Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu nu am reusit sa ajung astazi la ea. Abia la 19:30 am plecat de la serviciu.
Am procese de constiinta ca nu am ajuns cu Curiosin-ul promis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalaandreea spune:

nu stiu exact cui tre sa ma adresez
care din voi a aflat cand e mirela singura
in ce zi nu e sora ei cu ea?
ca sa stiu sa ma duc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Cine mai merge vineri sau in weekend? Pana atunci nu pot ajunge..am examene....
Mish..ti-am trimis PM...ii poti trimite pe adresa mea daca nu ai gasit unde....fii sigura ca vor ajunge la ea!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ma tot gandesc la ceva. Nu stiu daca demascarea coruptiei in acest caz ii va fi de ajutor Mirelei. Exista solidaritate in lumea medicala asa cum exista in toate domeniile.
Uitati-va ca celebrul caz "Ciomu". L-a nenorocit pe amaratul ala pe viata si domnul doctor e bine merci. I-au retras avizul de practica (daca asa se numeste), dar pedeapsa mi se pare infima in comparatie cu gravitatea cazului. Au sarit o gramada care i-au tinut spatele sa nu cada prea rau si sa nu-si rupa gatul.
Noi suntem cei care putem schimba ceva...nu avem prea multe de pierdut. Dar, noi mergem maine la serviciu, putem sa ne ridicam din pat, dam din maini si tipam dupa dreptate, dar ea? ea zace intr-un pat de spital, asteapta sa fie intoarsa de pe o parte pe cealalta si tanjeste dupa o vorba de incurajare.
Nu putem sa asteptam macar pana la prima operatie pe care i-o va face profesorul Exergian?

Mi-e teama sa nu-i facem mai mult rau decat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

M-a bufnit plansul cand am citit acest topic .Nu m-am putut opri pana n-am citit toate postarile voastre si inca mai plang .Nu stiu ce pot spune , nu stiu ce as putea face .Stiu doar ca nu e drept ca aceasta tanara sa treaca prin asa ceva .Eu locuiesc acum in Ploiesti si nu stiu daca voi putea ajunge la ea la spital ."Pile" nu am .Voi incerca sa trimit si eu niste bani dar tot mi se pare prea putin .
Nu-i spuneti adevarul daca aveti impresia ca nu-l realizeaza .Dupa cum spunea cineva mai sus , un psihic bun face minuni .
Nu pot face altceva decat sa trimit emailuri la cunoscutii mei , asa cum am facut-o de atatea ori si sa sper cava fi cineva influentat de soarta Mirelei .Sper sa nu-i fi plictisit cu atatea mesaje .
Offff !!!!Nu e drept !

Fi curajoasa , fata frumoasa , si priveste inainte ! Ai in fata un drum greu de parcurs dar si cand se va sfarsi si uite cata lume te sprijina ! De la mine o imbratisare calduroasa si cele mai frumoase ganduri !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

of,am avut calc stricat cateva zile si puiuta bolnava.
acum am putut sa vad ce face Mirela,ma bucur k se strang bani,o sa ma duc sa pun si eu.imi pare rau k nu stau in Buc sa merg si eu spital.

iti transmit gandurile mele cele mai calde tie si multa putere
Mirela,te vei face bine,vei vedea

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Cine merge luni la Mirela?
Eu ii voi lua un tortuletz(desi mi-ar fi fost util sa stiu ce anume ii place) si ceva pt ea! Ii voi duce si niste banuti si ce mai zic fetele ca are nevoie!
Sper sa fim cat mai multe fete care sa o felicitam de ziua ei!

Mirela...absolut toate gandurile si rugaciunile mele si ale familiei mele se indreapta spre tine! Dumnezeu sa-ti ajute in toate,draga noastra!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

SunSmile daca o intrebam ce tort ar prefera i-am strica surpriza....scumpa cumpara ce crezi tu de cuviinta...sint covinsa ca ii va placea si se va bucura f mult...

AncaWish nu-ti face procese de constiinta pt ca nu e vina ta...din pacate nu putem dispune mereu de timpul nostru asa cum am vrea...
E cit se poate de adevarat ca in sistemul sanitar sint solidari intre ei si e un pic riscant,(mai ales ca nu exista alta dovada ca au dat spaga inafara de cuvintul Mirelei),dar cei de pe ambulanta trebuie sa raspunda pt fapta lor...poate Mirela nu ajungea la Buc in conditiile actuale daca nu s-ar fi pierdut timp sa se negocieze transportul ,daca ar fi fost legata pe targa,daca i s-ar fi acordat ajutorul cuvenit de la inceput...

Dumnezeu sa te ajute Mirela si sa le ajute pe toate fetele care-ti sint alaturi!

In legatura cu acordul pt operatie pe care Mirela l-a semnat ieri,era de datoria cadrelor medicale s-o intrebe daca a citit ceea ce a semnat si sa-i explice in ce consta operatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Sheritraaaaaa - ai uitat de mine. Ajuta-ma sa ajut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu cred ca trebuie facut cei care i-au cerut bani pentru transport. Nu se poate ca de fiecare data sa punem tot noi capul in pamint si pe urma sa ne miram ca povestea se repeta la nesfirsit. Trebuie sa invete si medicii si asistentele ca pacientii nu sint o turma umila care se inchina in fata lor indiferent de ce greseli fac. Daca exista cea mai mica sansa ca animalele alea care au cerut bani sa plateasca pentru asta, atunci trebuie mers ianinte!

Mergi la inceput