Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 27
Anca Wish spune:
Natasa, n-ai inteles. de acord cu tine, doar ca nu cred ca e momentul acum. Mai are cateva zile pana la operatie. Numai de televiziuni, camere de luat vederi si reporteri nu va avea ea stare.
E doar o parere persoanala.
ancamironiuc spune:
Bubulina, ai dreptate cu cele adaugate la mesajul meu. Nici eu nu cred ca ar fi bine sa afle. Ma gandeam la sora ei, al familie, sa fie pregatiti.
Mi se pare riscant sa vorbeasca una dintre noi cu medicii fara sora ei. In general medicii nu stau la discutii nici cu familia. Iti dai seama cu un strain.
Ieri ne povestea ca soacra ei vrea sa ii cumpere un tort de ziua ei si ca nu o intereseaza nimic, numai operatia. O simteam nerabdatoare sa o faca si pe asta, sa ii fie mi bine. Spunea ca ziua o poate serba si mai tarziu sau anulo viitor ca acum tot ce conteaza sunt operatia si tratamentul.
AncaWish, eu zic ca intainte sa iei Curiosin (am vrut sa il iau ieri cu Dany) ar fi bine sa intrebam asistentele. Nu au vrut sa foloseasca Diclofenac ma gandesc ca sunt reticente cu tot ce nu stiu...clasic. Trebui vorbit cu diplomatie cu ele, ca practic trecem peste tratamentul prescris si chiar daca este mai bun reactiile nu sunt neaparat pozitive.
Trebuie multa atentie la discutiile cu medicii sau asistentele sa nu ii facem mai rau.
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
bubulina1 spune:
Azi la ora 1.30 voi fi la spital cu Liana. Dacamai vrea cineva sa vina, ne vedem acolo.
Bubulina
nusy spune:
Bubulina, te rog, imbratiseaz-o si din partea mea si spune-i ca ma rog pentru ea...Ii voi trimite, din tot sufletul, niste bani in cont cand iau salariul ,pe 14.
Nusy
Amely spune:
Fetelor, am cumparat azi unguentul Curiosin si dupa masa merg la Mirela, sa i-l duc. Am vorbit cu ea, ii dadeau pana acum pe escara cu un unguent folosit de veterinari, pt. animale, nu stia exact cum se cheama. no comment...
Probabil ma voi intalni la spital cu Liana si Bubulina1, care vin si ele, in jur de ora 14.
Va spun diseara mai multe, eventual si ce i-ar mai trebui Mirelei. Aseara cand am intrebat-o, mi-a zis ca nu are nevoie de nimic. asa ca cel mai bine e sa vedem noi la fata locului ce-i lipseste, ca ea nu spune, saracuta.
Atentie, pt. cele care o mai viziteaza si au uitat, salonul s-a schimbat, este 812.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mirela
dianaintruder spune:
Am intrat ieri pe site, si am citit povestea ei, numai a ei. Nu mai intrasem de mult de tot, de cand am nascut fetitza, si dupa ce am citit povestea ei si comentariile voastre m-am rugat sa poata depasi momentul, m-am rugat sa iasa soarele si in gradina ei, ca stiu ce simte, stiu perfect. Lasasem si eu un articol aseara pe site si in sperantza ca exista acolo unii carora le pasa, care pot macar sa ma incurajeze, am intrat iar si imediat cum am deschis pagina am citit despre barbye... m-am cutremurat... nu am cuvinte... nu pot sa cred ce ghinion are fata asta, si are un suflet frumos... ma rog iar pentru ea sa treaca cu brio macar de partea cea mai grea ... operatzii si medici si bani grei dati sa se refaca. Are nevoie de multi bani, altfel doctorii nici nu se vor uita la ea si crede-ti-ma ca are nevoie de ce-i mai bun sa se refaca, macar in parte. Sa-i dea dumnezeu sanatate, si sper sa auzim de ea ca s-a refacut complet. Dumnezeu fie cu ea.
diana
Dana_ch spune:
toate cele bune si din partea mea va rog sa-i transmite-ti
sunte-ti niste fete minunate si DD sa o ajute pe mirela sa se faca bine
Poze cu
Lucas
poze noi
X-ray spune:
va rog daca se poate i-am trimis o felicitare pe nr vechiului salon,poate verifica cineva daca a ajuns? si sa o inmaneze mirelei
multumesc
alina
Veve spune:
quote:
Originally posted by Amely
Am vorbit cu ea, ii dadeau pana acum pe escara cu un unguent folosit de veterinari, pt. animale, nu stia exact cum se cheama. no comment...
Posibil sa fie vorba despre www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=393&&idart=1148&&numecap=Sănătate&&cc=mibazon" target="_blank">Mibazon,un unguent antiinfectios,intr-adevar destinat uzului veterinar dar folosit cu rezultate foarte bune si pentru uz uman.(vindeca,de ex,cu mult succes,acneea...)
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
kristinutza spune:
nici eu nu cred ca e acum momentul sa se demaste actiuni de coruptie. desi are potentialul de a atrage atentia si sensibilitatea unor oameni cu posibilitati materiale mai mari...
mintea omului are calitatea exceptionala de a se proteja singura pe cat posibil. mirela nu va constientiza in ce situatie se afla cu adevarat, iar asta e un lcuru bun. si chiar daca i-ar spune cineva clar, s-ar putea sa uite pur si simplu, asa cum a uitat deja multe alte amanunte.
pt ca atatea rugaciuni se spun pt ea, Dzeu o va ajuta!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video