Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 34
kriss79 spune:
LA MULTI ANI MIRELA!
ITI DORESC PUTERE SA CONTINUI LUPTA SI SA TE REFACI CAT MAI REPEDE!
POZE
Cristina S.
Anina_n spune:
La multi, multi ani fericiti, Mirela ! 

Sa-ti dea Bunul Dumnezeu, sanatate, putere, rabdare si vointa sa mergi inainte, sa-ti poti implini toate visele! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
miki-miki spune:
La multi ani Mirela! 

Multa sanatate , fericire si indeplinirea tuturor dorintelor. Sa fii curajoasa in continuare ca si pana acum . Te
si imbratisej.
Miki
nusy spune:
Scumpa mea, primeste si de la mine un sincer" La Multi Ani!". Sa dea Dumnezeu sa te faci bine cat mai repede si sa fii fericita, inconjurata de cei pe care-i iubesti!

Si pentru ca nu pot veni pana la tine iti trimit un
virtual!
Nusy
noemi marian spune:
La Multi Ani,Mirela ,Dumnezeu sa te aiba in paza!

Sint alaturi de tine prin gind si rugaciuni.
Fetelor,referitor la faptul ca Mirela nu are avocat.Aici ,pe forum, exista un topic al juristilor,deschis la 'Prieteni ..'.Eu zic ca nu e o idee rea sa se scrie acolo un mesaj.Nu cred ca cineva nu ar ajuta-o.Mi-este imposibil sa cred asta.Eu am un amic avocat in Bucuresti.Pot incerca sa iau legatura cu el,dar nu stiu in ce masura are el timp acum.Ultima data cind am vorbit cu el era in santier cu noul lui birou.Daca vreti eu pot,totusi,vorbi si-i pot expune cazul.Sa vad ce zice.Eu zic ca este important pt ca ,un avocat bun,prezent la patul ei poate speria trupa de asistente de pe-acolo.Si ,nu in ultimul rind,ia problema in miini si face pt si in numele Mirelei demersurile legale necesare.Iertati-mi insistenta,dar este f important.Astept sa-mi dati un ok si-mi sun amicul.Nu voi face nimic pina nu-mi dati voi voie.
Noemi
Liana30 spune:
Traiesc cu speranta ca va veni ziua in care tu vei merge. Viata e grea iar tu trebuie sa reusesti sa o faci mai usoara, sa nu te lasi invinsa Mirela !!!
"LA MULTI ANI!!|
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Sheritra spune:
Mirela draga mea, din suflet La multi ani sanatosi si optimisti, mai luminosi si frumosi decat oricand!
Sa te faci bine iti doresc fierbinte, sa te ridici si sa mergi din nou!
Multa sanatate si putere!
Sheritra
Amma23 spune:
La Multi ani! , draga mea Mirela
sa-ti dea Dumnezeu toata sanatatea de care ai nevoie ca sa treci peste obstacolul asta. Si sa nu-ti pierzi niciodata speranta si credinta in Dumnezeu. Dupa orice necaz vine o bucurie. Nu te lasa invinsa, trebuie sa fie bine. E greu stiu, dar Dumnezeu nu-ti da mai mult decit poti duce. Ai toate ezursele sa treci peste asta si mai ai si o gramada de fete cu suflete cit casa .
Te imbratisez cu mult drag.
Fetelor, o sa incerc sa ma interesez si eu aici, de indata ce aveti diagnosticul exact.
Dumnezeu sa va ajute s-o ajutati pe Mirela, merita tot ce-i mai bun.
Va pup pe toate