Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

uaaau Mada_rozz, se pare ca la tine lucrurile se petrec destul de repede; ai fost si prima care a aflat ce este bebelusul, acum si misca.

Eu stiu ca bebele inoata linistit de pe la 11 saptamani si e doar o chestiune de timp pana simtim si noi miscarile lui, de aceea eu cred ca e posibil ca ce ai simtit tu sa fie de la bebe.

gia.nevia
- HBS - hepatita B
- VHC - hepatita C
- APTT - Activated Partial Thromboplastin Time (pe scurt iata ce este:
Why get tested?
As part of an investigation of a bleeding or thrombotic episode. To help evaluate your risk of excessive bleeding pior to a surgical procedure. To monitor heparin anticoagulant therapy.

When to get tested?
When you have unexplained bleeding or blood clotting. When you are on heparin anticoagulant therapy. Sometimes as part of a pre- surgical screen. )
- HL banuiesc ca este hemoleucograma
Gasesti tot felul de informatii pe google despre fiecare din analize.

mihaelaa, eu nu am burtica deloc.....e foarte ciudata sarcina asta ptr mine....nici un simptom, nici burtica; sotul meu rade si zice ca nu am nimic....noroc cu ecografia care ma mai convinge.

Si eu sunt pro sa facem album foto si cred ca se poate, parca exista o adresa de mail pe yahoo ptr userul comun.Poate facem cu ea un album unde sa isi poata pune oricine doreste poze cu bebe in burtica si nu numai.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da... se poate folosi adresa comuna de pe yahoo ( martie_aprilie_2007@yahoo.com ), pt. albumul de poze comun: http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/albums/
Parola este aceiasi ca la userul comun mami_2007
Cine nu are parola (si o vrea) sa-mi trimita PM

Eu inca n-am poze cu burta... ca inca nu (prea) am burta... Adica, eu stiu ca nu asa este burta mea, dar altcineva nu prea vede diferenta...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ladies,

multumesc pentru primire, si info...

inca o intrebare... cum calculez cele 9 saptamani cand mi-a zis doctorul sa merg la analize? Din prima zi a ultimului ciclu? Asta ar insemna... din 17 iulie pana acum... ca suntem in saptamana 7? e corect asa?

Va pup,
Nevia.

Mergi la inceput

phiew, am adaugat 2 poze la albumul cu pricina.
Destul de anevoiasa toata actiunea....sper ca nu am stricat nimic pe acolo si astept sa va alaturati si voi cu poze.

Poate imi ziceti daca le vedeti.... is curioasa de am facut bine.
http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Roxanici ,felicitari pentru bebe.Ti-am vazut pozele...m-am emotionat....sper ca saptamana care vine sa-mi vad si eu bebelusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Daca vreti sa va calculati sarcina mai sigur si rapid si cu mai multe detalii incercati:

http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco_result

Mergi la inceput

Roxanici am vazut pozele ... deci functioneaza

Am bagat la yahoo albume cu toate ID-urile mamaicilor de pana acum... Cine doreste sa puna poze intra in albumul cu ID-ul sau si adauga acolo. Cine nu, nu

Gaia.nevia asa se calculeaza sapt., de la UM. Acum esti in sapt. 7 (vei avea 7 sapt. implinite pe 4 sept)

Rianna_stef bine ai venit. O sa fie totul bine Sarcina usoara.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Roxanici,frumoase poze......

Eu n-am album acolo...cine stie de ce????Sau ce tre sa fac sa-mi fac unul?Cine stie sa explice asa cu lux de amanunte ca-s mai prostuta de felul meu.....

Mihaela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Roxanici,frumoase poze......

Eu n-am album acolo...cine stie de ce????Sau ce tre sa fac sa-mi fac unul?Cine stie sa explice asa cu lux de amanunte ca-s mai prostuta de felul meu.....

Mihaela

Mihaelaaa, ai album si tu acolo..... cred ca emai greu sa dai peste el....si eu am patit la fel
O sa incerc sa descriu ce am facut eu pe acolo

- login pe http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007
- in pagina principala este un menu orizontal si apoi un frame in partea stanga in care ar tb sa vezi urmatoarele linkuri
All My Photos, My Albums, My Tags, si My friends' photos. Deasupra undeva peste astea ar tb sa ai un buton de Upload Photos
- dai click pe Upload Photos si iti cere eventual sa instalezi un mic programel care o sa iti faca efectiv uploadul. Urmezi instructiunile; Iti apare un popup de download. Click pe Run. Astepti pana se termina de downloadat. Apoi iar click pe run si se instaleaza programelul.
- apoi ar tb sa poti deja sa iti pui pozele tale (cred ca ti se deschide o fereastra noua, nu mai tin minte exact).
- daca nu e asa cum am descris, cauti sa ajungi cumva iar in pagina de la inceput si cauti butonul de upload.
- dupa ce ti-ai instalat programelul cu pricina, cand dai click iar pe Upload photos, vei putea sa pui pozele, fara sa te mai intrebe nimeni nimic. sunt 2 pasi de urmat cum iti si arata
1: Add photos to: si cauti Mihaelaaa (asta inseamna ca vei adauga pozele la albumul tau si nu la altcineva)
2:Select photos (click pe buton si alege ce poze vrei sa publici)
- click pe butonul de mai jos Upload Photos
- astepti pana scrie in dreptul pozelor Complete
- click pe butonul Continue - iti apare un fel de summary al pozelor pe care le-ai uploadat. Poti schimba numele pozelor si adauga o mica descriere. Numele pozei apare sub poza (deci daca ai o poza care se cheama Pic0001 atunci asta iti va aparea sub ea cand cineva se va uita in albumul tau, iar descrierea apare cand cineva va vizualiza poza respectiva)
- click pe save dupa ce ai terminat de modificat numele si descrierile pozelor
- ar tb sa vezi deja pozele tale
- apoi ....tb sa faci share la pozele pe care tocmai le-ai adaugat.
mergi in menu-ul din stanga si dai click pe albumul tau sper sa il vezi p-acolo. apoi in menu-ul orizontal char de sub numele tau sunt 5 sectiuni Slide show,Create,Share,Edit, Print&.... mergi la Share/Album/Permissions. Click si iti apare un panel in care ar tb sa fie bifat Public sa putem vedea si noi pozele.Daca nu este, bifezi si salvezi.

Cam asta e tot.... sper sa te descurci, si eu mi-am cam prins urechile prima oara.....acum am inceput sa ma prind...

Succes si sa vedem pozele

Mergi la inceput

Legat de poze si albume... vad ca in coloana din stanga nu le ordoneaza alfabeic, ci in ordinea in care au fost creeate...
Insa daca intri pe linkul asta http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/albums/ apar in centru albumele in ordine alfabetica si atunci sunt mai usor de gasit...
Eu le-am bagat in ordinea din lista de pe prima pagina... le-am luat la rand... altfel pierdeam siru'

Roxanici multumim pt. indicatii ... eu n-am avut album pe yahoo si cu siguranta o sa-mi prind urechile prima data...

S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput