Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 39
Lala_D spune:
doinabita:
Contul:
BCR - sucursala: agentia Bagdasar,pe numele surorii ei,ILAS CRISTINA
pt. lei:
RO38RNCB0075058689710001
pt. euro:
RO11RNCB0075058689710002
O zi excelenta tuturor !
Lala.
gudinde spune:
Amely,
Cum adica de trei zile nu i-au schimbat bandajul????? Pai de asta nu se vindeca escara.
Iar sonda daca se infunda trebuie schimbata. Sondele se shimba la anumite intervale. Doamne unde au invatat astea meserie!
Stii cumva cineva din familie a vorbit cu dr Exergian? E ffff important sa o faca.
adela achim spune:
Fetelor,fiti alaturi de Mirela!Acum are mare nevoie de noi,iar cele care sinteti din Bucuresti mergeti la ea si incurajati-o!Am tot respectul pentru voi,imi pare rau ca nu pot merge la ea,dar voi fi alaturi de Mirela in gaindurile si in rugaciunile mele...Doamne ajuta!
In legatura cu escarele e obligatoriu ca ele sa nu se extinda,trebuie bine ingrijite...ma revolta ce se intampla,nu este normal,dar trebuie sa ne luptam...ar fi bine sa stea cineva permanent cu Mirela si s-o ajute...
Voi fi si eu alaturi,financiar...
ADELA
doinabita spune:
Maine voi pune niste bani in cont,Mirela are nevoie mai repede decat Dan!Sa-mi dati va rog numele complet pana maine seara caci vreau sa scriu la FormulaAS,cred ca nu gresesc,incerc sa ajut si eu cum ma pricep,si sa incerc cu un telefon la Povestiri Adevarate, poate forteaza ei cu ancheta si cu tot.Credeti ca e bine?
bita doina
ana_maria222 spune:
buggy....eu cunosc pe cineva la Surprize...chiar persoana care primeste scrisorile si se ocupa de ele...si am si numarul de la firma Andreei Marin...pe noi ne-a ajutat de mai multe ori cu copiii de la orfelinat. E adevarat ca nu am mai vorbit cu acea persoana de vreun an si nici la acel numar nu am mai sunat dar putem incerca.....Eu am trimis mail-uri peste mail-uri cu pasaje din povestea Mirelei...cu pozele de la spital..cu link-ul de la subiect la Primarie si peste tot....poate e cineva cu inima deschisa acolo....
Caut numarul Andreei si o sa vorbesc si cu doamna aceea...asa ii inmanam personal scrisoarea!!!!!!
Merge cineva poimaine la spital????????
Pozeeee
Mancarica
buggy spune:
Ana-Maria ar fi minunat sa poti lua legatura cu cineva din firma Andreei Marin. Iti tin pumnii sa reusesti si asteptam vesti
Doina sigur ca e bine. Trebuie sa incercam tot ce se poate !
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Liana30 spune:
In primul rand vreau sa va multumesc dragi administratori..astept contul cat mai repede..o sa pun mult mai mult de 3 euro..si sper din tot sufletul ca toate fetele vor pune..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
ancamironiuc spune:
Fetelor este ingrozitor ce am citit
. Am vrut sa merg azi la ea si m-am gandit ca poate o opereaza, nu ca ii este atat de rau
.
Vine cineva maine sau poimaine la ea pana in 16.00? am fost o singura data cu Dany de frica ca nu stiam cum voi reactiona, era un sentiment comun. Acum chiar nu cred ca ma pot duce singura...
Daca vine cineva maine sau poimaine puteti sa imi trimiteti un PM sa vin cu voi. Daca nu apare nimeni ma voi duce singura.
Am sa vorbesc cu toti prietenii care stiu ca pot dona macar un pic si am sa trec si eu la banca.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
lena spune:
papa daca citesti acilea, baga si mie un pemeu...te rog frumos...nu vreau nici o floare, e oricum ingrozitor ce se intampla, asa tanara si
...nici cuvinte nu am!!
Lena si t-rex Freya
Flaflo spune:
E cumplit, nu am cuvinte...... Mirela, iti doresc tot binele din lume!
As trimite si eu un pliculet, cine se ocupa de asta?
Flavia si Bianca
Bia vijelia