Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 29
roandre spune:
Sim, voi naste de data asta cu dr cu care am nascut si prima data la Cantacuzino. E vorba de dr Ciulcu de care sunt f multumita!
mariana_1976, am nascut la 35 sapt si 3 zile prima data. Acum sa vedem cat va vrea bb sa stea! Luni merg la dr si o sa vad ce zice, cum stau lucrurile pe "jos".
herra, e mai greu sa stau cuminte acum decat in alti ani. Deh, mandra cere atentie! Eu una ma declar multumita dc bb sta pana la 35 sapt ca si la prima sarcina pt ca n-am avut nici o problema cu Alexia.
Samuray-lady, felicitari...a trecut ceva vreme de cand tot asteptam sa mai apara un nou bebe!
Mai sunt maxim 2 ore si imi voi imbratisa sora mea draga! Toti au plecat la aeroport iar eu bb2 stam acasa ca e prea mare efortul pt noi.
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
Ioanatugs spune:
Samuray-Lady FELICITARI!! Sarcina usoara si un bebe sanatos i-ti doresc!!
Asi multumesc pentru incurajari iubita! Ar fi frumos sa fie asa, dar nu prea cred, important e ca inca mai sper!!!
Roandre i-ti tin pumnii ca bebe sa stea cat mai mult la mami in burtica! Distractie placuta cu sora ta, o sa treaca timpul mai usor cu ea!
Sim felicitari pentru aparitia pe "sticla"!
Mariana_1976, Irinel va trimit si
P.S. In alta ordine de idei, sunt in z2 si incep o noua luna in calendar.........
roandre spune:
Ioanatugs, am sa trimit Mosu' la tine luna asta...ai fost f cumintica si meriti un cadou deosebit!
Am fost aseara la party si am aici poze cu burtica de 32 sapt.
Peste cateva ore plecam la un alt party de pitici la Mc Donalds...incepe sezonul petrecerilor la noi!
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
herra spune:
quote:
Originally posted by asi
Herra cum mai esti?
nimic nou...
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Ioanatugs spune:
Buna seara mamici dragi!!
Roandre multumesc iubita, o sa-l astept cu bratele deschise! Distractie placuta la toate petrecerile ce-au inceput!!
Abia astept marea intalnire cu dr. Soare de maine, sper sa ne dea o raza de speranta si sa fie mai multi si mai iuti! Am emotii de parca pe mine ma consulta!
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!
I-mi pare rau ca vin mereu cu vesti proaste, parca din ce in ce mai proaste si nu vreau sa stric atmosfera de aici, asa ca rog si pe altcineva sa-si incerce norocul deschizand un nou capitol! Si-i doresc celei care va deschide urmatorul capitol mult noroc si pentru ea si pentru noi celelalte!!
Am fost la dr. Soare azi si i-a dat sotului o lista cu toate analizele pe care trebuie sa le faca, pentru ca nu i-a placut ce a descifrat din spermograma facuta. In primul rand pentru ca suspecteaza o infectie, nu stie de unde, din cauza nr. de leucocite, in al doilea rand pentru ca l-a consultul pe care i l-a facut sotului la testicole, a simtit ceva ca o galma tare si maine mergem la ecograf, sa vedem despre ce este vorba. Sunt cam speriata, de el nu mai vorbesc, a zis ca face orice tratament ca sa scape de acea "galma" si spera doar sa nu ajunga la operatie. Ce sa va spun, mi-au trecut prin fata ochilor azi fel si fel de scenarii, de am ajuns sa spun: de ce oare??? Pentru ca ne dorim un copil, e oare o dorinta prea mare Doamne??? Va pup pe toate si nu vreau sa va molipsesc cu pesimismul meu!
asi spune:
Ioana nu ai voie sa fii pesimista.Galma aia poate fi ceva care se rezolva usor si doar sperietura e mai mare.A avea un copil nu e o dorinta prea mare ci doar pentru unele e nevoie de "pregatire" mai indelungata.Incearca sa aceepti aceasta etapa ca un fel de exercitiu al vointei pentru atunci cand veti fi parinti.Eu stiu ca vei fi mama atunci cand va fi momentul.Curaj taote astea vor fi uitate in curand.
Eu sunt superocupata si emotionata azi mergem sa ducem cadourile pentru copii de la centrul Tandarica.Vin sa va povestesc maine cum a fost.
si o zi minunata.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sim spune:
Ioana imi pare tare rau ca vestile n-au fost prea incurajatoare pentru voi. Ma rog din tot sufletul sa nu fe niciun fel de problema, iar dorinta voastra sa-si gaseasca implinirea cat mai curand. Curaj si roaga-te, iar daca puteti, incearcati sa tineti post si va va fi de mare ajutor.
Roandre ce poze frumoase! Arati tare bine ca graviduta si m-as bucura daca te-ai simti cel putin pe cat de minunat arati. Dar, hai, mai e putin ...trecem de Sarbatori si apoi ce-o vrea Bunul Dumnezeu!
Mariana multumim de intrebare, suntem bine, slava Domnului si mergem cu mult curaj mai departe. Acum ne pregatim de Sarbatori, de ziua dragei noastre Ruxandra si traim cu emotie si bucurie fiecare zi din cele care au ai ramas pana la venirea lui Tudor.
Va doresc tuturor o seara linistita si fug sa-mi iau copila de la gradi.
Simona 34+ si Ruxi