Mamici de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Sori1980 spune:
quote:
Originally posted by gaia.nevia
Ladies,
multumesc pentru primire, si info...
inca o intrebare... cum calculez cele 9 saptamani cand mi-a zis doctorul sa merg la analize? Din prima zi a ultimului ciclu? Asta ar insemna... din 17 iulie pana acum... ca suntem in saptamana 7? e corect asa?
Va pup,
Nevia.
Nevia,
Si la mine prima zi a ult. ciclu e tot 17 iulie. Deci, DPN noastre ar fi 23 aprilie, presupunand ca ai un ciclu de 28 de zile... :) succes
Sori
paxela spune:
am reusit sa pun si eu poze in albumul comun
Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mada_rozz spune:
Va multumesc mult pentru incurajari.
Acum sunt foarte sigura ca a miscat,pentru ca s-a agitat toata ziua.De vreo 3 ore n-am mai simtit nimic.Astept maine sa vad ce se mai intampla.
As vrea sa ma duc mai devreme la eco,pentru ca am programare pe 25 septembrie.O sa ma reprogramez.
Va pup si o sa pun si eu poze la album dupa ce fac ecografia.
Mada13+
Katink spune:
hop si eu, chiar asa
Ma alatur si eu cu datele urmatoare:
UM (ultima menstruatie): 14 iulie 2006
DPN (data probabila a nasterii): 20 aprilie 2006
DN (data nasterii mele): 22 noiembrie 1978
Vad ca nu mai este nici un Sagetator aici .
Sunt la a doua sarcina, am o fetita dulce si frumoasa (normal ca e a mea) nascuta pe 5 august 2005 si sper sa am o sarcina la fel de usoara ca prima.
Deocamdata raportez oboseala si lene cumplita, usoara greata, dar fara .
Numai bine si sarcini usoare,
Katink 7+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 august 2005)
Mihaelaaa spune:
KATINK,bine ai venit ,sarcina usoara iti doresc..
Fetelor,AJUTOR!!!!!Chiar daca ROXANICI ne-a dat mura-n gura cum se face cu pozele,eu NU MA descurc .Deja mi-am prins urechile....
Mihaela
absoluta spune:
Hop si noi..
UM - 21.06.2006
DPN - 11.04.2006
DN -30-10-1975
Hello,
Daca voi nu ne vreti noi va vrem... asa ca pana in jurul datei de 11 aprilie suntem aici cu voi....
M-am gandit ce sa va zic eu pentru inceput... de greturi, lene, oboseala nu mai am ce sa zic ceva nou dar totusi sa ma tineti minte va intreb cum stati cu sex-ul in perioada asta...
Bye
Mihaelaaa spune:
Fetelor,eu inca n.am reusit sa pun acolo poze....
In primul rand pt ca nu-mi apare nici un buton de Upload Photos ,deci nu pot sa merg mai departe...
ROXANICI din tot ce ai scris tu ca ar trebui sa apara "all My Photos,My Albums,My Tags,My Friends` photos"nu apare decat "All My Photos-View Cart si Help (asta in dreapta sus) si in stg sus "Yahoo,My Yahoo,mail,Sign in ,my account"
Acum m-am cam enervat ca nu merge,mai incerc si maine daca ma luminati voi,......
Aaaa,l-am chemat si pe sotul sa ma ajute,ca el se stie mai bine,ca doar lucreaza zi de zi cu calculatoarul dar nici el n-a reusit,ca-mi venea sa-l ......ce mai....am ajuns si la
M-i o ciuda de nu mai pot...acum merg la culcare nervoasa....n-ar fi de mirare daca as avea cosmaruri!!!!
ROXANICI,mai ai si o alta varianta de explicat???? ca asta la mine nu merge....
Mihaela
roxanici spune:
Bun venit noilor mamici. Sarcini usoare si copilasi minunati.
Absoluta, DPN nu e un pic cam tarzie fata de UM? ma uitam la mamicile care au cam aceeasi UM cu tine si e o diferenta de 2 saptamani...
Mihaelaaa, unde te blochezi? poate te mai putem ajuta cu indicatii.
Vad ca mamicile care au mai avut album pe yahoo se descurca.
Daca chiar nu reusesti poate ne dai noua pozele sa le punem in albumul tau...asta ca ultima solutie.
Oare ce mai face Alionushca?
10+
roxanici spune:
Mihaelaa,
cred ca ai sarit peste primul pas
- sign in in pagina respectiva. Click pe sign in, folosesti userul martie_aprilie_2007, cu parola cunoscuta si apoi.... sper sa vezi butonul indigo de Upload Photos
roxana & the baby