Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Mirela iti doresc din tot sufletul multa putere sa treci peste aceste momente grele, multa sanatate si mult optimism.
Ne rugam cu totii sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine de aceasta situatie si avem speranta ca rugile ne vor fi ascultate.
LA MULTI ANI , fata frumoasa!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

LA MULTI ANI MIRELA!Multa rabdare, putere si sanatate iti doresc si eu. Capul sus si totul va fi bine!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani Mirela, tot ce-ti doresti sa ti se implineasca. Ma gandesc deseori la tine si iti doresc numai bine!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI MIRELA!!!!!

SANATATE SI MULTA PUTERE SA TRECI PESTE TOATE NECAZURILE VIETZI!SA FII IUBITA SI FERICITA SI SA NU UITI CA NICIODATA NU VEI FI SINGURA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_28 spune:

LA MULTI ANI draga Mirela. Ieri am fost la biserica si am aprins o lumanare si pentru sanatatea ta! Dumnezeu sa-Ti dea putere si sa Te ajute sa te faci bine. Zi de zi esti in gandurile si rugaciunile mele!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Astazi este o ocazie deosebita in care putem sa ne unim toate gandurile bune si rugaciunile la adresa Mirelei ca acolo sus sa se intample o minune si ea sa poata merge din nou!
Mirela!

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

LA MULTI ANI, MIRELA ! In aceasta noua zi de viata i-ti doresc sa te scoli din pat si sa cuceresti lumea,sa ai un suris pentru fiecare moment greu pe care il treci si TOATE VISELE TALE SA DEVINA REALITAE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani Mirela!!! Multa sanatate, rabdare, putere... si sa-ti dea Dumnezeu ceea ce crudul destin ti-a luat! Ma rog pentru tine sa te faci bine si sa poti zambi din nou, mergand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

La multi ani! Mirela. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci si peste hopul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

LA MULTI ANI ! Mirela

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput