Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi mi-am depus cerere pentru reducerea programului de lucru. sper ca nu-mi vor face probleme. va tin la curent.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Acum am bagat si eu la cuptor crema de zahar ars.Toata noaptea am visat ca mananc cascaval afumat si ,bineinteles,crema de zahar ars asa ca azi m-am executat si mi-am cumparat cascaval si ingredientele pt. crema.Tot azi am constatat ca adidasii mei preferati nu ma mai cuprind(imi intra in picioare dar ma strang de mor).Pantaloni de sezon am:una bucata salopeta de blugi si una bucata pantaloni cu siret dar cu ce ma incalt?Trebuie sa-mi caut incaltari pe masura actuala.Va.DENY30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am facut azi orez cu lapte.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Nu ma injurati nu aruncati dupa mine, nu stiu cum s-a intamplat minunea sa fie mesajul asa lung.......habar nu am...acum am vazut si eu si zau imi pare rau.

Va dau cativa ..sa nu va suparati

Cleo 28fix saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Salutare fetelor, am si eu o intrebare, duminica trebuie sa mergem la un botez de gemene si nu prea stim ce cadou sa le luam, va rog dc aveti idei, eu le astept.Bulisor22+ Mara

Mergi la inceput

Miro nici mie nu mi-a spus nimic al meu dr conferential de vaccin, ma gandesc ca daca era necesar imi spunea, nu?...ca nu o avea atatea diplome de pomana

Cleo 28fix saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Scumpa mea Miro....nu m-am suparat deloc...pe cuvant...stai linistita..........doar de aia suntem aici sa schimbam opinii si pareri....numai iti explicam ca eu chiar nu stiam de el....si chiar nu ma pot supara pe tine..........
Dbunny....si eu lucrez 8 ore si rezist cam greu...trebuie mereu sa ma ridic de pe scaun(si eu am munca de birou...si teren nu mai sunt in stare sa fac)....ca daca nu intepenesc si pe la amiaza mi se face somn....dar o sa treaca cumva mai pana la prenatal....daca nu mai rezist imi iau concediu......
roxana_c....eu la fel sunt cu picioarele....si am inceput sa nu le mai bag in seama....dar acum de cand s-a facut frig chiar am probleme...ca nu stiu cu ce sa ma incalt........si de la nr.36 cat port eu imi trebuie acum cam 38...si sunt si mica de inaltime si arat ca si un ratoi....
m_monique....mersi ca te gandesti la mine.....
Cleo....poti sa repari...si eu odata asa am facut si sus in partea dreapta ai optiunea "edit" si acolo poti sa stergi golul...

alexandra 29 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cleo luuuuuuuuuuuung mesaj!

chris 25+ alexandra

Mergi la inceput

Alexandra ,daca poti tu sa repari, m-as bucura mult, eu nu am vazut cum as putea repara.

Intrebare Cum imi trec nr de tel in listuta de pe e-mailul comun? Am intrat si eu acolo m-am scris cu tot cu nr si apoi am dat save dar nu s-a salvat.

Inca ceva am pus jucaria lui bb de care va scriam la poze si inca cateva poze cu hainute si eu la o nunta.

Va pupic si astept sa imi raspundeti!

Cleo 28fix saptamani

Mergi la inceput

Chris80 ai fost tare haioasa cu povestea ta cu socrul si bietul animal, tare ma amuza felul tau de a povesti, nu ca as vrea sa se intample iar, Doamne fereste, dar chiar ii povesteam si mamei mele de tine si iepurica.

Nu ma mai certati ca nu am vrut sa fie mesajul lung

Cleo 28fix saptamani

Mergi la inceput