Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 40
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Flaflo
E cumplit, nu am cuvinte...... Mirela, iti doresc tot binele din lume!
As trimite si eu un pliculet, cine se ocupa de asta?
Flavia si Bianca
Bia vijelia
Iti dau un PM cu adresa mea...ii duc personal plicul Mirelei....poti avea incredere!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
Pozeeee
Mancarica
SunSmile spune:
OFFFFFFFFFF Dumnezeule...
Bandajele i le-au schimbat luni cand am mers cu Alexia28! Insa dupa cum v-am spus piciorul ii statea aiurea, pe Mirela au "uitat" sa vina sa o intoarca, venisera sa-i goleasca punguta si faceau niste glume macabre....si, din pacate, nimeni din familie nu era acolo! Stiu ca e greu pt toata lumea, dar in sistemul asta de spagari si inumani, alta solutie decat insistat pana in panzele albe NU exista!
Eu voi merge sa pun bani in contul existent si cand domnii moderatori vor afisa un alt cont, voi depune si acolo!
Si da...merg si eu la Mirela cand e nevoie...in orice zi, la orice ora se poate!
Nici macar un masaj la brate nu-i facusera......:(
Este cumplit ce se intampla si trebuie sa ne mobilizam cu toate fortele!!!
Doamne-Ajuta!
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
ancamironiuc spune:
Sun smile, eu merg maine cu AnaMaria222. Dac vrei te poti uni. Ne intalnim la 14 la Piata Universitatii.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
SunSmile spune:
Sigur, Anca! La ora 14 maine ma intalnesc cu voi!
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Sigur, Anca! La ora 14 maine ma intalnesc cu voi!
La 14.00 in statie la Universitate.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
Amely spune:
Eu merg joi (maine) la Mirela, in jur de ora 18. Mai vine cineva?
Doina, Ana-Maria, este foarte buna ideea cu Formula AS, la fel si cu Suprizele. La urma urmei, nu avem NIMIC de pierdut... Cine stie pe unde se mai gasesc oameni cu suflet care ar putea sa o ajute pe Mirela?
Astazi voi incerca sa vorbesc atat cu Mirela cat si cu sora ei, la telefon ca sa intreb de ce anume ar mai avea nevoie, sa-i aducem. Intru mai tarziu sa va spun, celor care mergeti azi la ea.
Asteptam si conturile promise, pe subiectul deschis de admin
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
SunSmile spune:
Cine poate sa mearga astazi la Mirela? Ca eu as merge dar singura...mi-e teama sa nu ma imprastii iar pe culoare!
vikinga spune:
Uff saraca fata prin cite trece! Trebuie sa o ajutam! Si asta cit mai repede.Papadie astept pm-ul.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
alexia28 spune:
Si eu consider ca este bine sa se tina o evidenta a banilor depusi in contul de BCR. Mie mi se pare ca sunt putini in comparatie cu cate fete de aici au depus bani. Eu am depus 50 ron si o colega de-a mea de serviciu 50 ron.