capsorul, manutele, piciorusele si chiar degetelele (niste puncte albe).
Va doresc tuturor sarcina usoara si mai vb, Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Salutare!
Sunt si eu o viitoare mamica de martie-aprilie, va citesc mai de mult, dar abia acum am reusit sa ma inscriu. Datele mele sunt:
UM-25.06.2006
DPN-1.04.2007
Data nasterii mele:22.03 1979.
Deocamdata n-am terminat cu greturile si voi intra mai rar. Sarcini usoare si multa sanatate!

adina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

yrrol, cred ca in cazul tau este putin diferit decat la mine. Am dat cautare pe internet in speranta sa gasesc rezolvare la problema mea cu gazele. In schimb am gasit mai peste tot vorbindu-se de 'acid reflux', ceea ce cred ca e cazul tau. Acidul din stomac urca pe esofag si iti da arsurile pe care le ai.
In cazul meu gazele sunt simple, fara arsuri, dar ingrozitor de jenante. Le simt cum se formeaza si cum urca apoi in sus... bleah

mada_rozz, greu de spus... am si eu uneori intepaturi in diverse parti ptr 1-2 ore si doctorul mi-a spus ca e de la intinderea uterului. Dar daca persista in acelasi loc si mai mult timp, atunci intreaba mai bine medicul.

12+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Lumi_Nag, ce mai e prin Iasi, si eu ma trag de pe acolo? o prietena de a mea a nascut cu dr. Onofriescu si a fost f. incantata. Tu?

Fetelor, si eu am simtit o presiune ieri cam toata ziua in zona abdomenului, ma gandesc ca se intinde uterul, ce credeti? Am aflat de la mama ieri ca nici ea nu a vomitat deloc cand era cu mine; deocamdata mie nu mi-e greata, doar am desc. ca nu ma mai omor dupa dulciuri ; mi-e pofta dupa tot felul de delicatese,si sa fie portii mici, ca daca le vad mari imi trece pofta si parca am o jena la stomac .

Sori 7

Mergi la inceput