Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 30
soni spune:
Chiar daca nu am intrat pina acum va urmaresc pas cu pas! Amstiut ce cazul Mirelei printr-o alta fata din "familia DC" Ana Maria .Amintrat in contact cu Amely si in aceeasi zi am telefonat Mirelei. Am vorbit ca doua prietene care se cunosteau de mult . Vorbeam cu ea si aveam pozele voaste in fata ! Am stat la regulament,nimic compatimiri si am vorbit de nikuri.M-a impresionat ce forta are.Lui Amely i-am cerut adresa .Orice este nevoie si se poate d.p.d v. medical ea da bip.Cautati o piele de miel(stiu ca a-ti vorbit deja de asta,sotul e medic si el mi-a spus ,sa i-o puneti daca se poate sub spinare.) Miine ii voi trimite un mesaj sa nu oobosesc..Intre timp am tras niste sfori prin RO si cind v-a putea (sa speram curind) v-a avea leptop! Stiu ca nu e mult deocamdata dar am sa incerc sa continui sa fac ceva. oricare dintre voi poate sa i-mi trimita PM .Va admir si va urez ca TOATE problemele Mirelei inclusiv coruptia ) sa ajungeti sa le le rezolvati prin orice mod mai mult sau mai putin gentil. Eu cu ce pot sint dispozitie chiar asa ,de ,departe. pupati-o miine si pt mine!! Doamne ajuta !
MADYN spune:
Draga mea Mirela,
La multi ani , multa, multa sanatate, putere si credinta!
Curajoasa noastra draga, si eu sint alaturi de tine, te imbratisez si te pup si-ti tin pumnii ca totul sa fie bine!
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
MirelaV spune:
Mi-e inca greu sa scriu si acum. Mirela scumpa, La multi ani! sanatosi si fericiti si imi doresc si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa isi aplece din nou ochii catre tine si sa iti ia suferinta asta cat mai repede. Viata e o intreaga lupta si o intreaga incercare, insa noi suntem si trebuie sa fim puternici si sa invingem orice!
Capul sus fata frumoasa si fii optimista! Numai cu optimism vei invinge mai repede.
Iti doresc sanatate si zambete largi pe fata!
Sunt aici...si ma gandesc la tine!
MirelaV
pupicei pe burticei
LauraNicole spune:
La multi ani , draga Mirela si Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste toate !
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/
felicia_ spune:
LA MULTI ANI! Mirela, fata curajoasa !
Eu nu pot sa spun decat ca am iprimit azi o lectie de viata, de forta si curaj de la o fata pe care nu o cunosteam, nu ne intersectasem nici macar pe forum.... Imi pare rau ca am cunoscut-o in astfel de conditii tragice... am ramas cu o mare durere in suflet, mai ales dupa ce, ajunsa acasa, mi-am amintit cuvintele ei, spuse in treacat, dar cu mare durere ascunsa in suflet: " chiar daca ma voi face bine, nu voi mai avea voie niciodata sa incerc sa fac un copil"... inca un vis destramat... ma rog sa aiba puterea sa le duca pe toate... ca grea e crucea de pe umerii ei slabuti....
Poze1Poze2
Amely spune:
Ma bucur, fetelor, ca ati gasit-o pe Mirela cu zambetul pe buze, asa cum ne-a obisnuit. Este un exemplu pentru noi toate.
Mamica ei trebuie sa fie mandra ca are o asemenea fata: curajoasa, puternica, frumoasa! Si da, va reusi tot ceea ce-si pune in minte, cu ajutorul nostru... chiar si copii va avea intr-o zi, daca isi doreste cu adevarat. NIMIC NU-I IMPOSIBIL, cum spunea cineva de aici, de pe forum. Fruntea sus, Mirela! Dumnezeu va fi cu tine!
Te voi suna maine, poate am sa si vin sa te vad, dar pentru ca e trecut de ora 00.00, iar eu nu stiu daca voi avea net la servici, as vrea sa-ti urez din toata inima: LA MULTI ANI, MIRELA!, si fie ca visul tau cel mai de pret sa devina realitate... stii tu bine care... pentru ca meriti, scumpa mea! Noi ne rugam din tot sufletul pentru tine!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirela
devylla spune:
La multi ani Mirela!
Multa putere si sanatate!
Esti o luptatoare!Si toti de pe forum avem ce invata de la tine.
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
danutza_c spune:
Draga Mirela,
Vreau sa-ti urez si eu LA MULTI ANI!
Iti doresc din suflet sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti.
Iti doresc multa putere si sanatate.
As vea sa te cunosc cind am sa vin in tara si sa te string in brate si sa-ti spun ce fata minunata esti! 
rodicaosoian spune:
Draga Mireal,am urmarit acest subiect de la inceput,ma doare sufletul prin ce necaz treci.Nu am scris niciodata nimic,parca nu imi gaseam cuvintele pe langa sufeinta ta ,dar ma rugam de fiecare data cand citeam vesti despre tine
AM citit ce au scris fetele despre tine,asa un om mai optimist si mai zambaret ca tine rar gasesti,ma bucur ca gandesti asa,cred ca am multe de invatat de la tine,eu de felul meu sant mai plangacioasa,indiferent ca este rau sau bine
si eu vreau sa iti urez LA MULTI ANI,multa sanatate,si mult curaj ,si sa te ajute Bunul Dumnezeu sa te faci bine cat mai repede
te imbratisez cu drag,
doinabita spune:
LA MULTI ANI MIRELA!As vrea sa pot sa vin , sa te imbratisez sa te cunosc!dar pentru mine distanta e mare,si il am pe Dan care are nevoie de mine in orice moment!Dan stie ca vei reusi sa treci cu bine de acest necaz,el a fost mai grav si a trecut!Ne rugam toti pentru tine!
Referitor la acumularea de materii solide in intestin sa vorbeasca sora Mirelei cu o infirmiera si sa-i faca un tuseu rectal,si va scapa in cateva minute de balonari si gaze,cineva care se duce la ea sa-i duca niste suc natural facut la presa de fructe din 1 parte sfecla rosie si 2 parti morcov!nu constipa ci elimina materiile din intestin !va rog dati-mi si mie nr. de tel. al lui Mirele sau al cuiva din familie,fiind in situatie cu Dan la fel stiu multe care ar putea sa o ajute!Doamne ajut-o pe Mirela!
bita doina