Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

La multi ani,Mirela sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere de lupta ca sa treci si peste aceasta incercare!Noi stim ca poti,si iti sintem alaturi,te vom pomeni in rugaciunile noastre...

Te

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Mirela! Sa-ti dea dumnezeu multa, multa sanatate!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by Andries

Am ajuns doar pe la pagina 13, nu am timp sa citesc tot, dar: Cazul asta trebuie sa aiba dosar medico legal, poate de aia nu va dau foile doctorii. Pe baza dosarului medicolegal Mirela poate sa dea in judecata vinovatul de accident si sa solicite plata unei pensii de intretinere.

Este f important pentru ea sa "puna mana" pe toate actele pe care poate sa puna mana, pentru ca peste un timp situatia actelor la dosar se poate schimba... cred ca intelegeti ce vreau sa spun.

Andries

Pana in momentul asta Mirela nu are un avocat ceea ce este foarte rau. A vorbit cu o cunostinta si i-a spus si ei care este procedura, respectiv ca va veni cineva de la IML sa-i faca poze bla-bla, dar nu a venit nimeni si in scurt timp va fi operata asa ca se vor pierde probe. Nu stiu daca ati vazut rana de pe spate, dar am inteles ca este posibil daca se agraveaza sa ajunga la chirurgie plastica
Pana in momentul de fata, Mirela a aflat cam ce scrie pe fisa de diagnostic:
Paraplezie, fractura T4-T5..
Rog persoanele de pe acest forum care au cunostinte medicale sa faca o prima evaluare vizavi de sansele de vindecare are Mirelei.

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

LA MULTI ANI MIRELA SI MULTA, MULTA SANATATE! Sa-ti dea Dumnezeu multa putere si rabdare sa poti depasi aceste momente dificile din viata ta.

&

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

La multi ani Mirelush iubita! Mi-e dor de cand vorbeam la telefon si pe mess!!! Sper sa ajung cat pot de repede la tine.......nu am reusit din cauza examenelor!!!!!!

Te pup!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, am fugit putin acasa, dar plec din nou la lucru. Nu prea am timp sa citesc ce s-a mai intamplat. Am intrat deoarece stiu ca azi este ziua de nastere a Mirelei.

Mirela, iti doresc [size=4]LA MULTI ANI! [/size=4] si sa ti se implineasca toate dorintele! Te admir, esti o fata atat de curajoasa....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by bubulina1

quote:
Originally posted by Andries

Am ajuns doar pe la pagina 13, nu am timp sa citesc tot, dar: Cazul asta trebuie sa aiba dosar medico legal, poate de aia nu va dau foile doctorii. Pe baza dosarului medicolegal Mirela poate sa dea in judecata vinovatul de accident si sa solicite plata unei pensii de intretinere.

Este f important pentru ea sa "puna mana" pe toate actele pe care poate sa puna mana, pentru ca peste un timp situatia actelor la dosar se poate schimba... cred ca intelegeti ce vreau sa spun.

Andries

Pana in momentul asta Mirela nu are un avocat ceea ce este foarte rau. A vorbit cu o cunostinta si i-a spus si ei care este procedura, respectiv ca va veni cineva de la IML sa-i faca poze bla-bla, dar nu a venit nimeni si in scurt timp va fi operata asa ca se vor pierde probe. Nu stiu daca ati vazut rana de pe spate, dar am inteles ca este posibil daca se agraveaza sa ajunga la chirurgie plastica
Pana in momentul de fata, Mirela a aflat cam ce scrie pe fisa de diagnostic:
Paraplezie, fractura T4-T5..
Rog persoanele de pe acest forum care au cunostinte medicale sa faca o prima evaluare vizavi de sansele de vindecare are Mirelei.

Bubulina

In primul rand pentru IML trebuie o cerere a sectiei de politie unde se afla dosarul. Cererea poate fi facuta si personal. Certificatul medico-legal se emite de catre IML in baza celor scrise de medicii care o au sub observatie, celor care o opereaza etc.

Certificatul se emite apoi daca intervin modificari ale diagnosticului acesta poate fi refacut tot pe baza notelor prezentate de medicii care o trateaza. IML nu face observatii proprii ci merge pe cele scrise de ceilalti medici apoi da un "verdict" care poate consta in zile de ingrijiri medicale (au semnificatie strict juridica) sau din pacte, in cazul Mirelei, intr-un diagnostic mai grav.

In baza certificatului medico-legal va actiona Politia. Pana atunci cel care este raspunzator nu poate fi incadrat din punct de vedere juridic la o anumita infractiune. Ma refer la faptul ca poate exista cateva vanatai sau urmari grave in urma unui accident si ei nu se pot pronunta pana nu exista ceva sigur.

Realitatea este ca Mirela va avea nevoie de un avocat, insa acum trebuie doar sprijinita moral si apoi se vor face si aceste lucruri. Probele nu se pierd pentru ca medicul va scrie in baza celor avute la dosarul Mirelei.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

LA MULTI ANI MIRELA!!!

Scumpa mea iti doresc multa multa sanatate si putere de a continua lupta cu zimbetul pe buze cum ai facut-o pina acum...
Sa nu-ti pierzi nici-o clipa speranta si credinta iubita...
In fiecare zi esti prezenta in rugaciunile mele si sper din tot sufletul ca atunci cind voi veni in tara si te voi vizita,sa te vad mergind ...

Fetelor am sunat-o azi de dimineata pe Mirela...avea dureri mari pt ca abia o intorsesera asistentele si n-o asezasera bine...
Nu au intors-o nici macar o data noaptea trecuta si ea trebuie neaparat sa fie intoarsa din 2 in 2 ore...imi spunea ca o femeie din salon i-a spus ca au venit asistentele la miezul noptii si cind au vazut ca dormea au zis daca doarme o lasam asa ...a zis Mirela ca le da spaga si tot degeaba..
I-au spus ca trebuie sa cumpere niste pansamente speciale care costa 270.000 unul...si va dati seama ca pansamentele trebuie schimbate destul de des...era terminata saraca si imi spunea c-o sa ajunga la faliment...
Cind mi-am luat la revedere si i-am spus ca ma rog din suflet s-o gasesc mergind cind voi veni in tara,ii tremura vocea...
Pur si simplu m-a terminat atita suferinta si atita nepasare din partea cadrelor medicale care ar trebui sa-i aline suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

piccaflor,am plans cand am citit ce ai scris.
la multi ani,Mirela Dumnezeu iti va da putere sa treci senina peste tot si vei reusi ma rog in continuare pt tine.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

La multi ani Mirela!
Sa-ti auda Dumnezeu gandurile si sa-ti indeplineasca dorintele cele mai profunde !
Si fie ca, caile Domnului sa-ti faca dreptate in viata asta, mult prea cruda cu tine!
Multa sanatate draga mea si nu-ti pierde speranta,caci cineva acolo Sus te iubeste. Fii sigura de asta!!

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput