Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LA MULTI ANI de Sf Nicolae si sper ca a fost darnic Mosul cu voi!

Sim, sper ca nu m-am inselat si tu ai fost astazi la stiri pe Antena1...era un subiect legat de cadourile/primele de Craciun.
S-a vazut si burtica frumusica...pupici multi!

Mie mi-e din ce in ce mai greu...ma dor oasele incat de abia ma misc de durere. Simt ca nu mai rezist mult in conditiile astea. Au revenit si greturile si starile de voma si si-au facut aparitia si arsurile. M-am saturat si de stat in casa si de ....ufff, mai e putin si scap!

Va pup!

Mihaela (31+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre drept sa-ti spun, nu te-ai inselat, m-au pacalit pentru o filmare scurta, dar sunt dezamagita rau de tot...in primul rand de ceea ce au selectat sa prezinte (din ce le-am spus eu) si nu mai putin de felul in care am aparut in film (lumina destul de putina si incadrare de toata frumusetea...). In sfarsit, nu ma mai pacalesc ei asa usor.
Apropos de starile de greata, din ce stiu eu nu e prea bine sa reapara. Arsurile...asta este si la mine sunt de buna vreme, dar din fericire apar doar seara si cedeaza daca beau un lapte cald cu miere (inghitituri mici). Nu stiu cum ti-a fost in sarcina cu Alexia, dar cred ca ar fi bine sa-i spui doctorului despre starile de greatza.

Eu cu dormitul am ceva probleme, pentru ca nu pot dormi decat pe cate o parte si imi intepenesc oasele. Chiar ii spuneam sotului ca atunci cand ma intorc parca as face intoarcere in 3 miscari cu un tanc intr-o ulita de 3 metri. In rest e bine, am fost la dr. si mi-a zis ca suntem ok: bebe cu capsorul in pozitie regulamentara, col lung si inchis, tensiune foarte buna, greutate 11 kg pana la inceputul lui 34 (cred ca mai pun vreo 4 macar pana la final, dar e ok).

Astept cu mare drag sa vina Sarbatorile, chiar daca n-o sa ma mai pot ocupa la fel ca in anii trecuti de cadouri pentru toti cei dragi. Trebuie insa sa organizez cum oi putea ziua printesei mele, pentru ca inainte de Craciun implineste 5 anisori.

Cam asta este pe la noi.

Va pup si va doresc o zi linistita!

Simona 33+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim tu apari la televzor si nu ne spui din vreme sa te vedem.Pun pariu ca ai fost tare frumusica.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Super Sim ca nu m-am inselat...sa stii ca mie mi-a placut ce am vazut! Esti tare frumusica!
Starile de greata si voma le-am avut si la Alexia in ultima parte a sarcinii asa ca nu ma asteptam sa ma ocoleasca de data asta.
De 2 zile am vazut ca pierd si ceva bucati din dopul delatinos semn ca se apropie momentul cu pricina...acum sa vedem cat o mai fi bb cuminte!
Luni ma duc si eu la dr la control si sa vedem ce ne mai spune. Vinerea urmatoare am programare la eco la Medicover. Banuiesc ca nu e nici o problema dc ar vrea si sora mea sa asiste la eco, nu?
Sambata vine surioara mea in tara dupa 1 an jumate de cand nu am mai vazut-o si de abia astept.

Pupici!

Mihaela (31+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi, draga mea, n-a fost nimic spectaculos. M-au luat oarecum prin surprindere cu treaba asta si chiar nu ma asteptam sa si difuzeze ceva. Nici parintilor nu le-am spus. Am mai aparut in cateva randuri si n-am fost prea mandra de fatza mea "pe sticla". Saru'mana de gand bun!

Roandre esti o scumpa, saru'mana mult! Eu sunt convinsa ca nu e nicio problema sa mearga si sora ta cu tine. Eu mi-am luat si sotul si copila la eco de 2 ori si n-a comentat nimeni. Treaba e ca acum nu prea mai poate vedea mare lucru: fiind atat de maricel e greu sa mai distingi puiutul atat de bine. Singurul lucru care sper sa se vada bine de tot e imaginea fetzei 3D... Of, of, asa de curand sa fie oare venirea puiului? Ce bine ar fi daca ar mai sta putintel acolo! Macar sa treaca de 2 kilograme, ca sa aveti cat mai putin de recuperat in spital. Cine o sa te asiste la nastere?

O seara placuta va doresc!

Simona 33+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mihaela tu ai mai nascut cumva prematur? Uneori exista o tendinta, dar sper si tin pumnii ca de aceasta data bebe va mai astepta putin.Am auzit ca dopul uneori se mai si reface si nu inseamna neaparat ca vei naste foarte curind.
Incearca sa stai cit mai mult intinsa in pat daca se poate.

Asi

Simona ce rau imi pare ca nu te-am vazut si eu la TV! Ce mai faceti? Noi ne pregatim foarte activ de Craciun (deja!) pentru ca nu se stie niciodata ce fel de nastere ma asteapta si cind.
Am facut deja felicitari impreuna cu copii mai mari, am pus luminite in casa si in gradina, iar in acest wekend facem niste checuri si biscuiti traditionali ca sa-i congelam.

Ioana pe unde mai umblati? Astept vesti bune de la tine!

Mariana 28+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mariana_1976 sunt aici iubita, va citesc mereu si va tin pumnii la toate pentru marea intalnire cu bebelusii vostri. Eu nu am noutati si deci nu am prea avut ce sa scriu, singura noutate ar fi ca abia acum am obtinut o programare la dr. Soare, pentru luni si e mare lucru pentru noi, fiindca asteptam de doua luni aceasta consultatie a sotului. A tinut sarcul tot tratamentul pe care i l-am dat: Tribullus, Napraznic, Branca ursului, orz verde...etc si luni vom repeta spermograma. Ma rog la D-zeu sa iasa mai bine decat ultima oara(7 mil.) si am inteles ca ar trebui sa fie cel putin 20 mil. ca sa putem spera ca se va intampla natural. Ce mi s-a intamplat mie acum 4 luni a fost chiar o minune, care din pacate nu a tinut prea mult si nu putem spera ca se intampla minuni in fiecare zi. O sa facem inseminari, sau FIV, indiferent ce ne recomanda medicul, chiar daca mie mi-ar placea sa cred ca se va intampla si natural. Toti medici de pina acum ne-au spus clar: "cu o asa spermograma, nici o sansa natural" si au fot 3 la numar, vom avea luni si o a 4-a parere, mai ales dupa ce 2 luni a tinut tratament sotul si eu pe langa el asa ca sa fie si mai bine. In alta ordine de idei sunt prin z25, sau 26 nu mai stiu exact si bineinteles ca au aparut petele si durerile de burtica, care anunta venirea invaziei, cat de curand.(nu sunt trista, deja stiu ca asa e normal la situatia noastra).
Roandre, Sim, Mariana_1976 va pup pe toate si sunt cu ochii pe voi, va tin pumnii sa nasteti usor si abia astept sa mai vina puiuti in "familia noastra". Acum 10,11 luni nu era inca nici un puiut nascut la noi, doar mamici gravidute, Irinel a spart gheata! Iar acum avem deja 12 si vor mai veni inca trei, sau patru odata. Sa dea Domnul sa fie cat mai multi!
Asi eu sunt bine multumesc, pe sotul il indop mai mult cu naturiste, eu asa cu cate o Maca, miere de albine si ceaiuri.
Laura69silk iubita finutza, ma bucur ca ai venit si pe la noi si ai vazut atmosfera calduroasa de aici. Multumesc de aprecieri, dar nu am facut nimic deosebit, sunt doar asa cum ma stii, nimic mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu sunt aici, va citesc si va tin pumnii!

Mihaela - si special pentru tine, ar trebui sa stai mai cuminte ca in alti ani, chiar daca e luna decembrie, sa treaca bb macar de 34 de saptamani...al meu atat a vrut sa stea in burta .

le doresc viitoarelor duble (sau multi) mamici nasteri usoare si bb-ei sanatosi; si sa predati stafeta tot aici, da?!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Roandre succes la eco.Bun venit surorii tale!Cred ca va fi foarte emotionanta intalnirea.Sper sa nu se grabeasca bebe prea tare.

Sim

Mariana ce harnicuta esti.Ai grija de tine sa nu obosesti prea mult.

Ioana sper si eu sa se intample natural la voi si sa nu mai fie nevoie de fiv si altele.Am mai auzit eu de cazuri in care toti ziceu ca e imposibil natural si tocam s-a intamplat.

Herra cum mai esti?

Cornelia cum a fost de mos?

la toate si un we superb.

Mergi la inceput

Fetelor se pare ca mai avem o mamaica graviduta Samuray-lady.Ia cititi aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89742

Mergi la inceput