Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Laptop-ul poate mai tarziu sa-i fie de folos. Acum, am inteles de la Amely, ca sta doar pe burtica.
Player-ul e o idee buna, parerea mea.
Am vorbit ieri cu matusa mea care a stat destul de mult internata acolo, pe acelasi etaj unde e si Mirela. Imi zicea ca au probleme cu medicamentele. Ei i-a facut o lista si le-a cumparat singura.
Ma gandeam, ca fetele care merg astazi la ea, sa se intereseze daca exista aceasta problema, iar noi, care mergem maine acolo, sa-i cumparam medicamentele necesare.
De asemenea, de vazut la fata locului, de ce mai are nevoie, ca maine sa nu-i ducem tot ce-i duceti voi astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Natasa, si eu m-am gandit ca s-ar putea sa nu-l poata folosi. Daca, de exemplu, nu poate sta decat pe spate(nu poate sta sprijinita) atunci laptopul e inutil. Mai rau se chinuie. De tinut acumulatorii n-ar fi tragic, pt ca poate sa stea bagat in priza si atunci n-are nevoie sa tina. Laptopurile astea de care spuneam eu aveau si modem, deci teoretic, pot fi conectate la net. Nu prea ma pricep dar exista si metode de a te conecta la net fara sa ai un cablu neaparat. Zap, carduri, wireless....era doar o idee.
Intr-adevar au acum nevoie de bani pt lucruri mult mai grave, dar si ea are nevoie de ceva care sa-i abata gandurile, macar un pic. Fetele care merg la ea o pot intreba direct ce-si doreste. Vorba ta, poate un mp3player este ceea ce ar vrea sa aiba.

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu cred ca playerul i-ar prinde bine,mie mi-a prins bine acum 13 ani un radio.Ar fi bine sa stim ce muzica i-ar place.Si, da, medicamente, si ai mei au alergat atunci pentru multe.Si ce i-ar place sa manance...mancarea de spital e oribila.

Eu luni ii pun bani, oricum mult timp de acum incolo va avea nevoie, sper sa reusesc sa-i pun in fiecare luna.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Am vorbit cu Amely am rugat'o ca azi cand va merge la spital sa faca rost de tot ceea ce poate din rezultatele de la radiografii..plus daca ar putea si sa discute cu doctorii ar fi si mai bine..
ii multumesc din tot sufletul Moderatoarei noastre dragi care ne'a facut subiectul pe prima pagina!!
inca nu ma duc la banca dar mi'am notat contul..sper sa ajung la ea si sa'i dau..
va multumesc din tot sufletul la toate si sper sa nu parasiti acest subiect si aceeasta fata minunata!!! are atat nevoie de noi....

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Sa o ajutam pe barbye

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Angela, am trimis mes pe PM.

Cum sa parasim o persoana care are nevoie de noi???? Suntem aici si ne gandim mereu ce mai putem face pt ea!!!

pt toate cele care s-au unit aici pentru Mirela!

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Deci pentur duminica ne-am strans 3
Mishulica
Nanna
Angela

Daca mai doreste cineva ,noi o sa ne intalnim la ora 14 in fata spitalului.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Deci contul in lei este:

RO38RNCB0075058689710001
Sucursala Agentia Bagdasar
Titular Ilas Cristina

Verific sa vad daca e corect...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pana la urma, mai vine cineva maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am venit de la tm.
am fost acolo cu o cunostinta cu copilul care are tetrapareza spastica si am fost la un dr chinez.era cam vraja ,cu plante etc..nerelevant pt subiectul nostru.dar am aflat altceva de la cunostinta mea.
in oradea un tanar care a ramas paralizat dupa un accident a strans fonduri (cu ajutorul lui ghita si al lui iftimoaie de la local kombat)ca sa se opereze in MOSCOVA! se pare ca ei au avut f bune rezultate in domeniul asta.
asa ca fetele din ORADEA intideti-va antenutele despre caz,unde merge tanarul,daca a avut succes pt ca subiectul a fost tare mediatizat acolo.
si am gasit pe internet si o adresa a unei clinici din BEIJING
Neurological Disorder Research & Treatment Center
Beijing Xishan Hospital
Shijingshan District
Beijing China 100041
Tel.: (008610)88965507
Fax: (008610)51625950
ei ar face cica tratament cu celule stem suse.
.dar cel mai bine sa asteptam pana pune cineva pe forum dg. concret sa vedem incotro o luam.
sa ne scrieti si noua ce face va rugam dupa ce mergeti la ea.
si sa nu uite ne exista "NICIODATA"!
si am plecat la banca ca nu am apucat azi

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

I-am scris Doineibita care are un baiat paralizat si care strange acum bani ca sa plece cu el in China. Ea activeaza mai mult pe la Ajutor Umanitar si am rugat-o sa intre si aici pentru ca ea stie toate detaliile referitoare la spitalul din China si la doctori ,precum si costurile acestei operatii.
Doinabita iti multumesc din suflet daca vii cu amanunte despre operatie.

ANGELA

Mergi la inceput