Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Uite ca am gasit aici , pretul este foarte rezonabil 60 dolari dar nu stiu cum este cu delivery. Eu ma ofer sa o cumpar dar trebuie intai intrebat medicul daca o lasa pe o astfel de saltea si nu prea stiu cum sa rezolv cu transportul si eventual un adaptor pentru prizele din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, uite aici conturile de paypal:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472&whichpage=2

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Bird, asa e, asa o saltea i-ar trebui. Nu exista posibilitatea de shiping in Ro?
In spitale nu sunt saltele din astea.
Pentru Mirela salteaua asta ar fi buna pentru foarte mult timp de acum inainte.
Am sa ma mai uit si eu pe net sa vad ce mai gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Asa cum m-a completat Dany, din pacate, sangele nu era pt Mirela! Si eu donez cu mare placere, dar...vedeti voi fetelor...TREBUIE sa stim si noi ceva. Am cerut sa vad si eu o analiza, o "ceva"...nu se poate si pace!!! Partea proasta e ca sora Mirelei a ajuns sa creada ca nederanjandu-i pe medici, va fi bine! Eu ma pot duce, dar ar trebui sa mint ca sunt ruda apropiata si ar trebui ca familia sa ma sustina! Doina cata dreptate ai, dar......

Si luni si ieri am incercat ca "simplele vizite" sa insemne un plus pt sanatatea Mirelei. M-am luat de asistente inclusiv cand imi dadeau medicamentele pt Mirela....pt ca nu se vedea scrisul pe ele, aratau la fel si era imposibil sa stii ca aia e din 3 in 3 ore, aia e pt a doua zi, ailalta e pt a 15 a zi. Eu voi merge din doua in doua zile la Mirela...fac tot ce pot acolo, insa...
Drept dovada a faptului ca, la fel ca noi, si Mirela vrea sa-si cunoasca situatia, ne spunea: " Dupa operatie o sa mearga soacra-mea sa vorbeasca, cu dr. Da' o s-o trimit si pe sor'mea, pt ca o cunosc bine daca minte si ma prind daca e ceva aiurea".
Nu vrea sa fie mintita, ea e mai constienta decat familia.
Nu sunt coerenta dar nici nu am pretentia asta. :((

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Trebuie sa vorbeasca cu dr. inainte de operatie.Cam cu jumatate de ora inainte de operatie trebuie sa mearga cineva din familie jos la sala de operatii ,la et.1,si sa vorbeasca si cu anestezistul si cu asistentele, e foarte important!O saltea din aia face minuni!dar si o perna pentru scaunul cu rotile...cu silicon,caci recuperarea va fi lunga,si daca are escare ,sa nu faca escare si stand in scaun.Ma rog bunului Dumnezeu sa ajute ca sa treaca Mirela de aceasta perioada grea si sa poata sa o opereze!trebuie sa manance bine ca sa aiba forta sa treaca peste aceasta cumpana!spuneti-ii sorei lui Mirela sa ii dea multe sucuri naturale,fara acid!de preferat facute din fructe cu un storcator de fructe, eu asa faceam in spital...gratar din carne de vita sau ficat mai in sange si il faceam la un gratar in piata acolo langa spital,fara prajeli si uncaturi ca se constipa.Dati-mi un mesaj pe tel. cu nr. sorei lui Mirela sa vorbesc eu cu ea ,caci pana diseara strang calculatorul si nu pot sa intru,si cu nr. lui dr. Soare daca faceti rost de el.Nu e imposibil cautati-l care mergeti astazi la ea si cereti-l pentru mine!Va rog mult.gasiti nr. meu pe linkul lui Dan.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Azi la 14.30 voi fi la spital cu AnaMaria_222 si SunSmile.

Ce putem sa ii mai ducem Mirelei? Mancare, medicamente? Am inteles de la ea ca poate manca orice numai sa nu le amestece prea rau. O idee ar fi sa o intreb ce ar vrea sa manance ca sa fim sigure ca o si face, Asa ii iau supa si ea ar vrea X...nu merge, mai ales ca a slabit atat de rau.

Eu pot sa iau aparatul sa ii fac poze si la rani, cu data. Problema este ca la escara mare nu pot sa ii fac poze decat daca este intoarsa si fara pansament, ceea ce presupune prezenta unei asistente, care cu siguranta nu ne va lasa.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

anca..aceeasi dilema o am si eu!!!!!!
mi-a zis liana de algocalmin/piafen fiole si servetele parfumate (dar nu cu miros puternic sau mentolate ca nu le suporta)!

I-am luat o cutie de bomboane....in caz ca nu are voie macar mai indulceste asistentele (cum zicea si liana) , o icoana si niste banutzi...si habar n-am ce sa-i mai iau! Poate ne ajuta fetele!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Fetelor, nu-i mai luati Piafen ca nu o ajuta prea mult! Eu am intrebat-o chiar pe ea si mi-a zis ca Midocalm ii face bine. Si algocalminul fiole ii mai calmeaza durerile.
De ieri de cand mi-am dat seama ca viata ei este in pericol, nu ma mai pot gandi la nimic altceva. Sunt cat se poate de sigura ca nu o va opera maine si nu vreau sa ma gandesc la ce se va intampla in continuare, caci Exergian intra o luna in concediu.
Eu personal nu am cum sa ma duc dimineata la spital, nu pot decat seara iar azi voi merge cu Amely, voi face tot ce pot sa-i ridic moralul, dar nu cred ca ajuta prea tare in situatia de fata.
Mi-e teama ca nu mai rezista mult, ma tem pentru viata ei!

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Bubulina ii iau eu Algocalmin sau Midocalm si servetele. Trebuie naparat sa manance, nu stiu cum mai poate lupta organismul ei atat de slabit. Citeam de acele coktail-uri, sunt minunate. De und ele putem obtine? Le-am testat pe bunicul meu si au dat rezultate foarte foarte bune.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Ana,cu surprizele ai mai facut ceva? "Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput