Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 14
danutza_c spune:
Fetelor care o sa mergeti la spital la Barbye va rog sa-i transmiteti multa sanatate din partea mea. Nu pot sa-mi iau gindul de la ea de ieri de cind am citit ce i s-a intimplat!
Ma rog sa-i dea Dumnezeu putere ei si familiei ei si sa faca o minune pentru ea.
piccaflor spune:
Liana eu iti multumesc si sper sa-i fie de ajutor Mirelei....
Mirela
sa stii ca nu te vom lasa singura! Vom lupta alaturi de tine scumpa mea...
nanna spune:
Imi cer scuze daca am scris gresit nr de cont, dar nu mai inteleg nimic, Amely scrie ca acela e in euro, eu ma refeream la cel in lei, nu mai este valabil? Chiar vreau sa ajut si eu!!!
Scuze!
http://indra.designit.ro
Amely spune:
nanna, contul in lei este valabil, a fost corect de la inceput (doar la cel in euro s-a strecurat o greseala, care intre timp s-a corectat...)
in alta ordine de idei, sunt de acord cu Anca Wish sa nu printam chiar tot, ea trebuie sa ramana cu moralul ridicat, sa ramana doar mesajele mai putin compatimitoare, care sa ii dea curaj... stiu ca multe sunt lacrimogene, mie imi vine sa plang cand le citesc, si probabil si pe ea ar face-o sa planga...
Ideea Sheritrei este super, doar ca va avea picut de munca cu selectatul atator mesaje
Fetelor, am inteles ca mai mult de una, maxim 2 persoane odata, nu ne lasa sa intram in salon. Sunt cate 6 paturi in aceeasi rezerva, si trebuie sa deranjam cat mai putin posibil... asa ca vom incerca sa intram pe rand la Mirela...sau cate doua, ca sa ne dam curaj si sa nu plangem![]()
I-am povestit mamei, la telefon despre Mirela. N-o cunostea, dar a inceput sa planga... Mi-a zis ca vrea si ea sa contribuie, chiar daca este pensionara, totusi tata inca lucreaza (tot in invatamant, ca si Mirela) si vor sa faca ceva pentru ea. Cred ca se gandesc cum ar fi fost daca eram eu in locul Mirelei... desi e greu pentru niste parinti sa-si imagineze asa ceva... Ma gandesc ce o fi in sufletul mamei ei...
Iar o dau in plans... Fetelor, incercati sa veniti cu exemple pozitive, daca cunoasteti cazuri care pareau fara speranta, si care totusi au revenit miraculos, cu multa vointa si credinta...
Eu cunosc personal - de fapt, tata ii cunoaste, sunt rude de departe - o familie de preoti din Campina, tineri amandoi, si foarte frumosi, preoteasa (sotia preotului) intr-un accident de masina ramane paralizata de la brau in jos, in carucior. Maduva sectionata, tot tacamul, sanse zero de a mai merge vreodata. Fac doi copii impreuna (ea fiind paralizata!) si se decid sa o programeze pt. operatie in China. Trecuse destul timp de la accident, cativa ani. O accepta sa vina la operatie in China, este operata si se intoarce acasa. Asta s-a intamplat relativ de curand. Din cate am inteles, efectele nu sunt imediate, fiind necesara o recuperare speciala... Ideea este ca acum deja a inceput sa simta pe portiuni, bineinteles, inca nu poate merge, dar cu rabdare, a inceput sa miste membrele, putin cate putin. Si au incredere deplina ca Dumnezeu o va ajuta sa mearga din nou.
Copilasii lor sunt superbi amandoi... nu-ti vine sa crezi ca i-a nascut o mama paralizata, in carucior cu rotile. Iar ea s-a comportat ca o mama adevarata, a stat tot timpul cu ei cat au fost mici, s-a jucat cu ei, i-a invatat cate in luna si in stele... si asta aproape fara ajutor din afara.
Anul trecut s-au dus sa vada Vaticanul. Deci, se poate, chiar si in carucior, sa fii fericit, sa ai copii. Si sa ai speranta ca intr-o zi, Dumnezeu te va lasa sa mergi din nou...
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
georgi75 spune:
Citesc de ieri subiectul.Nu stiu ce as putea spune...decat ca ii doresc Mirelei sa treaca cu bine peste aceasta incercare grea.Ma voi ruga si eu pentru ea si sper din tot sufletul ca tineretea ei sa o ajute sa se refaca repede.Sa aiba putere si sa lupte asa cum a facut-o si pana acum.
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Aveti ceva vesti despre Mirela ?
Ce se mai intampla, cum se mai simte ?
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
angelapriboi spune:
Nana hai sa ne intalnim duminca la ora 14 in fata spitalului.
Eu in weekend nu o sa fiu activa pe net deci e mai bine sa stabilim pana maine cum o sa ne recunoastem.
Astept un PM de la tine si de la Mishulica.
Pana atunci gandurile noastre sunt alaturi de Mirela.
ANGELA
Sheritra spune:
Buna dimineata,
Anca ai dreptate cu paginile, asta voi face, voi lua atat cat trebuie din fiecare mesaj, gandurile de bine si de rugaciune, compatimirea si mila poate nu-si au locul acum in sufletul ei, ea este tare si asa trebuie s-o incurajam si noi, o sa aibe mai tarziu timp sa citeasca totul.
Si eu am mare-mare incredere in operatia din China, va fi un drum greu si anevois, dar Slava Domnului ca exista speranta!
Ideea este s-o ajutam cu toatele cu nepretuitii banuti, sa poata face fata familia si acestei nevoi.
Imi creste inima cand citesc cate fete se implica si vor sa doneze, atat de necesari ii sunt acesti banuti pt recuperarea rapida!
Amely, te-ai gandit f bine la povesti asemanatoare cu succese sau in curs, povesti ale oamenilor care nu se lasa batuti de soarta si lupta curajosi!
Daca mai stiti/gasiti asa ceva, trimiteti/mi pe pm sau adresa de mail din pagina personala.
Dumnezeu s-o faca sanatoasa cat mai repede pe Mirela!
Sheritra
dyadya spune:
De cand am citit prima data de aceasta nenorocire ma tot gandesc la Mirela si nu vreau pur si simplu sa cred ca nu se poate face nimic. Dau refresh pe pagina din ora in ora, asteptand sa gasescun mesaj de genul: si-a revenit, a fost alarma falsa, etc! Parca nu pot sa concep asa o grozavie si refuz sa cred ca va ramane asa. Sigur trebuie sa existe o solutie. Au fost cazuri mult mai dramatice care s-au terminat cu bine.
Am dat o cautare pe google si am vazut ca laptopuri la mana a doua sunt cam la 12-13 milioane. Ma gandeam ca familia n-o sa stea acum de cumparat laptop, avand atatea cheltuieli; fiecare banut primit va fi directionat spre doctori, asistente, medicamente, etc. Asa ca, doar o idee, ce-ar fi sa strangem noi banii astia separat de depunerile care se fac in conturi si sa-i luam un laptop? Credeti ca e o idee buna? Stabilim cine strange banii, cele care mergeti la spital ii puteti strange pe grupuri si la final ii punem pe toti la un loc si cumparam laptopul. Nu mi se pare o suma mare, daca da fiecare o suma oarecare poate reusim sa-i facem intr-un fel viata mai usoara acolo...
Creta
Natasa spune:
Sincera sa fiu, ideea cu laptopul la mina a doua nu e buna. De obicei se strica foarte repede, nu tin acumulatorii, au tot felul de probleme. In plus, ca om care a stat mult prin spitale, va spun ca nu ai chef sa stai pe spate si cun laptop pe burta, e incomod, plus ca starea pshicia nu-ti permite. Ca sa devina cit de cit amuzant ar trebui si un telefon mobil sa poata intra pe internet, ori in conditiile date, ea are nevoie de bani pentru lucruri mai urgente. Si pina la urma cred ca trebuie sa o intrebam pe ea ce-si doreste si ce i-ar fi de ajutor (de exemplu, un MP3 player mi se pare ceva mai util).