Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Doamne, sa speram ca o va opera maine... dr. nu a vrut sa ii promita, a spus ca "poate maine, daca nu, dupa concediu"

Tocmai am vorbit cu Mirela, era bucuroasa ca vin azi... mi-a zis ca are multe pe suflet, sa-mi spuna. Sora ei se pare ca nu are deloc chef sa se implice. Sau nu e in stare, nu stiu. Chiar se certasera... Mirela trebuia sa ia pastila la ora 6 dimineata, sora ei trebuia sa o trezeasca. Au trezit-o asistentele, la 8 si ceva, cand isi faceau tura de dimineata. Cand a intrebat-o pe sora ei de ce nu a trezit-o, raspunsul ei a fost "aaa, pai am uitat...". Tatal ei nu a venit pana acum sa o vada, e tocmai la Timisoara, bolnav si el de cancer. Cristina este sora doar dupa mama cu Mirela. Stiu ca asta nu conteaza acum, dar problema e ca degeaba o scuturam noi, daca fata nu vrea mai mult... Nu stiu cum sa ma exprim, sa nu par malitioasa. Soacra-sa e genul de om care zice "pai ce rost are sa mai platim si avocat? ca e scump..." Iar mama ei cu tot respectul pentru boala dansei, ar trebui sa lupte, cum spunea cineva mai devreme, ca o leoaica pt. fata ei.

Sunt sigura ca ele o iubesc pe Mirela, nici nu se pune problema, dar NU SUNT CONSTIENTE, inca, ce rol joaca ele acum in viata ei.

Mirela a reusit sa faca o poza cu telefonul, dupa fisa cu diagnostic si stampila, cand a venit dr-ul la vizita. O vom lua astazi (Bubulina sigur va putea, ca are un telefon mai performant ca al meu) si speram sa se vada ceva.

In rest, Mirela vorbea bine, era chiar vesela, spera ca o vor opera maine si abia ne astepta dupa amiaza la spital. Cat vorbeam cu ea, au venit din nou dr-ii sa o vada. A trebuit sa inchidem convorbirea. Sa speram ca sunt vesti bune.

Va tin la curent.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mirela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor transmite-i Mirelei toate cele bune, spuneti-i ca suntem alaturi de ea si ca nu o vom lasa singura!

Inca ceva, nu stiu daca e tocmai buna ideea cu scuturatu familiei. Nu stim cat sunt ei de apropiati sau cat vor sa lupte pentru ea, iar daca ii scuturati sa nu cumva sa se supere si sa nu mai faca nimic pentru ea, nici macar cat au facut pana acum, asta daca au facut ceva pentru ea

PS: va rog daca se poate sa-mi trimiteti si mie pe PM numarul de telefon al Mirelei sa o sun intr-una din zile. Sper sa-i prinda bine!

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Fetelor, am reusit sa fac rost de poza cu fisa medicala semnata, cu stampile, Mirela mi-a trimis-o prin mms, am pus-o jos, la link-uri, in profilul meu.

Nu se vede foarte clar, dar eu am salvat-o in calculator si am marit-o, si daca ai oki ff buni, se vede cat de cat.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mirela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Fetelor, ce proces vreti sa intentati? Poate mi-ati zis...dar imi scapa...poate va ajut eu cu o avaocata buna dar nu promit....intai sa imi ziceti totul in detaliu si voi vorbi cu ea...

E fata buna..eu cred ca va fi de acord..problema e ca mai are o colega si trebuie sa o conving si pe ea..

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetelor nu vreau sa va supar, dar singura care are dreptul sa intenteze vreo actiune in instanta e Mirela! Nu poate nimeni altcineva sa deschida vreun proces penal pentru ea. Si chiar nu inteleg de ce nu face familia ei nimic sa o ajute in sensul asta pentru ca eu cred ca e vorba de vatamare corporala grava din culpa si nu-i chiar de lasat o astfel de infractiune de izbeliste!
insa acum, prioritate are viata si sanatatea Mirelei. si eu daca as fi in locul ei m-as gandi in primul rand la sanatatea mea si apoi la proces. Avocata buna am si eu si lucreaza chiar pe penal si sunt mai mult ca sigura ca nu ma va refuza. Dar va trebui sa vorbesc mai intai cu Mirela. Nu-i asa usor cum credeti.
Amely as vrea sa vin si eu azi cu tine. O sa te sun eu pentru ca iar mi-am schimbat numarul de telefon ...din motive ushor de banuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor. Eu cred ca pe Mirela o va ajuta f mult 3 integratori ai firmei GNLD. Tre-En-En (pt maduva spinarii , face celula mai permeabila si primeste mai bine nutrientii, Carotenoid Complex (un complex de carotenoizi extrasi in legume si fructe f buni pt intarirea sistemului imunitar dar si pt piele deci escare) si Betaguard (bun pt inarirea sistemului imunitar dar si un detoxifiant care o ajuta acum cand ia tot felul de medicamente si face analize cu radiatii).
Eu i-am scris si DanutzeiC despre ele pe PM si astept sa-mi raspunda. Eu le pot procura la pret de depozit dar nu-mi permit sa le cumpar eu (fac aprox 300 RON) deoarece stau f prost cu banii acum.
Aveam un colacel acasa care se pune in jurul gatului cand calatoresti cu masina ca sa poti dormi. Ma gandeam ca i-ar folosi lui Barbye dar e cam mititel. Orificiul este cat sa-ti intre gatul si escarea ei cred ca e mai mare. Dc ziceti ca i-ar folosi la ceva il caut si i-l dau Lianei sa i-l duca pt ca eu sunt tot din Craiova. Colacelul este gonflabil si are un material catifelat pe el. Sper sa-l gasesc pt ca sunt in reparatii-renovare acasa si e un talmes-balmes la mine.
Va .

Miki

Mergi la inceput

M-a sunat sora Mirelei, a scos extrasul de la BCR, s-au mai strans bani, spunea ea ceva in jur de 18 milioane. Imi va da extrasul cand ne vedem diseara, la spital. Sora ei zicea ca vrea sa mearga acasa sa doarma, ca era acolo de 2 nopti si dormise doar cateva ore. Nici mama ei nu va fi la spital pt. ca este f obosita, a lucrat in tura azi noapte. N-am ce comenta... e omeneste... Dar asta e abia inceputul... Deci nu vom avea cu cine sa discutam, decat cu soacra-sa, din pacate.

Incepand de astazi de la ora 18.00. Mirela nu mai are voie sa manance nimic. Sper sa se tina dr. de cuvant si sa o opereze maine, caci si asa e extrem de slaba. Daca nici nu o lasa sa manance, in sperenta ca o opereaza, va slabi si mai mult... Sub 40 de kg nu o vor mai putea opera/anestezia etc. Sa speram ca nu va fi cazul.

O sa-i transmit Mirelei toate gandurile voastre bune, si am sa o asigur ca nu o vom lasa, nici una dintre noi, orice ar fi! are nevoie sa stie asta, sa stie ca aici sunt niste suflete minunate, CARORA LE PASA!

Pozici cu noi

Mirela

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

miki m'as bucura tare mult sa il duc daca ii este de ajutor!!!eu maine dimineata plec la prima ora asa ca poate imi dai un nr de tel sa te sun sa ne intalnim..Multumim olteancoo!!
Amely maine voi fi si eu acolo...nu stiu cand ajung dar vb la tel!!!
Spune\i ca vom fi toate alaturi de ea!!! sa nu'i fie frica..voi fi la usa!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Amely,

As mai adauga la listuta pt dr.:

- ce analgezice tb cumparate pt dupa operatie (caci durerile vor fi mari)
- a sris danutza ceva de antibiotice; intrebarea ar fi tb sa ia antibiotice si de care? Pe mine inainte de operatie (si era una minora) m-au pus pe antibiotice si am luat si dupa operatie o saptamana (preventiv sa nu fac vreo infectie)

In rest ce sa zic Doamne ajuta! si imbratisati-o si din partea mea chiar daca nu am reusit sa ajung la spital pana acum si nici nu ma cunoaste (sunt un membru nou dar nu cred ca are vreo impotanta daca suntem menbrii noi sau cu etate); ma gandesc la ea si-i trimit zilnic un gand bun si-o rugaciune. Am sa incerc sa ajung si eu in weekend daca nerge cineva dupa ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Am o idee, dar nu stiu cat e de buna sau daca se poate aplica la noi. Dar mama mea a fost angajata in Grecia sa aiba grija de o persoana spitalizata ... a invatat acolo o gramasa de lucruri ... oare nu am putea sa facem acelasi lucru pt Mirela ? Sa angajam pur si simplu o infirmiera care sa supravegheze aceste lucruri atat cat ii va permite spitalul... si daca apar comentarii, atunci sa amenintam cu publicitatea negativa. Adica daca nimeni nu vine sa o intoarca la 2 ore, sa se ocupe aceasta persoana de aceste lucruri, iar noi sa platim o suma decenta pt asta. Poate cei care cunoasteti cat de cat cum functioneaza spitalul sa ameliorati ideea mea si sa vedeti daca e posibila punerea ei in practica.

Anul trecut , tatal meu a fost internat la acelasi spital, la Terapie Intensiva, iar cand a fost mutat in salon, a trebuit sa aiba insotitor intrucat nu se putea deplasa. In primele zile am stat noi cei din familie cu el, insa oboseala si-a spus cuvantul si a trebuit sa apelam la cineva care sa stea cu el macar noaptea.
Vorbiti cu infirmierele si intrebati, noi am platit infirmiere din spital, parca 500,000 pe noapte, si faceau ele cu randul noaptea, atunci cand nu lucrau in schimbul 3 si erau libere.

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput