Mamici de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
absoluta spune:
Roxanici si eu am observat diferenta observata de tine, dar asa am scris de dr. la prima eco DPN 11.04.2007.
Eu sunt pacienta dr.Puia Sorin, Maternitatea Giulesti. Voi la ce doctori sunteti?
adelyna spune:
Bun venit noilor mamici si sarcini usoare!
La mine greturile au cam trecut(cel putin asa simt de 2 zile)dar tot nu pot manaca orice.ma lupt putin cam mult cu stresul(stiu ca dauneaza ).Nu stiu daca ati trecut prin asta dar am niste vecini insuportabili,incep sa faca lucrari in casa la ora 14 (cand avem program de liniste in bloc de la 14 la17)si exact atunci imi doarme copilul.Am tot avut discutii pe aceasta tema dar nu le pasa.
Mihaelaaa spune:
ROXANICI,se poate sa ma fi prins si eu...dar care-i parola aia cunoscuta ca eu n.o stiu.....
Mihaela
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Mihaelaa,
cred ca ai sarit peste primul pas
- sign in in pagina respectiva. Click pe sign in, folosesti userul martie_aprilie_2007, cu parola cunoscuta si apoi.... sper sa vezi butonul indigo de Upload Photos
roxana
Asta cred ca este.Sunt curioasa dupa ce aflu si eu parola daca ma descurc mai bine...eu sper ca da...
Mihaela
gaia.nevia spune:
Salut, Ladies!
Sori, la mine ciclul era de 31 de zile, in ultimele 6 luni sa zicem, cu tratamente si minuni... fata de 45 anul trecut...
Dupa 3 luni de ciclu "regulat" la 31 de zile, m-am pus pe calculat si se pare ca am reusit...
Nu mi-e clar cand o sa nasc, m-am mai uitat pe un site unde iti cere si durata dintre menstruatii (www.baby-gaga.com) care zice ca as fi in 6 saptamani, si as naste pe 26 aprilie... in fine, sa ma tina balamalele pana atunci, ca deja am inceput cu probleme din cauza ca am taiat cafeaua si cu niste dureri de cap de abia ma dau jos din pat si imi vine sa ma intreb daca e obligatoriu sa faci si meningita daca esti insarcinata .
Pup si numai bine.
PS - inteleg ca tu esti in Canada... buna treaba!
monica_b spune:
Ooooo! Katink cum de te-ai hotarit sa te inscrii? Te-a convins echografia? Bine ai venit... si in capitol! Te tot astept de 2 saptamini...
Absoluta bun venit si tie si sa-ti raspund si la intrebare: absolut deloc! Fiindca eu sint in iminenta de avort nici nu se pune problema sexului. In schimb, de la atita abstinenta, am niste vise de-a dreptul murdare!
Monica 12+
Katink spune:
Multumesc pentru primire
Monica, numai asa am realizat si eu ca-s gravida, ca fara simptome, parca nici nu imi venea sa scred, stii tu
Eu am dormit acuma vreo doua ore cu fica-mea, ca mititica ii ies maselele si e agitata rau noaptea, se trezeste gemand si plange , asa ca si eu sunt franjuri la capitolul somn.
Pupici si stati cuminti, nu mai visati prostioare
Absoluta, noi stam bine la cap. asta
Numai bine,
Katink 7+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 august 2005)
madalina78 spune:
///Salutare,dragelor!
Datele mele sunt UM: 17 iulie 2006, DPN: 23 aprilie 2007.
Am fost la doctor si mi-a dat urmatoarea lista de analize, de facut in saptamana a 9a:
- toxoplasmoza, CMV (ce-o fi asta...) TgG (chineza, din nou...) CMV, chlamydia, IgG, HBS, VHc, HIV, VDRC (turca?), Listeria
plus HL, glicemie, APTT
si una la care am intrebari... secretie vaginala (asta se poate face asa, pe timpul sarcinii? e ok??) culturi col...
Cam asta, si mi-a dat Elevit pronatal, una pe zi...///
Buna fetelor! pt Nevia care pare nelamurita de analize: TOXOPLASMOZA= microrganism care de obicei se afla in fecalele, urina de la pisici ( poate ai pisica si din cauza asta ti-a fost recomandata)si poate provoca avort spontan
CMV= citomegalovirus
TgG= nu stiu, nu promit ca ma uit
IgG= imumoglobulina G , anticorpii tai pe care o sa ii transmiti bebelui, ceea ce e bine
HBS, VHC= prezenta/absenta hepatitei
HIV=analiza pt SIDA
VDRC= analiza pt sifilis
Listeria= microrganism
Secretia vaginala= se poate face si este recomandat sa se faca , fara nici o problema in sarcina. practic iti ia putina secretie pe un "betisor" si daca iti face cultura iti face in laborator!
Sper ca am fost de folos!
pupici
PS. am descoperit ca lamaile sunt nemaipomenite ! nu le suportam inainte!
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
Mihaelaaa spune:
FETELOR,PANA LA URMA A NIMERIT SI ORBUŽ BRAILA!!!! sunt tare...
Am reusit sa pun si eu niste poze....in sfarsit.....Multumesc pt parola!!
10+
Mihaela