Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor nu puteti sa ii duceti niste carti audio? Asta ar mai tine-o ocupata, daca nu poate citi . Nu stiu daca sunt la moda in Romania, aici sunt peste tot. Ar putea sa le asculte la casti si nu ar deranja pe nimeni...

Si din partea mea, multa sanatate Mirela!

Multi la fetele care se implica. Sotul ei e in spital? Cu el nu ati putut inca vorbii? Poate el e mai descurcaret decit sora Mirelei.

-----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by bubulina1

alina.a, barbati-miu a zis ca ar vrea sa ajunga la Becali, dar cum? Eu ma gandeam la Columbeanu, dar este fix aceeasi situatie, este greu. Daca are careva dintre voi relatii la acest nivel, va rog frumos sa incercati sa o ajutati pe Mirela!

Bubulina

te rog frumos sa nu va lasati!!!
Cineva TREBUIE sa faca o cercetare cum trebuie,trebuie sa se incerce sa se schimbe scirba cu care unii isi fac meseria in tara aia!
Este un extraordinar bine facut fetei, lui barby, familiei ei si nu in ultimul timp, intimplarilor de genul asta care din pacate, vor mai apare!
te rog, roaga-ti sotul sa nu se lase.Suport moral, bani, ginduri bune primeste Barby de la noi toti, dar cineva TREBUIE sa se ocupe si de treaba asta.
Sint plina de scirba fata de modul in care oamenii sint batjocoriti in cele mai negre momente ale vietii si plina de sila sa stiu ca cei ce sint vinovati, vor SCAPA si ca altii vor plati poate cu viata nesimtirea lor!
Te rog, NU VA LASATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Buna fetelor!
Cine tine evidenta banilor donati sau cum se face? Am depus si eu azi 50 RON. Am vazut ca se tine cont de cei depusi din afara tarii, dar de aici nu am retinut cum se face...Oricum, sper sa fie OK.

M-am bucurat sa citesc ca o doare calcaiul pe Mirela, poate e un semn bun. Abia astept sa ma duc duminica sa o vad, sa o tin de mana!!!
Poate Dumnezeu ne-a auzit rugile si o sa fie bine in curand.

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by She

quote:
Originally posted by bubulina1

alina.a, barbati-miu a zis ca ar vrea sa ajunga la Becali, dar cum? Eu ma gandeam la Columbeanu, dar este fix aceeasi situatie, este greu. Daca are careva dintre voi relatii la acest nivel, va rog frumos sa incercati sa o ajutati pe Mirela!

Bubulina

te rog frumos sa nu va lasati!!!
Cineva TREBUIE sa faca o cercetare cum trebuie,trebuie sa se incerce sa se schimbe scirba cu care unii isi fac meseria in tara aia!
Este un extraordinar bine facut fetei, lui barby, familiei ei si nu in ultimul timp, intimplarilor de genul asta care din pacate, vor mai apare!
te rog, roaga-ti sotul sa nu se lase.Suport moral, bani, ginduri bune primeste Barby de la noi toti, dar cineva TREBUIE sa se ocupe si de treaba asta.
Sint plina de scirba fata de modul in care oamenii sint batjocoriti in cele mai negre momente ale vietii si plina de sila sa stiu ca cei ce sint vinovati, vor SCAPA si ca altii vor plati poate cu viata nesimtirea lor!
Te rog, NU VA LASATI!

si tot asa...

Actiunea pentru recuperarea banilor ceruti in mod NECUVENIT de catre cei de la ambulanta din Medgidia care au transportat-o la Bucuresti a fost demarata.
http://fotoblog.ro/
In curand va ajunge cazul mai departe in mass media, la ziar si chiar TV. Nu esti singura careia ii este sila de coruptia care este in Romania. Si in afara de asta, ea chiar va avea nevoie de bani pentru operatia din China, aici nu stiu cat pot sa-i refaca din coloana...

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Mirela sintem alaturi de tine si ne rugam sa te ajute bunul Dumnezeu sa te faci bine...trebuie sa ramai in continuare optimista iar noi te vom ajuta si iti vom fi alaturi...

Am auzit ca dr Exergianu e cel mai bun neurochirurg,si este important de tinut o relatie buna cu el si cu personalul medical...ar fi bine ca una dintre fete sa mearga cu sora Mrelei si sa vorbeasca cu dr despre sansele Mirelei si despre ce trebuie facut;ar fi bine sa stea in permanenta cineva cu Mirela si mai trebuie sa avem rabdare...stiu ca este foarte greu dar sa ne pastram credinta ca va fi bine si ca Dumnezeu ne va ajuta sa razbim in clipele acestea grele...

Mirela,multa sanatate si putere de lupta iti dorim...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mish spune:

Iti multumesc Veve pt. ideea cu MoneyGram-ul.N-am mai trimis pana acum bani in tara altfel decat prin persoane care plecau acolo (apropos, eu locuiesc in Ottawa).As avea nevoie de o adresa sigura din Bucuresti unde sa trimit banii, atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc

NOUTATI de la spital.

I-au mai facut o tomografie. La rezultate nu se poate avea acces.
Nu o sa putem face nimic fara aceste hartii!

A mancat, din cate ne spunea, chiar foarte mult. Este slabita totusi si spune ca o dor foarte tare bratele, ca amorteste in aceiasi pozitie.
Maine vine Liana30 la Bucuresti si o sa-i ducem Lioton si ii facem masaj

Problema, dupa parerea mea, este ca familia nu o poate ajuta cum trebuie. Mama ei este bolnava cu inima si nu o lasa sa vina la spital ca sa nu ii faca rau. Sora ei este pierduta. Nu stie ce are. Nu stiu daca a vorbit cu medicii insa ne explica ca excoriatia va fi bine peste cateva luni cand se va ridica din pat. A, crezut ca nu inteleg insa Dany a zis ca a mai auzit aceasta observatie.
Fetelor, maine sora ei va merge toata ziua la munca!Daca mama ei are asa probleme, cine ramane cu ea???

Nu stie de ce va fi operata. Nu stiu daca s-au gandit la partea medicilor. Problema este ca sora ei nu se prea descurca. De fapt mai mult este ghidata de Mirela, insa nu mi se pare genul care sa vorbeasca cu medicii, cel putin nu in mod concludent. Nu cred ca stie ce se va intampla in viitor. Am inteles ca "omul de lupta" acum este soacra ei care vine zilnic la spital, a vorbit cu medicii etc. Insa am inteles ca i-a suparat pentru ca i-au spus ca nu este fortata sa vina la spital, ca poate sta si acasa!
Aici este problema. Nu este nimeni constient la spital, insa nici un strain nu putem aduce sa stea cu ea. Ce facem?

Zicea cineva ca poate inca nu realizeaza si ca ii va fi foarte rau cand va veni acest moment. Am aceiasi parere. Poate prematur pentru c azi am vazut-o pentru prima oara, insa nu cred ca isi da seama. Vorbeste de munca, pe viitor. Cu atat mai mult cred ca are nevoie de ajutorul nostru.
Sigur nu realizeaza. Socul va fi foarte mare

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Bubulina ai perfecta dreptate! Cu tot.

Parerea mea e ca nu e inca momentul sa i se spuna care e situatia. Lasati-o macar sa treaca de operatia de saptamina viitoare. Psihicul face minuni pentru vindecare, daca afla acuma asa o veste o s-o darime cu siguranta. Dupa opertie are nevoie de toate resursele posibile pentru vindecare, organismul ei trebuie sa lupte. Un stres asa de mare ii afecteaza capacitatea de a lupta cu boala, cu starea de dupa operatie.

O sa obtineti toate rezultatele la toate tomografiile, trebuie doar sa mergeti sa vorbiti cu dr. Exergian. Dar numai cu sora ei ca sa fie cineva din familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Lucram si ma gindeam la Mirela, la accident... si m-a palit un gind...
A fost intr-un accident rutier! Motocicleta era asigurata? S-a contactat asigurarea? Dar masina era asigurata? Asigurarea lui nu poate suporta niste cheltuieli?

S-a interesat cineva de asta? Merita incercat?

Eu nu prea stiu care sint legile in Romania dar daca mie aici mi s-ar fi intimplat asa ceva, primul lucru pe care l-as fi facut dupa ce ma dezmeticeam un pic ar fi fost sa sun un avocat si asigurarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Of Doamne...nici nu stiu ce sa mai zic...cind ma gindesc la sistemul sanitar de 2 lei din Ro si la toata coruptia,ma umplu de nervi ...
Am fost si eu internata la Bagdasar si n-am amintiri deloc placute...imi amintesc ca pt citeva ore am stat in patul care tocmai se eliberase si evident avea lenjeria folosita...mi-au schimbat-o doar dupa ce au primit spaga ....dar sa profiti de pe urma unui om aflat in conditia de a nu se putea misca fara ajutor e strigator la cer...
Nu stiu de unde are puterea asta Mirela noastra,sa fie asa optimista si cu zimbetul pe buze...o admir din tot sufletul...
Sigur inca nu a realizat pe deplin ceea ce i s-a intimplat,si e mai bine asa pt moment...are nevoie in permanenta sa stea cineva cu ea si pt suport pshic,nu doar fizic...pt ca va fi cu siguranta un soc cind va intelege intr-adevar ce i se intimpla:((...

Fetelor nu uitati ca luni e ziua ei!...cred ca i-ati face o mare bucurie daca i-ati lua un mic tortulet...trebuie sa fie cumplit sa-ti petreci ziua de nastere in condintiile ei ...

Liana te rog mult s-o pupi maine si din partea mea

Mergi la inceput