Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by alina.a

in oradea un tanar care a ramas paralizat dupa un accident a strans fonduri (cu ajutorul lui ghita si al lui iftimoaie de la local kombat)ca sa se opereze in MOSCOVA! se pare ca ei au avut f bune rezultate in domeniul asta.

alina

http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/oradea/razboiul-lui-romeo/10598/253/
"Campionul a fost înscris la o clinică din Moscova, care foloseste o terapie medicală de vârf: tratamentul cu celule stem.
Inovatoare, procedura presupune injectarea în coloană a unor celule capabile să "repare" tesuturi pentru a reface legăturile "întrerupte". Prima interventie va avea loc pe 5 iunie si costă 30.000 de euro. Următoarele, tot la trei luni, vreme de trei ani, costă circa 7.000 de euro. Fiecare! "E o tehnică atât de nouă încât sunt un fel de <iepuras> de experiente", râde Romi. Clinica a mai făcut 20 de interventii cu rezultate spectaculoase. "Un pacient cu coloana ruptă poate sta acum pe picioarele lui, în apă", zice campionul."

Sau http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=160532

Sansa i s-a oferit de abia dupa cateva luni de insistenta, pentru ca la “Neurovita”, in Moscova, nu intra oricine, desi la o vizita acolo lasi 10.000 de euro. 28 de medici l-au consultat si i-au dat sperante de refacere, pentru ca maduva spinarii nu e sectionata, ci doar tasata. Dar in paralel Romeo mai are nevoie si de laseopunctura, sedinte pe care le face la Lyon, in Franta. Si de aici nu pleaca fara sa lase 5.000 de euro. Asa se face ca fostul campion national si balcanic isi petrece majoritatea timpului intre cele doua locatii, urmand ca pentru 3 ani de tratament sa scoata din buzunar 170.000 de euro. Bani pe care nu-i are, de altfel. Ca sa ajunga la suma de 100.000 de euro, parintii si-au vandut casa. “Ai mei aveau o casa in Beius, dotata cu sala de antrenament pentru mine, cu piscina, plus o mica afacere care se desfasura acolo. Mai exact un magazin care ne aducea un profit frumusel. Dar au vandut tot, ca sa-mi faca rost de bani si s-au mutat intr-o casa mai mica, la 12 km de Oradea, aproape de granita cu Ungaria.

Site-ul clinicii este: http://www.neurovita.ru
Iar datele de contact:
Russia, Moscow, Kashirskoye avenue 23, building A
Phone (095) 324-9339, 324-9389, fax: 324-9350
e-mail: info@neurovita.ru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Felicitari fetelor pt tot ceea ce faceti. Va admir si va apreciez f mult. Donez si eu 50 ron insa as prefera sa ii dau cuiva. Organizati astfel de intalniri?

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

AncaWish, eu vin sigur maine. La ce ora ramane? Ce trebuie sa aduc?

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor,
Nu am intrat de cateva zile pe forum, ajung tarziu acasa. Am citit ce s-a intamplat. Mi-au dat lacrimile, de ce trebuie sa se intample asa ceva.... Eu nu o cunosteam pe Barbye, dar ii mai citeam mesajele la Oligospermie. Ii doresc putere sa se refaca acum, ca sa aiba putere sa incerce apoi alte tratamente care sa o ajute sa mearga din nou. Si sa spere, pentru ca intotdeauna trebuie sa existe speranta. Ma bucur ca s-au creat acele conturi, ca deja ati aflat de niste clinici unde se pot trata cazuri poate asemenatoare, si sper din toata inima sa ajunga acolo si sa se intoarca cu vesti bune.

Liana acum mi-am dat seama ce subiect scriai in seara aceea....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buggy, ai un pm de la mine

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Buna, fetelor, am citit si eu...
Am si eu 29 de ani, ca si Mirela si,mi-am indreptat gandul catre Dumnezeu, sa-l implor sa faca o minune pentru Mirela, pentru toti suferinzii.

Mi se pare extraordinar ce faceti voi acum, faptul ca incercati sa o ajutati. Sunteti niste femei cu suflet mare! Mi s-a umplut sufletul de mandrie vazand solidaritatea voastra. Ma voi duce si eu luni, cand iau salariul, la banca, sa o ajut cum pot pe Mirela si voi incerca sa fac asta cat de des. Pentru ca are nevoie de MULT ajutor. Si, cu cat fiecare va ajuta cu cat va putea, cu atat ea va fi cu un pas mai aproape de a invinge necazul care a dat peste ea. Si noi cu un pas mai aproape de Dumnezeu. Chiar daca asta va insemna sa mergem cateva zile cu metroul, nu cu masina, sau sa renuntam la o sedinta la coafor.
Dumnezeu sa va ajute si pe voi, ca tare mai sunteti inimoase si destepte. Si ma rog la EL sa o insanatoseasca cat mai repede! Cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

si eu astept niste banuti miine sa ii duc la BCR in contul mirelei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mirela, sa iti ajute Dumnezeu sa te faci bine si cat mai repede posibil sa iti reiei viata ! sa te bucuri de viata si sa fii fericita dupa ce sanatatea va fi cum trebuie! nu uita ca in viata exista mereu o compensatie si dupa toate relele care t-i s-au intamplat trebuie sa vina si ceva bun! Doamne ajuta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Anca poate daca nu ai cu cine sa mergi maine..ma asteptti pe mine si mergi cu mine..fac tot posibilul sa vin..deja l'am tampit de tot pe grasu..nu mai scapa de mine pana nu ma aduce acolo..
doamnee ce greu mi se pare ca trec orela astea ..abia astept sa o sun pe Amely si pe bubulina sa vad ce imi spun ..cred ca deja sunt in drum spre spital..cred..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Sa o ajutam pe barbye

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Amely si Ioanatugs mai au putin si ajung la spital, mai stau si eu cateva minute si plec si eu incolo. Am niste emotii fetelor de nu pot sa va spun. O sa va tinem la curent.

Bubulina

Mergi la inceput