Sa o ajutam pe barbye
Raspunsuri - Pagina 17
Happiness_4_us spune:
Curaj, fetelor! Trebuie sa o incurajati pe Mirela!
Va asteptam cu vesti!
Numai bine!
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
SunSmile spune:
Offffff....stau ca pe ghimpi! Nici nu mai simt durerea, vreau doar sa vina fetele cu vesti!
The future belongs to those who believe in their dreams.
Himmelsduft spune:
La fel ca si voua imi pare asa de rau pentru Mirela! Nici nu am cuvinte cum sa ma exprim. Ne rugam si noi pentru Mirela ca DD sa o aiba in paza si sa se faca bine! Mirela, multa putere tie si familiei tale sa treceti peste asta.
Fetelor care o sa mergeti la spital la Mirela, va rog sa-i transmiteti multa sanatate si din partea mea. Cu toate ca nu o cunosc, sint cu gandul alaturi de ea.
Voi sunteti niste fete deosebite, cu suflet, Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot ceea ce faceti, iar de la mine
.
Liana30 spune:
fetelor eu sunt de vina..imi fu atat de rau si adormii..noroc cu bubulina ca ma suna si ma trezii..
ce sa va spun..asa pe scurt ca mare lucru nu stiu nici eu..dar va anunta ele maine..acum cred ca e tarziu si nu stiu daca au net!!
barbye s'a bucurat mult cand le'a vazut..e plina de rani pe tot corpul..are mari dureri dar este o optimista!!
mai multe o sa va spuna ele..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
antosit spune:

Doamne da-i putere Mirelei!
Liana
plesssss mai ai grija si de tine!Nu te mai certa cu somnul!
Anto
ancamironiuc spune:
Liana cu care Anca vorbeai ca suntem 2
. Eu pot veni maine oricand. Sunt libera toata ziua pana la 16.30. Cine vine cu mine?
AncaWish, vorbim maine daca reusesti sa ajungi.
Danylao, la ce ora vii maine?
De ce mai are nevoie maine? Nu stiu ce sa ii duc sa nu ducem toate acelasi lucru. Fructe, ceai, compot?
Ce vesti mai aveti???
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
danutza_c spune:
Fetele care mai merg la Mirela: intrebati-o pe sora ei sau chiar pe doctor ce medicamente are nevoie, mai ales antibiotice si ceva pentru rani daca recomanda ceva ca sa se vindece mai repede.
Of, nu pot sa-mi aduc aminte, exista un medicamnet sub forma de solutie care e nemaipomenit de bun, e recomandat la arsuri sau escare dar cred ca ar ajuta-o pe Mirela. Am sa incerc sa ma uit pe net sa vad daca il gasesc.