Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 41
Amely spune:
Asa e, Alexia... si eu ma asteptam sa se fi strans deja mult mai multi bani. Am insistat astazi din nou la sora Mirelei si mi-a promis ca va cere extrasul de cont de la banca. Este cel mai bun mod de a afla cati bani s-au strans si sumele donate de fiecare. Cand voi intra in posesia ei, o voi posta pe forum (cu acordul vostru, bineinteles).
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Soleil spune:
S-ar putea ca nu toata lumea care a zis ca depune sa fi apucat sa depuna. Recunosc ca eu sunt una dintre aceste persoane
. Pur si simplu nu am apucat - bancile au un program complet idiot in opinia mea (deschid prea tarziu si inchid prea devreme).
In fine, nu vreau sa-mi caut scuze, voiam doar sa spun ca poate multe dintre noi nu au ajuns inca sa-si materializeze bunele intentii
.
In aceeasi nota: stiu ca ATM-urile de la BCR au o optiune de "transfer fonduri" din contul de card catre alte conturi BCR. Stie cineva cum functioneaza chestia asta - in speta: de pe cardul meu BCR as putea transfera bani in contul Mirelei de la un bancomat?
Da, stiu puteam sa testez chestia asta, da' nici asta nu am apucat
- bancomatele sunt inchise dimineata cand plec eu, iar seara ajung acasa la limita sa-i dau drumul bonei. De-aia as prefera sa merg la sigur...
Of, fetele care mergeti azi la Mirela, sper sa o gasiti ceva mai bine
. Stiu ca e ca la balamuc in spitale, ca asistentele astea is ceva de groaza, am mai stat si eu prin spital (dar nu prea mult), dar zau ca de asa ceva inca nu am auzit... Ca nu vine asistenta chiar cand o chemi, ca bombane (totusi pe unele sectii e chiar destul de greu sa te ocupi cum trebe de toti bolnavii), da' totusi asa ceva inca n-am intalnit si nici n-am auzit.
E ceva de groaza, chiar nimic nu le poate scoate pe asistentele astea din ale lor?? Daca nici unse cu bani nu reactioneaza, poate le-o speria ceva!
Intrebare pentru cei care mai lucreaza in domeniu: cum se pot speria asistentele?! Ma gandesc ca omu'-si mai face treaba si cu biciul pe spinare daca altfel nu se poate 
Lala_D spune:
Soleildin cate stiu eu nu poti transfera bani de pe card in cont IBAN de la ATM
...cel putin eu nu am optiunea de a scrie un cont IBAN la ATM ( nu ai taste cu LITERE la ATM-uri doar cifre pentru PIN) iar orice cont IBAN corect contine si cateva litere.
Poti transfera din cardul tau in alte carduri tot ale tale de debit sau credit ori plata internet dar aceste coduri ale cardurilor tale sunt deja introduse in memoria contului tau principal. La fel si cu plata utilitatilor de la ATM pe care nu o poti face decat daca ai o conventie deschisa cu banca si acele coduri sunt introduse de ei in memoria cardului tau principal.
Eu nici sa alimentez cardul meu nu pot de la ATM direct , trebuie sa intru in banca si sa fac depunere 
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Soleil spune:
Lala, multam'. Stiu ca n-am litere la ATM, dar fiind vorba de transferuri BCR-BCR (ca stiam ca numai asa se poate), se poate scapa de literele respective, ele fiind intotdeauna aceleasi la orice IBAN pentru BCR (RNCB).
In fine, nu merge, nu merge, o sa fac cumva sa ajung la o sucursala in timpul programului lor...
daniver31 spune:
Vroiam sa va intreb daca se pricepe cineva sa faca un site cu povestea Mirelutei (in care sa povesteasca prin ce trece si ce visuri are)si cu poze. si conturile deschise..pe care am putea sa il trimitem pe listele personale messanger sau chiar sa dam adresa verbal cunostintelor noastre...sau....Am vazut ca sunt link-urile catre subiectele despre Mirela dar cine nu are habar de DC....nu da importanta.Asa fiind un site ...ar fi mai bine....este o idee.....care ar putea ajuta .Voi ce spune-ti?
As face eu dar nu ma pricep....
Inca nu am ajuns la spital dar sper din tot sufletul sa ajung in we.
Fetelor transmiteti-i Mirelutei ca nu lipseste din rugaciunile noaste si sa fie tare!
Tot respectul ptr voi fetelor! care a-ti ajuns deja la Mirela la spital si care face-ti atat de multe ptr ea!Sunte-ti super!
X-ray spune:
fetelor si eu am depus 50 ron si voi mai depune,dar momentan nu pot.
acum are nevoie de bani pt nesimtirea din spital.poate o lasam cu televiziunile cand vom stii ceva concret de operatiile in strainatate ca atunci vor trebui cu adevarat BANI
haideti sa ne mobilizam noi ,aici, pe DC pt banii de spital.fiecare dintre noi care scrie pe un alt forum sa mentioneze de mirela!asa oricine intra pe orice vede despre ce e vorba.
si ca sa nu existe discutii afisati extrasul de cont.
hai mai fetelr ca mai putem scoate niste maruntis,50 de roni e coaforul pe o luna.eu am renuntat si mi-am cumparat vopsea de par si m-am vopsit acasa luna asta!
sunt in arad ca as veni zilnic la ea.....atata nevoie are de sprijin moral...
s-a intamplat ce a zis cineva "s-a trezit".....e groaznic
alina
Sheritra spune:
Acum am venit de la spital.
Ce sa va spun, se topeste vazand cu ochii. Au trecut cateva zile de la ultima mea vizita si este mult imputinata. Bratele sunt subtirele si lungi, un mijlocel mititel, piciorusele si ele subtiri-subtiri, Doamne, ajut-o sa se intremeze la loc!
Numai fata ia ramasa aceeasi, zambitoare si foarte frumoasa.
O prietena o pieptanase si-I facuse doua codite sa nu-si mai incurce parul, parca era o papusica.
Se tine tare dar isi stregea pe furis cate o lacrima.
Ii suna telefonul intr-una, vorba ei “n-am timp sa ma plictisesc la cat vorbesc”!
Alina.a a primit felicitarea, i-a adus-o o asistenta care a mormait ca cine se crede sa primeasca corespondenta la spital! A fost ceva rautacios si gratuity dar Mirelei nu-I pasa. In general asistentele sunt de o mare nepasare acolo.
A venit una tanara, o cunostinta a familiei am inteles, sa-I faca putin masaj tip gimnastica pt musculatura, 5-10 min pe zi, tare mult!
Familia n-are voie s-o atinga, intoarca, maseze in locurile cu probleme pana dupa operatie.
Si acum partea cea mai prasta: cand au intors-o au descoperit a treia ascara pe omoplatul stang, din pozitia in care statea nu o vedeam, probabil ca este la atingerea pielii cu cearceaful de pe pat. Banuiesc ca au uns-o cu alifie pe acolo.
De operatie nu stie nimic, sigur nu va fi maine deoarece i-ar fi spus sa nu manance astazi. Iar de vineri d-l doctor intra in concediu.
Nu i-a spus nimic la vizita, decat sa stea linistita ca n-o uita si o va opera.
Era si sora si mama ei acolo impietrite de suferinta si resemnare.
Nu-mi iese din minte trupul Mirelei, mult imputinat! Mi-a spus ca mananca, are pofta de mancare.
Ne multumeste la toate pt ce facem, vizite, bani, mancare, si mi-a spus sa nu-I ducem nimic, ca are de toate. Inca a dus acasa si o sacosa de ursuleti ca erau prea multi si cadeau din pat!
Asistente pe acolo, rar si trase de maneca!
N-am aflat mai multe, a tre=buit sa fug la munca. Si s-o feresc de grozavii pe mama ei n-am mai intrat in amanunte.
Cert este ca are mare nevoie de noi, sa fim alaturi de ea si s-o ajutam!
Ps.Buggy, i-am dat si plicul tau verde.
Haieti s-o ajutam mai mult, are mare nevoie, sa fim unite, san e facem timp de banci si alte drumuri!
Sheritra
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222quote:
Originally posted by Flaflo
E cumplit, nu am cuvinte...... Mirela, iti doresc tot binele din lume!
As trimite si eu un pliculet, cine se ocupa de asta?
Flavia si Bianca
Bia vijelia
Iti dau un PM cu adresa mea...ii duc personal plicul Mirelei....poti avea incredere!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
Pozeeee
Mancarica
Ana_maria222, nu am primit PM-ul tau!
Flavia si Bianca
Amely spune:
Doamne, Shery...
Nu stiu ce ne facem cu escarele alea... este incredibil cat de perfide sunt, practic din cate am citit o escara se poate forma doar in cateva ore. Este clar ca asistentele nu o intorc suficient de des pe Mirela, din cauza asta se creeaza presiune asupra pielii, intre proeminenta osoasa si saltea.
Solutia este, chiar daca familia nu are voie sa o intoarca, sa mearga dupa asistente si sa le aduca acolo cu forta, din 2 in doua ore. Daca nu vor sa vina, sa insiste, chiar cu tupeu as zice! Cum spunea si Doinabita, rudele se educa si ele, n-au incotro, din pacate trebuie sa invete multe lucruri, acolo in spital.
Off... Doamne, ce usor e sa dai sfaturi din fata PC-ului... Ce n-as da sa pot face mai mult... Daca as avea o putere, i-as spulbera pe cei din cauza carora a ajuns Mirela in asemenea situatie, dar din pacate acum e prea tarziu, e inutil![]()
Maine ii vom face si noi masaj, la manute. I-as duce si niste vitamine. O sa ma interesez daca dr-ii ii dau voie sa ia vitamine si suplimente nutritive, pt. ingrasare. Nu trebuie lasata sa mai slabeasca mult, este si asa piele si os... Stiu ca trebuie sa ne conformam strict indicatiilor medicale, dar o intrebare nu strica, nu?...
Nu stiu ce sa mai zic, decat ca sunt foarte trista... Am sa ajung maine la Mirela, in jurul orei 18. Ma intalnesc cu Bubulina1 si mergem amandoua. sper sa-i mai ridicam moralul, inainte de operatie...
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
numeioana spune:
N-am retinut cati bani s-au strans pana acum...din cate am inteles sunt putini. Eu zic totusi ca de-abia de-acum se vor inmulti. Azi am ajuns si eu la BCR si am pus niste bani in contul in lei deschis de Cristina.
Imi pare atat de rau ca Mirela nu se simte bine!!! Iar eu ma vait din cauza unei urticarii enervante care nu-mi mai trece de aproape un an. Imi vine sa ma bat!!! Mirela, fii tare si lupta! Sunt sigura ca o sa te faci bine!
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
Ioana