Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mirela iti tinem pumnii si ne rugam pentru tine! esti foarte frumoasa si ai o fata care zambeste si in aceste grele conditii! meriti sa fii bine si sa traiesti fericita!

Fetelor sunteti minunate! sa va de-a Domnul sanatate!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Eu plec acasa, abia luni o sa mai pot intra dar o sa stau numai cu gandul la Mirela.

Spune de o operatie, ce operatie? Si de ce nu-i da diagnosticul? Nu mi se pare normal. In fond si la urma urmei ea si familia ei sunt indreptatiti sa stie exact in ce situatie se afla. Naiba ... ca si dosarele securitatii sunt mai accesibile decat fisa unui pacient.

Mirela trebuie sa fie intrebata daca e de acord cu "mediatizarea" cazului ei? Poate o sa i se ceara si ei sa spuna cateva cuvinte, sa nu fie prea mult pentru ea acum.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

23+ cu Bianca-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Mish,

Am primit mesajul tau pe adresa de e-mail de la munca. Ti-am raspuns la prima ora dimineata. PM'ul meu functioneaza, al tau vad ca nu este activat.

Asa ca iti copy-paste aici ce tia-m scris in e-mail,

Buna Mihaela!

Imi pare bine sa te cunosc dar imi pare rau ca a trebuit sa ne cunoastem pe intermediul asta...

Eu trimit banii mereu prin Western Union. Acum sint mai peste tot, chiar si la Dominion, Food Basics etc... eu am o agentie de Western Union chiar peste drum de mine la munca. Avantajul este ca ajunge in citeva minute, este sigur si am inteles ca acum se pot ridica de la orice banca din Romania, cu buletinul persoanei respective.
Eu pentru $200.00 am platit $18.00 care nu mi se pare chiar atit de mult.

Daca vrei imi poti trimite mie un cec si apoi ii pot trimite fetei din Romania care a ridicat si banii mei si i-a si dus la ea. Pot plati eu comisionul, nu este o problema.

Daca se poate mai usor prin transfer de conturi direct in contul ei intereseaza-te la fetele din Romania, eu nu prea stiu cum merge asa si mi-e teama sa nu se faca greseli in banca cine stie...

Trimite-mi un PM pentru ca asta este adresa de la munca si fiind long weekend nu pot ridica mesajul decit miercuri, ca marti imi iau liber sa imi duc fetele la prima zi de scoala.

Ma bucura sa vad cite fete se aduna la nevoie! Si imi pare bine ca mi-ai scris!

Te pup si iti doresc o zi minunata!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mish spune:

Fraiera mai sunt! asa-i , nu aveam PM activat! Am primit email-ul, Alyssia, problema e ca atunci cand am incercat sa-ti dau un PM, scrie "Alyssia nu accepta mesaje private", asa ca poate imi poti da tu unul. Chiar azi ma duc sa vad care-i treaba cu Western Union si poate imi poti da adresa fetei din Romania sa trimit si eu banii.Keep in touch! Sper din tot sufletul s-o putem ajuta pe Mirela...Trebuie sa se poata face ceva pt. ea, nici nu concep altfel.
Multa putere si sanatate iti uram, Mirela!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

NOUTATI de la spital.

Am fost acum doua ore la spital cu Danyalo. Mirela era "bine", vesela cum a fost descrisa si de celelate fete, inconjurata de ursuleti. Cand am ajuns a venit o asistenta sa o intoarca pe o parte. La calcai i-au pus un colacel iar escoriatia de pe posterior este cat de cat protejata de faptul ca are ca o "gaura" in pat. Asa nu ajunge in contact cu salteaua si teoretic este mai bine.

I-au mai facut o tomografie. La rezultate nu se poate avea acces.

A mancat, din cate ne spunea, chiar foarte mult. Este slabita totusi si spune ca o dor foarte tare bratele, ca amorteste in aceiasi pozitie.

Are mancare. Dany i-a adus branzica fara sare. Acum se pregatea sa manace un iaurt (zice ca sora ei a pus-o la ingrasat). Am vazut ca avea si suc.

Azi a fost mutata la salonul 812, un pic mai aglomerat. Oricum se certase cu cineva in salon pentru ca vroia sa asculte muzica, nu politica non stop si iau spus ca nu este la discoteca! Nu comentez.

Ceea ce m-a socat a fost ca ne-a spus ca o doare rau calcaiul. Acum chiar nu stiu dar cred ca este de bine. Daca intr-adevar ar fi paralizata (mi-e si greu sa scriu asa ceva) nu ar simti. A spus ca o doare, nu mereu dar o doare.

Cred ca nu i-ar strica niste Lioton, am inteles ca este destul de mult si foloseste zilnic. A incercat sa ii dea cu Diclofenac sau o alta crema dar nu au vrut. Mai este si Hepatrombin, care are aceiasi compozitie ca si Lioton-ul doar ca este romanesc si mai eficient.

Problema, dupa parerea mea, este ca familia nu o poate ajuta cum trebuie. Mama ei este bolnava cu inima si nu o lasa sa vina la spital ca sa nu ii faca rau. Sora ei este pierduta. Nu stie ce are. Nu stiu daca a vorbit cu medicii insa ne explica ca excoriatia va fi bine peste cateva luni cand se va ridica din pat. A, crezut ca nu inteleg insa Dany a zis ca a mai auzit aceasta observatie.

Nici Mirela nu stie ce are. Medicii nu i-au spus nimic. Stie doar ca este vorba de cateva luni de spital si este ingorzita ca s-a saturat de stat in pat.

Nu stie de ce va fi operata. Nu stiu daca s-au gandit la partea medicilor. Problema este ca sora ei nu se prea descurca. De fapt mai mult este ghidata de Mirela, insa nu mi se pare genul care sa vorbeasca cu medicii, cel putin nu in mod concludent. Nu cred ca stie ce se va intampla in viitor. Am inteles ca "omul de lupta" acum este soacra ei care vine zilnic la spital, a vorbit cu medicii etc. Insa am inteles ca i-a suparat pentru ca i-au spus ca nu este fortata sa vina la spital, ca poate sta si acasa!

Eu nu ma pot trece in weekend insa pentru saptamana viitoare ma inscriu de acum pe lista.

Fetele care mai mergeti in weekend, poate ii mai printati ceva mesaje, ca s-a mai scris. S-ar bucura tare mult. Ieri seara a citt mesajele care au fost duse ieri.

Cine mai intra ar putea sa ii scrie chiar in ideea ca ii vor fi duse aceste pagini. Nu ar fi rau. se plictiseste insa si cu cititul este greu ca o dor mainile.

Ce pot sa zic este ca m-a impresionat cat de glumeata este. Am vorbit de picutza ei si de catel (Barbye fiind catelusa). Am inteles ca la accident era cu sotul ei. El a depasit cu motocicleta o masina si o alta masina i-a "agatat" in mers. Ea a fost aruncata de pe motocileta.

Zicea cineva ca poate inca nu realizeaza si ca ii va fi foarte rau cand va veni acest moment. Am aceiasi parere. Poate prematur pentru c azi am vazut-o pentru prima oara, insa nu cred ca isi da seama. Vorbeste de munca, pe viitor. Cu atat mai mult cred ca are nevoie de ajutorul nostru.

Imi cer mii de scuze pentru incoerenta, inca sunt lovita. Am incercat sau fiu sintetica dar nu am reusit. Scuze daca nu va scot din "fete" dar pur si simplu uit nick-urile.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Fetelor din Bucuresti... care se ofera sa ridice niste bani si de la Mish ca ar vrea sa trimita prin intermediul Western Union.

ii puteti scrie un PM cu datele necesare, numele vostru (ca voi veri ridica banii si ii veti duce apoi la spital) si nuarul de telefon, ceva... Apoi ea va va contacta din nou cu datele ei. Numele ei compret, adresa din Canada dupa cum scrie pe bonul de trimitere si un cod numeric care se va spune acolo la banca, la ridicare. Ridicarea banilor se poate face la orice banca sau oficiu postal.

Daca stiti voi o modalitate mai buna de trimiterea banilor, va rog sa o spuneti.

Multumesc!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ma bucur ca am auzit vesti de la mirela
eu i-am trimis o felicitare dar stiam ca e la camera 806.cred ca le trece prin cap sa o duca in noul salon la vechile ei colege de camera.
ca e optimista e bine.intr-adevar poate nu constietizeaza,dar bine ar fi sa ramana tot asa ca o ajuta.vedeti si voi mananca si asta e foarte bine.
sa nu-i printati mesajele astea deprimante ca nu cred ca are nevoie de asa ceva.
si ar fi bine daca rudele ei nu si-ar pune in cap tot spitalul ca ea ramane acolo nu ele.cu diplomatie se pot face atat de multe.chiar trebuie sa vorbeasca cineva cu dr.cineva cu capul pe umeri.
dar de ce o opereaza?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Amina.a, nu stie nici ea de ce o opereaza. Crede ca o opereaza la coloana. Sora ei nu stie nimic. Ar trebui sa o opereze la inceputul saptamanii viitoare. Ea nu a citit ce scria pe foaia pe care a semnat si o inteleg.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mish,incearca sa gasesti un agent MoneyGram in loc de WU.Au aceleasi servicii si taxele sunt mult mai mici. (la $1000 de ex. e $20 in loc de $100 ca la WU).Uite o www.moneygram.com/servlet/DefaultApplyXSL?xslURL=/Display/temgweb.xsl&URL=/apps/AgentLocator/Locator.jsp%3FType%3DINTL%26ICountry%3D124%7ECANADA%26ICity%3D" target="_blank">lista cu agentii din Canada (nu stiu in ce oras esti tu).

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Fetelor, la mine abia acuma e dimineata, cum m-am trezit am si deschis calculatorul sa vad ce mai face Mirela.

Mishu, nu va irositi energiile cautind acel colac. Stiu ca nu prea mai exista tehnico-medicale prin Buc, dar si la farmacii se poate intreba. Daca nu s-a desfiintat, era un teh-med pe Lipscani vis-a-vis de banca, capatul dinspre mag Victoria. Dar orice alt colac e bun.

Despre Dr. Exergian: ma bucur ca Diana Mirela a scris despre el. Asa este. Faceti tot posibilul sa vorbiti cu el si sa-i explicati ce vreti sa faceti. Sigur nu o sa se importiveasca daca e ceva de facut. Dar acuma este inca devreme, credeti-ma.
A spus ca peste 14 zile pentru ca atita dureaza sa se reduca edemul de la nivelul maduvei care nu fac altceva decit sa agraveze simptomele.
Daca o sa i se faca operatie Mirelei la coloana atunci aceasta operatie va fi in vedera stabilizarii coloanei si a indepartarii de fragmente osoase care sunt pe acolo. Abia dupa ce se stabilizeaza coloana se poate vorbi despre recuperare.

Ati spus ca pe Mirela o dor bratele. Cine mai merge la ea sa-i faca masaj pe brate, usor nu foarte tare, si fara s-o traga si da, Lioton sau Hepatrombin sunt foarte bune. Ar trebuie unsa si pe picior cu asta dar acolo cu mare grija.

Am mai scris si ieri: mergeti impreuna cu sora ei, neaprat sa fie de fata si ea, la asistenta sefa si vorbiti cu ea, intrebati-o ce puteti face voi, cum o puteti ajuta.

Pentru escare solutia e CURIOSIN. L-am incercat, e foarte bun, aproape ca vindeca vazind cu ochii.

Daca Mirela nu stie pentru ce va fi operata poate sa intrebe dimineata la vizita cind vin medicii la ea pentru ce operatie e programata.
Daca ea nu intreaba nu ii va spune nimeni, dar daca intreaba atunci i se va raspunde. In general medicilor nu le place sa dea vesti proaste si se cam abtin pina cind nu au un rezultat clar.
Coloana e foarte delicata si sa pot produce destule modificari in timp care sa schimbe un verdict, atit in bine cit si in rau.

Ar fi foarte important sa fie mai mereu cineva cu Mirela. Si pentru psihicul ei dar si pentru personalul din spital.

A spus cineva ca laba piciorului care nu e in ghips sta intr-o pozitie nefireasca. Nu trebuie lasat asa pentru ca o sa se fixeze asa. Laba piciorului trebuie pozitionata la 90 de grade fata de gamba, asa cum ar sta in mod normal cind cineva sta culcat pe spate, cu orice: pernite, suluri de proasoape sau orice atlceva. Uneori e necesara confectionarea de mici atele care sa sprijine piciorul.

Mergi la inceput