Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 35
laura69silk spune:
LA MULTI ANI FRUMOSI, MIRELA !!!
Ma rog si eu la Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere si vointa sa depasesti aceste momente grele, sa te faci bine cat mai curand ! Nu-ti pierde speranta, credinta si optimismul, fata frumoasa !
O intreaga comunitate este alaturi de tine !
Pentru tine 

!!!
Laura
gudinde spune:
quote:
Originally posted by ancamironiucquote:
Originally posted by bubulina1quote:
Originally posted by Andries
Am ajuns doar pe la pagina 13, nu am timp sa citesc tot, dar: Cazul asta trebuie sa aiba dosar medico legal, poate de aia nu va dau foile doctorii. Pe baza dosarului medicolegal Mirela poate sa dea in judecata vinovatul de accident si sa solicite plata unei pensii de intretinere.
Este f important pentru ea sa "puna mana" pe toate actele pe care poate sa puna mana, pentru ca peste un timp situatia actelor la dosar se poate schimba... cred ca intelegeti ce vreau sa spun.
Andries
Pana in momentul asta Mirela nu are un avocat ceea ce este foarte rau. A vorbit cu o cunostinta si i-a spus si ei care este procedura, respectiv ca va veni cineva de la IML sa-i faca poze bla-bla, dar nu a venit nimeni si in scurt timp va fi operata asa ca se vor pierde probe. Nu stiu daca ati vazut rana de pe spate, dar am inteles ca este posibil daca se agraveaza sa ajunga la chirurgie plastica
Pana in momentul de fata, Mirela a aflat cam ce scrie pe fisa de diagnostic:
Paraplezie, fractura T4-T5..
Rog persoanele de pe acest forum care au cunostinte medicale sa faca o prima evaluare vizavi de sansele de vindecare are Mirelei.
Bubulina
In primul rand pentru IML trebuie o cerere a sectiei de politie unde se afla dosarul. Cererea poate fi facuta si personal. Certificatul medico-legal se emite de catre IML in baza celor scrise de medicii care o au sub observatie, celor care o opereaza etc.
Certificatul se emite apoi daca intervin modificari ale diagnosticului acesta poate fi refacut tot pe baza notelor prezentate de medicii care o trateaza. IML nu face observatii proprii ci merge pe cele scrise de ceilalti medici apoi da un "verdict" care poate consta in zile de ingrijiri medicale (au semnificatie strict juridica) sau din pacte, in cazul Mirelei, intr-un diagnostic mai grav.
In baza certificatului medico-legal va actiona Politia. Pana atunci cel care este raspunzator nu poate fi incadrat din punct de vedere juridic la o anumita infractiune. Ma refer la faptul ca poate exista cateva vanatai sau urmari grave in urma unui accident si ei nu se pot pronunta pana nu exista ceva sigur.
Realitatea este ca Mirela va avea nevoie de un avocat, insa acum trebuie doar sprijinita moral si apoi se vor face si aceste lucruri. Probele nu se pierd pentru ca medicul va scrie in baza celor avute la dosarul Mirelei.
POZE: EMANUEL, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
La un moment dat am urmarit la televizor o emisiune in care se povestea de existenta unei asociatii a victimelor accidentelor de circulatie. Familia Mirelei ar trebui sa contacteze asociatia. Ei trebuie sa stie f bine care sunt pasii de facut. In orice caz ar trebui facute macar poze inainte de operatie caci sunt probe care se pierd. Una dintre voi care are aparat foto (eventual digital) si care o viziteaza pe Mirela sa-i faca niste poze de f buna calitate si cu data trecuta pe ele. De asemenea sa mai fie cel putin inca o persoana de fata care sa poate proba autenticitatea pozelor.
irinabobe spune:
la multi ani mirela. sa iti dea d-zeu multa sanatate si putere sa treci peste ceea ce s-a intamplat si sa ne reintalnim cat mai repede pe alte subiecte ale acestui forum mult mai vesele.
nu dispera, aduna-ti fortele si incetul cu incetul vei trece peste toate.
La multi ani!
Irina
MirelaV spune:
a fost cineva la spital astazi? ce vesti sunt? ce stiti de Mirela?
MirelaV
pupicei pe burticei
gudinde spune:
quote:
Originally posted by lachione
Intreba cineva pe o pagina anterioara daca cunoaste cineva vreun armean? Eu am armeni in familie, nashul meu de cununuie e tot armean dati-mi un PM cu numele medicului si ce trebuie facut. Imi cer scuze pentru ca eu saptamana trecuta am lipsit din tara si am aflat abia vineri de la Anca Wish. De aceea nu prea cunosc detalii, dar am aflat ce e important si vreau sa ma implic si eu cu tot ce pot si sa actionez repede ca inteleg ca a inceput numaratoarea inversa pentru Mirela, urmand sa fie operata ...
lachione,
Dr Mirelei este dr. Exergian. Daca poti face ceva ... te rog incearca.
Eu intrebam daca cunoaste cineva vreun armean. Ne intrebam cum am putea ajunge la dr si vorbi cu el. Atunci mi-am adus aminte ca (virgula), comunitatea armeana este una fff unita si m-am gandit ca daca cineva cunoaste vreun armean care la randul lui sa cunoasca pe altul si tot asa sa ajunga la Dr Exergian. Din experienta mea cu dr-ii conteaza enorm daca un prieten/cunostiinta etc da un telefon si intreaba de pacientul x si te roaga sa ai grija. Plus ar putea sa afle intr-o conversatie intre amici ca asistentele nu au grija asa cum trebuie de Mirela. Ce povestea piccaflor ca s-a intamplat noaptea trecuta e ffff grav si sunt sigura ca dr. Exergian n-are nici o idee ca se poarta asa cu ea. Spun ca e fff grav pt ca escara este ffffff mare si se poate infecta ori nu tb sa fi medic sa realizezi ce consecinte ar avea ... nici nu vreau sa ma gandesc.
esty spune:
LA MULTI ANI MIRELA draga, multa sanatate si dorim ca visele tale sa devina realitate.

timmmy
luy spune:
LA MULTI ANI, MIRELA !
Multa sanatate si curaj ! Sa nu te indoiesti ca Dumnezeu vegheaza asupra ta si te va ajuta sa treci si peste aceasta grea incercare !
Deja ti-a trimis semne prin ingerii lui... stii... fetele care te-au vizitat... In spatele lor este o intreaga comunitate care se roaga pentru tine, este cu tot sufletul alaturi de tine si incearca sa te faca sa intelegi ca nu esti singura !
alexia28 spune:
Am fost azi la Mirela impreuna cu SunSmile, era inconjurata de flori, ursuleti, nu pot sa spun decat ca am ramas profund impresionata de optimismul ei, de forta ei, isi facea griji pentru toti, nu imi venea sa cred cata putere are, Doamne si este atat de slaba. I-am facut cu SunSmile putin masaj pe maini, nu stiu ce sa mai spun, am chipul ei in fata, eu nici nu am putut sa vorbesc prea multe cu ea, nu-mi gaseam cuvintele, imi era teama sa nu zic cine stie ce tampenie.....Doamne isi pune atatea sperante in operatia asta! De si-ar pastra macar pe sfert optimismul asta si dupa operatie! O sa va povesteasca mai multe si SunSmile
Mishulina spune:
Draga Mirela,eu abia acum am reusit sa-ti scriu cateva randuri ca am ajuns tarziu acasa de la serviciu dar nu putam sa las sa treaca ziua de azi fara sa-ti spun,inca odata,din suflet LA MULTI ANI!
Sa dea Bunul Dumnezeu ca lucrurile sa merga bine si am credinta ca asa va fi. Sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare sa depasesti aceste obstacole care acum par de netrecut!
Esti o persoana puternica,mai puternica decat am fost eu vreodata si am inteles asta ieri,cand ne-am vazut! Multumesc draga mea ca m-ai facut sa inteleg ca gresesc...Iarta-ma te rog daca te-am obosit sau suparat in vre-un fel.
Ma rog in continuare ca operatia sa decurga cu bine si sper sa ne revedem curand!
Te pup cu drag si ma gandesc mereu la tine! 
Doamne-ajuta!
Ina

Poze cu
Lucas