Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 47
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by buggy
Ana,cu surprizele ai mai facut ceva?
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Face Liana o scrisoare oficiala..va fi gata luni...va fi postata...si vreau sa rog moderatorii..adminii sa faca cumva incat sa isi poata trece toata lumea numele acolo...apoi o voi trimite pe fax la nr PERSONAL al Andreei Marin.
Am si eu o rugaminte...sa nu ii mai printati Mirelei ce scrie aici...pe mine m-a daramat mesajul buculinei de mai sus.....daramite pe ea.....VA ROG DIN SUFLET!!!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
Am si eu o rugaminte...sa nu ii mai printati Mirelei ce scrie aici...pe mine m-a daramat mesajul buculinei de mai sus.....daramite pe ea.....VA ROG DIN SUFLET!!!!!!
Mesajele sunt selectate, ana! Mirela primeste doar incurajari, cuvinte calde, etc.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by ana_maria222
Mesajele sunt selectate, ana! Mirela primeste doar incurajari, cuvinte calde, etc.
ma speriasem!!!!

Pozeeee
Mancarica
Raza de soare spune:
Credeti ca e buna ideea de a anunta si pe alte siteuri cazul Mirelei? 
Liana30 spune:
chiar acum am primit mesaj de la Mirela...
....Vezi ca maine ma opereazaCuvintele Dc.au fost ceva de genul."in principui maine daca nu dupa cocediu"..Asa ca Doamne ajuta!!"...
am sunat'o imediat!!
era asa bucuroasa!!mi'a zis..haiii fugii repede si da vestea fetelor stiu ca stai non stop acolo..roagale sa'mi tina pumnii ca sa am noroc maine sa ma opereze!!
vb cu ea la tel cand au venit asistentele sa'i faca tuseu..uraaaa a reusit sa faca ceva..am auzit prin tel cum ii spunea asistenta ca facuse ceva..ea a fost o draguta si nu mi'a recunoscut la tel..probabil i'a fost jena sa'mi spuna..
Doamne ajuta!!!Fa o minune te rog!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
ana_maria222 spune:
anca..daca mai intrii...sa nu cumperi shaorma..nici pizza!!!!!!!!!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
Amely spune:
Da, Nicoleta, ideea este foarte buna. Nu avem nimic de pierdut, din contra, oameni cu suflet sunt peste tot, uneori unde nu te astepti.
Eu astazi ajung la Mirela in jurul orei 18. I-am luat de la plafar un cokteil 100% natural care se cheama "nectarul vietii", pe baza de aloe, vit. C, spirulina si catina alba, plus un complex de vitamine si minerale care am inteles ca este foarte bun. Voi sfatui oricum familia sa intrebe dr-ii inainte de a-i administra Mirelei.
Credeti ca mai gasesc vreun dr la ora aia? sunt dispusa sa merg sa vorbesc cu ei, cu ORICINE, doar sa fie acolo, in spital. din pacate nu pot ajunge mai devreme, din cauza serviciului. Cat despre familie, chiar nu stiu ce sa le zic, mi-e teama ca le voi jigni, si n-as vrea asta. Dar daca as sti ca ajuta, as face-o. Au tot fost scuturate de fiecare data cand am mers acolo, si nik.
Mi-a venit o idee: eu as putea sa donez sange pt. Mirela, am grupa zero, am analizele la zi, perfecte toate, inclusiv hepatite si HIV, si chiar am sa o fac, cat mai curand. Este o idee foarte buna, la care nu m-am gandit pana acum, noroc cu Danuta. Si ar fi tare bine daca toate cele care avem posibilitatea, am face asta. Mai ales cei cu grupa zero.
Poza cu escara de pe spate exista. Eu as vrea macar sa stiu ca a inceput sa se vindece. I-am scris si Danutei pe PM, din pacate de la sora ei n-am putut afla ieri mare lucru, raspunsul ei a fost "nu stiu, ca nu ne-am mai uitat pe spatele Mirelei"
Mi-a spus ca i-a facut bine Curiosinul si rana de la calcai a inceput sa se vindece. Din pacate ii apar altele, rezistenta ei este extrem de scazuta, de asta m-am si gandit ca ar fi bune tonicele.
Deocamdata, ce vreau sa discut cu dr, daca reusesc sa dau de el este:
- ce medicamente ar fi bune in situatia Mirelei
- daca i-a iesit bine analiza de sange iar daca nu, sa fie luate masuri (albumina, transfuzii de sange etc)
- care este situatia vizavi de operatia la coloana
- ce putem face ca sa fie mai bine ingrijita de asistentele medicale, in special in cursul noptii
- daca ii putem administra vitamine si suplimente nutritive, ca sa o ajutam sa ia cat de cat in greutate
Si... daca mai aveti, astept si alte sugestii, incerc sa ma adun pe cat posibil si sa las lamentarile la o parte, ca nu de asta are nevoie, din pacate...
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Amely
Da, Nicoleta, ideea este foarte buna. Nu avem nimic de pierdut, din contra, oameni cu suflet sunt peste tot, uneori unde nu te astepti.
Ok. Am dat deja 2 pm adminilor in care ii rog sa ajute cum pot, mediatizare, donatii si voi continua.
De ziarul Libertatea ce ziceti? Acolo saptamanal sunt cazuri...
Miramar spune:
Ma rog pentru Barbye in fiecare zi si acum ma vori ruga si mai abitir sa reuseasca operatia!
ancamironiuc spune:
Ana, am vazut ca va fi operata asa ca nu ii mai luam papa. Vedem daca este ceva ce are voie si ii luam dupa.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI