Mamici de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanici spune:
Bravo Mihaela, am vazut si eu pozele tale
Si eu am 2 teste din alea si tare greu mi-a fost sa le cred din cauza ca imi imaginam ca cele 2 dungulite vor iesi la fel de intense...incepatoare, ce sa-i faci...
roxana & the baby
Mihaelaaa spune:
Da....nici mie nu mi-a venit sa cred asa usor.....pana la vizita la doctor.....si ,ce sa-ti spun, ca si acum cand trec pe langa farmacie ma gandesc sa intru si sa-mi cumpar un test,sa-l fac acum ca sigur se vad doua liniute la fel de intense...(inca n-am vazut asa unul!!!!)Dar ma abtin ca acum nu mai are nici un rost,ca doar acum stiu SIGUR ca sunt,ar fi doar bani aruncati pe fereastra...
10+
Mihaela
Sori1980 spune:
quote:
Originally posted by gaia.nevia
Salut, Ladies!
Sori, la mine ciclul era de 31 de zile, in ultimele 6 luni sa zicem, cu tratamente si minuni... fata de 45 anul trecut...
Dupa 3 luni de ciclu "regulat" la 31 de zile, m-am pus pe calculat si se pare ca am reusit...
Nu mi-e clar cand o sa nasc, m-am mai uitat pe un site unde iti cere si durata dintre menstruatii (www.baby-gaga.com) care zice ca as fi in 6 saptamani, si as naste pe 26 aprilie... in fine, sa ma tina balamalele pana atunci, ca deja am inceput cu probleme din cauza ca am taiat cafeaua si cu niste dureri de cap de abia ma dau jos din pat si imi vine sa ma intreb daca e obligatoriu sa faci si meningita daca esti insarcinata .
Pup si numai bine.
PS - inteleg ca tu esti in Canada... buna treaba!
Nevia,
Ai calculat bine, la ciclu menstrual de 31 de zile ar trebui sa nasti pe 26 aprilie. Acum, data asta e aproximativa, si am inteles ca poate fi recalculata de medic mai incolo, daca bebe arata mai mare la ecografie.
Si eu sufar de migrene cu aura si orbire, dar nu mi-a mai fost asa rau de cand am ramas insarcinata. Incearca sa mananci sanatos, fara dulciuri, cofeina, ciocolata, branza, sa bei multa apa si sa dormi suficient. :) Daca stii engleza, uita-te pe website-ul asta, s-ar putea sa te ajute http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/headaches.html
Sanatate :)
Sori
Oana Stefana spune:
Buna dimineata gravidute
Cum mai sunteti?
Eu parca am intrat intr-o noua etapa. Am socotit dupa linkul de aici: http://pregnancytoday.com/resource/theweeks.htm si sunt la sfarsitul saptamanii 14.
Stiti ca eu greturi n-am avut deloc, acum mi-a disparut si oboseala, sunt plina de energie si am un apetit sexual de invidiat .
Pe partea cu minusuri cred ca bebeul isi face de cap, ma apasa pe vezica de ma duc la toaleta de 5 ori pe noapte.
Cam asta ar fi...
Ati facut careva echo morfologica?
Eu am programare pe 13 sept, dr. meu zicea ca vedem atunci.
Numai bine,
Oana 14+
mada_rozz spune:
Buna!
Oana,eu sunt pe urmele tale.Sunt la o zi diferenta de tine.
Eu inca nu m-am programat pentru ecografia morfologica,desi ar fi trebuit.
Am fost astazi si am facut o eco normala 2d,ca ma intepa burta si eu de fel sunt mai panicoasa.Bebe a zis ca e bine,se misca de zori.AM rugat-o sa ii faca o poza la mocutza si a reusit sa ii faca din lateral.O sa pun poza pe site.I se vede fatza,nasucul si coloana vertebrala.
Aici vad ca e liniste.Unde sunteti?
Pupici,
Mada13+
cria_bv spune:
Buna!
Sunt si eu o mamicuta de aprilie 2007, datele mele sunt UM 22.07.06, DNP 28.04.2007. Va urmaresc cu interes si a bucur ca putem impartasi problemele cu care ne confruntam. Eu de exemplu de cateva zile nu mai pot sa mananc nimic din cauza greturilor.
Jaana spune:
Neatza tzelor!
Uite-ma si pe mine la raport dupa ceva timp... ca leeenea e mare, ce sa-i faci. Ma bucur sa aud ca multe din voi incep sa se simta mai bine si ati scapat de greturi.
Eu, am intrat de 2 zile in sapt. 13 dar nu pot spune ca sunt imbunatatiri spectaculoase. Oboseala a mai trecut dar greata nu prea.
Chiar vreau sa va intreb: mai are cineva gaze in stomac care se ridica in sus pe esofag?? Pe mine ma exaspereaza. Seara ma apuca gazele astea si m-as simti destul de bine fara ele, dar imi provoaca o greata de nedescris... Mai are cineva dintre voi? Si ce faceti impotriva lor??
Mai nou, de cateva zile, imi lipseste aproape total pofta de mancare, e un chin sa ma asez la masa...
Groazava ideea cu albumul . Dar cum ati pus pozele de la ecograf in forma digitala? Merg scanate?
Tuturor tzelor o saptamana plina de energie si fara greturi!
Lumi_Nag spune:
M-am straduit si eu sa pun 2 pozici de la servici si nu am reusit.Totul a mers bine, adik am up loadat, le-am sharat, numai ca nu apar ca sa le vedeti si voi .
Apropo am vazut ca o mamicuta zicea mai devreme ceva de Sotul meu e plecat de o luna si vine peste 3 saptamani....acum va intreb pe voi daca am voie pt ca am si eu iminenta de avort si pana ajung la doctor la control as vrea sa aud o parere.Mentionez ca se vedea o mica desprindere in sapt 7, am urmat tratament medicamentos, dar nu am avut sangerari de nici un fel.
Va poop pe toate si vom face cunostinta cand voi reusi sa pun foto
12+
It's easy living with eyes closed
Lumi_Nag spune:
Sunt si eu un sagetator data nasterii este 24.11.1982
It's easy living with eyes closed