Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 38
arinna spune:
Nu uita nenorocitele, DORM noaptea...acum multi ani am fost si eu in camera la Fundeni cu o fata tanara,avea tumoare la ficat,intra noaptea in coma si se zgaltaia si transpira intr-una si ele ziceau de seara sa nu le deranjam ...probabil ca trebuie "unse" cat mai bine...Nu le e teama macar cand vad ca Mirela e atat de vizitata si cunoscuta?
Dar cineva din familie nu poate sta cu ea noaptea?in situatii atat de grave ar fi necesar...
N-am reusit sa citesc chiar tot,am vazut si ceva de sot, el in ce stare este ?
E normal sa fie slaba din cauza lipsei activitatii...muschii se atrofiaza...unchiul meu a paralizat - doar o mana, in urma unui accident vascular si in cateva zile se vedea osul de rau ce se atrofiase...acum abia o misca...si el are la fel stari de depresie si nu se poate obisnui cu situatia - dar are 70 de ani insa era inca in putere inainte...
........................
Knowledge is power!
Mishulina spune:
Of,cu cata emotie am deschis topicul ,speram sa aflu vesti bune...
Ma doare sufletul de ce citesc...
Intr-adevar trebuie sa ne mobilizam,cum bine zice Admin si trebuie s-o facem ACUM!
Pe mine puteti conta,fac si eu ce pot,numai sa stiu ce trebuie facut!
Ina
bubulina1 spune:
Mirela este terminata, nu mai are putere si indiferenta asistentelor o enerveaza la culme! 3 zile nu i-au schimbat bandajele, masaj nu i-au mai facut la membre dar bani le da cu lopata. Ba cand au intors-o i-au mai lasat si piciorul pus aiurea, care si asa are escara care se agraveaza! Mirela a slabit 8 kg in 3 zile, la internare avea 48-49 kg, iar cand au cantarit-o la Bucuresti avea 40, acum se pare ca nici atat nu mai are!!!

Amely v-a spus cat se poate de clar cum stau lucrurile. Cu banii din cont nici macar in Romania nu poate fi operata, chiar daca medicii nu iau oficial bani, oricum ceva ceva tot trebuie dat. Iar China iese din discutie pentru ca nu vom putea strange o suma atat de mare!
Vestea buna este ca are cica deja un avocat, dar abia sambata va veni la spital.
Bubulina
Lala_D spune:
Mire iti urez din suflet multa sanatate si curaj .
Esti o persoana mult prea deosebita pentru a nu iti vedea absolut toate visele implinite.
PS : Azi am trecut si eu pe la banca si in mod sigur voi mai trece si in urmatoarele saptamani.
Pentru fetele din RO :
- mergeti la o filiala BCR cu datele contului si titularul + buletinul vostru. Tranzactia se face in cel mult 3 minute.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Mishulina spune:
Ma bucur ca are avocat! Nu-mi dau seama prea bine ce poate face acum s-o ajute dar prezenta lui e clar o necesitate si eu vad asta ca pe un pas inainte!
Maine am sa fac si eu ce vreau sa fac de mult,adica de cand am aflat...Ma bucut ca avem "girul" moderatorilor si adminilor ca poate acum,daca tot e o campanie "oficiala" se vor implica mai multi membrii...
Biata Mirela! De fier sa fi si tot te "omoara" nepasarea si indiferenta...Iar pe oamenii aia n-o sa-i inteleg niciodata cum pot spori cu buna stiinta suferinta pe care sunt platiti de fapt s-o aline ! Fara cuvinte...
P.S: Multumesc Lala,mi-ai spus exact ce vroiam sa stiu! 
- pentru Admin: Cred ca ar fi util daca ati afisa nr. contului in care se pot dona cei 3 Euro pe prima pagina,alaturi de celelalte,nu? Eu zic ca ar fi mai usor de gasit asa...
Ina
Amely spune:
Sotul ei este si el intr-o stare PROASTA, dar nici pe departe atat de grava ca a Mirelei. Este si el in carut cu rotile, pt. o perioada, deci nu ii poate fi Mirelei de nici un ajutor. Oricum, prezenta lui numai bine nu ii face Mirelei... Nu vreau sa spun mai multe despre aceasta latura a suferintei ei, caci nu e nici locul, nici momentul, acum important este sa facem ceva concret pt Mirela
Sper ca moderatorii sa faca public cat mai repede contul in care putem dona bani pentru ea. Si sper sa se mai stranga si in conturile deja existente... Mirela, stiu cat iti este de greu si ce trebuie sa induri, dar te rog sa ai incredere, nu-ti pierde speranta, membrii acestui forum nu te vor lasa, sunt sigura! 
Acum sora Mirelei este la spital cu ea, am inteles ca va fi toata saptamana. Ii este tare greu, trebuie sa faca fata si la servici, ca de acolo ii vine salariul, este si in ultimul an la facultate... spunea ca probabil va renunta la scoala, ca sa aiba grija de Mirela...
Copiile dupa actele medicale i le vor da numai dupa ce o opereaza, asa s-au exprimat medicii. Asta inseamna saptamana viitoare. Sper din tot sufletul sa poata fi operata Mirela, sa dea inapoi nenorocitele alea de escare. Si cea de la calcai s-a agravat... NU INTELEG DE CE NU ESTE MAI BINE INGRIJITA.... Riscul de septicemie este destul de mare...
Eu de cateva zile nu ma pot gandi la altceva, decat la Mirela... ma domina un sentiment de revolta, de neputinta, vizavi de suferinta ei, total nemeritata...
Am incercat sa ma abtin, sa nu-mi vars amarul aici, pe forum, sa fiu optimista, asa cum imi este deviza, dar nu pot... Sper sa pot depasi starea asta, ca sa o pot sustine pe Mirela asa cum are nevoie, cu zambetul pe buze...
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirela
doinabita spune:
Dati-mi si mie va rog contul!Trebuie sa o ajutam toti pe Mirela!Incercati fetelor care sunteti din Bucuresti sa ii ridicati moralul,eu as veni la Bucuresti dar Dan are niste mici probleme si doar eu stiu ce trebuie facut!Va fi o perioada cam de 2-3 luni cu astfel de state psihica,are nevoie de psiholog, are acolo pe sectie,chemati-l si va veni la ea!nu inteleg un lucru,nu are insotitor din familie?nu sta nimeni cu ea?cine sta cu ea sa se duca dupa infirmiera din doua in doua ore si sa o intoarca,iar insotitorul sa invete!nu sunt dura dar astfel se prezinta situatia, insotitorul trebuie sa invete pas cu pas totul!este greu, iti e mila de ti se rupe sufletul dar nu e situatie de mijloc!Problema grava e ca am vorbit la telefon cu asistenta sefa, si daca nu se stabilizeaza,Exergian mai prelungeste perioada pana o opereaza,nu risca niciodata!problema este escara,si lichidul de la plaman!caci se face anestezie generala si e foarte riscant!Dati-mi va rog si mie contul!
bita doina
buggy spune:
Trebuie sa facem ceva!!! Suntem o comunitate mare. As avea o idee, daca vi se pare buna nu ar fi rau sa o puneti in practica, cine stie...Ma gandesc ca fiecare participant la aceasta discutie sa isi adauge la semnatura din profil, un slogan-acelasi pt toata lumea, in acest fel poate cine stie se doneaza mai multi bani. Alta idee, ar fi sa deschida desprecopii un subiect separat in care sa vanda flori virtuale ( poate sa fie chiar alt desen, cum ar fi ratusca DC,)iar banii sa fie donati. Cine vrea sa ajute, cumpara o ratusca sau o floare - pretul sa fie fix si cine poate da mai mult cu atat mai bine( la fel cum s-a intamplat cu bratarile pt sinistrati) cred ca trebuie mediatizata cumva campania si cu un subiect separat cum am spus mai sus.
Nu ar fi rau poate si un e mail catre toti membrii site-ului. Ar mai fi o idee, pt cine cunoaste mai bine, sa scriem o scrisoare catre Surprize, Surprize -nu zic ca e ideal dar daca Mirela ar putea beneficia de banii pt operatie nu mai conteaza restul. In legatura cu asta trebuie sa ne punem de-acord cine scrie scrisoarea si sa ne semnam toate. Nu zic ca ideile sunt stralucite, dar trebuie sa facem mai mult decat sa ramanem la un subiect in care sa ne lamentam degeaba.Oricum sunteti minunate si ma simt norocoasa ca ma aflu printre voi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75231&whichpage=1"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
buggy spune:
Gand la gand cu bucurie, am scris mesajul simultan cu deschiderea unui nou subiect legat de semnul grafic. Asta da telepatie
Iar sloganul e clar asta e " Pt Barby, una dintre noi- Trebuie sa ajuti!"Ce ziceti, ne semnam toate asa? si punem sub el link-ul catre subiect.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75231&whichpage=1"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Mishulina spune:
Amely ai dreptate! Esti o persoana deosebita si un real sprijin pentru Mirela! Te admir si-mi e rusine cu mine ca nu (mai) pot fi asa puternica in fata unei suferinte atat de mari...Nu-ti cere scuze,esti om si ai sentimente iar ce simti acum e normal,in conditiile date!
De cand am aflat de ce i s-a intamplat nici eu nu mai scap de nodul din gat,stiu prea bine cum e sa doara indiferenta altora dintr-un pat de spital!
Important pentru Mirela acum e ce faci tu si alti oameni sufletisti ca tine! Daca crezi ca pot ajuta si eu te rog trage-ma de maneca! Doar pe noi ne are! Pe noi si pe cei din familie,care o pot ajuta...
Un lucru nu inteleg nici eu: de ce nu trec escarele? Cum adica se agraveaza pe zi ce trece? Nu a avut efect Cuiriosinul sau nu o da nimeni cu el? I-am dus si eu un unguent cicatrizant cu galbenele si propolis care nu interactioneaza cu preparatele medicamentoase,ci dimpotriva,ajuta...Oare nimic nu e eficient?
Doina,contul e pe prima pagina a subiectului (primul post)! Ai mare dreptate cu ce zici,se vede ca vorbesti din experienta...Si tot din experienta zic si eu: un psiholog e tare util in astfel de cazuri si daca il au chiar acolo in spital si nu trebuie decat chemat...Cred ca i-ar fi de mare ajutor Mirelei...
Ina