Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am vorbit cu Mirela acum 5 minute,trebuia sa vina vizita, mi-a spus ca doctorul ei de salon este Catana, este si acesta un doctor bun ,i-am spus sa ia legatura cu dr.Soare mama sau sora ei si ca dupa vizita voi vorbi eu cu asistenta sefa.Am intrebat-o daca isi simte picioarele si mi-a zis ca ineori o dor dar sa dea comanda sa le miste nu poate.Am rugat-o sa aiba credinta ca se va face bine, sa aiba incredere in Dumnezeu,mi-a spus despre ruptura de splina si de lichidul de la plamani din cauza accidentului ca dupa ce o stabilizeaza o vor opera.Acolo nu trebuie sa stai sa astepti sa vina asistentele la tine la pat, eu la cicaleam ,ma duceam dupa ele cred ca le si stresam cateodate dar nu imi pasa era vorba de copilul meu,trebuie sa ai putin tupeu,nu sa fii nesimtit dar pe aproape...si daca te trimit la salon ca nu au timp ,ca au urgente este adevarat!mai te duci de 10 ori daca trebuie...asta e sistemul sanitar de la noi...ma dadeau afara pe usa intram pe geam, vorba vine...faceti voi asa , cele care va duceti la Mirela,nimic nu e imposibil...credeti-ma ca e posibil!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ai perfecta dreptate in ceea ce priveste sustinerea sincera a prietenilor,pe Dan prietenii l-au ajutat moral foarte mult chiar si acum e incojurat mult de ei.Recuperarea e grea, dar escarele sunt foarte periculoase!netratate pot duce la septicemie!!!exista spay cu propolis si galbenele care e foarte bun,l-au incercat?sa intrebe doctorul de asta!dezinfecteaza si cicatrizeaza rana ,dar se da doar pe marginea escarei,nu pe rana ca arde rana si face rau asa .

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nu am avut acces la net zilele astea, imi cer scuze pt intarziere.

Mirela, la multi ani! Asa cum ti-am spus la spital, ai incredere ca va fi bine, ai incredere in Bunul Dumnezeu!

Fetelor, se ajunge mult mai usor la spital de la statia de metrou Piata Sudului (fata de Aparatorii Patriei).

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

Admir si respect toate fetele care s-au mobilizat si au gasit timp pentru a merge si a o sustine pe Mirela.Jos palaria.Din pacate unele dintre noi chiar daca am vrea, nu gasim timp sau putere sa infruntam situatia.

Mai vreau sa va spun despre o crema care face minuni in privinta escarelor.Se numeste ARMON,si este produsa de Biotehnos.Eu am folosit-o pentru o arsura chimica-termica cu acid sulfuric si a facut minuni.Am aflat despre ea printr-o colega,care-si tratase SI VINDECASE mama de escare provocate de pozitia nemiscata(pe spate)datorate tot unei fracturi.Nu este foarte scumpa 7-8 ron,insa nu stiu daca se gaseste in farmacii sau doar plafar.Mie mi-o procurasera atunci, chiar de la Biotehnos.

Mirelei,nu pot sa-i urez decat sanatate si putere de lupta.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna la toata lumea. E groaznic ce se intampla!!! Pare o persoana minunata, trebuie sa o ajutati sa lupte, va spun eu ca site-ul asta poate face minuni cu psihicul unui om! Eu o stiu bine, pe mine m-ati jutat odata enorm! Mergeteti la ea sa stie ca nu e singura si vorbiti cu asistentele! Vorbiti frumos cu ele, la urma urmei sunt oameni, sistemul le-a impietrit putin sufletele, dar le puteti umaniza voi. Explicati-le cat de importanta e fiinta asta pentru voi si ca vreti sa aiba parte de toata atentia si ajutorul necesar, strecurati-le si bani de o cafea in buzunar, dar nu ostentativ, veti vedea ca daca discutati cu ele si le laudati putin sau le aratati putina intelegere pentru ca au o meserie grea situatia se va schimba dramatic si va fi spre binele ei.
Eu sunt cu sufletul alaturi de ea si de voi! Va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

offf..fetele..cand o opereaza pe Mirela? aveti cu ce sa ii faceti poze clare si bune calitativ? pot ajuta eu cu asta..dar termin atat de tarziu serviciul...abia sambata as putea
e tarziu?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, am vorbit cu sora Mirelei. Dupa cum stiti, este programata saptamana asta la operatie, nu se stie exact cand.

Mirela nu este bine deloc. Din nici un punct de vedere. Azi noapte i s-a infundat sonda, au presat-o asistentele pe burta si ea urla saraca de durere. Acum are o stare generala foarte proasta, inclusiv psihica. Plange la telefon de ti se rupe inima. Tonusul ei a fost inlocuit de disperare.

Sora ei a verificat conturile ieri dimineata. A gasit acolo 6 milioane si 2 euro. Am intrebat-o de 3 ori, am crezut ca nu am inteles bine suma. Poate ca au mai intrat intre timp bani, cine stie... am sa o rog sa listeze pana joi si numele celor care au donat si suma, pt confirmare.

FETELOR, MIRELA ARE NEVOIE DISPERATA DE AJUTOR. NU ESTE DE GLUMA, ESTE INGROZITOR CEEA CE I SE INTAMPLA. Escarele se tot agraveaza si s-ar putea sa nici nu o opereze Exergian daca o vede in halul asta.

Eu voi merge la Mirela joi dupa amiaza, daca pana atunci nu o baga la operatie. Cine mai merge? Fetelor, Mirela are nevoie disperata de noi, DE ORICE AJUTOR, cat de mic.

Va rog din suflet, cele care puteti sa o ajutati, cat de putin, haideti sa ne mobilizam, sa mai strangem bani... stiu ca nu vor ajunge pt China, dar pana la China, te mananca "sfintii" din spitalele romanesti. Asistentele alea medicale sunt SUB ORICE CRITICA. Si asta mi-a zis chiar Mirela. Cum sa uiti sa intorci bolnavul O NOAPTE INTREAGA? Ele nu stiu ca Mirela are escara si tb intoarsa obligatoriu la fiecare 2 ore? Offff, Doamne, nu mai suport sa o stiu asa...

Va rog sa ma iertati pt duritatea mesajului, dar SITUATIA ESTE EXTREM DE GRAVA.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Amely, este infiorator ce scrii tu si iti inteleg disperarea!!! Ai dreptate, ma gandesc insa ce anume i-a declansat caderea psihica???
Referitor la banii depusi in cont eu am intrebat inca de vineri aici pe forum daca tine cineva evidenta banilor depusi, aca se stie cati s-au strans, insa nu m-a luat nimeni in seama, nu am primit nici un raspuns. Eu am pus bani inca de vineri in cont si o sa mai depun, sigur, dar macar sa imi raspunda si mie cineva la intrebari!!! Nu de alta, dar stiu in alt caz, tot de aici de pe DC se tinea evidenta banilor depusi si scria mereu cineva cati au mai fost depusi, asa se stia despre ce era vb si depuneau mai multi...
Ma rog, sa speram ca o sa fie mai bine!

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor eu sunt aici si nu renunt..chiar daca nu voi putea sa ajung foarte des la Mirela..voi face tot ce'mi sta in puteri sa o ajut..
nu am reusit sa'i pun banii in cont..i'am avut la mine dar Mirela nu a vrut sa ii las acolo..m'a rugat sa'i pun in cont pt ca va avea mare nevoie de ei ...in Buc nu am stiut unde sa ii pun pt ca nu'l cunosc..dar acum am ajuns acasa si maine la prima ora vor fi pusi in cont..voi pune 50 de euro de la pica pe care ii voi schimba si voi completa eu pana la 400 Ron..
cum mai strang voi pune din nou..nu o las!!!
vineri vin din nou la ea..sau sambata..nu stiu sigur cand..cert este ca vin!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Sa o ajutam pe barbye

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Comunitatate, e cazul sa ne mobilizam.

Cred ca toti (!) membrii DC pot dona 3 euro. Ma incapatanez sa cred ca orice poate face acest gest.
Toti cei care doresc o floare la profil - sunt invitati sa doneze in conturile nostre si/sau sa trimita o contributie prin plic lui: Lorelei si papadie.
moderatorii din Bucuresti vor face public un cont pe care il vor monitoriza zilnic.

HAIDETI SA O AJUTAM PE BARYE!
[DC]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput