Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 30
Cleomoni spune:
Dolores am uitat sa iti spun draga mea cuscra ca am admirat tare mult pozele, ce mireasa frumoasa si la cununia civila erai deosebita, daca eram in locul tau la ce picioare frumoase detii zau ca imi faceam si rochia de mireasa mini
Cleo 28fix saptamani 
alexandra_25 spune:
Cleo..eu nu pot sa editez la tine....dar sus in dreapta unde ai tu mesajul...la a treia casuta este o foaie cu un pix..si acolo daca dai click vei putea edita mesajul.....incearca....
alexandra
29 + cu 
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
Cleomoni spune:
Bine fetelor daca nu vreti sa palavragiti cu mine plec acasa ca poate ma apuc de impachetat hainele ca de maine ar trebui sa ma mut dar inca nu au terminat muncitorii de instalat tot si nici saltea pt pat nu am luat poate sambata.
Va pupic si va urez o noapte buna cu somnic lin si vise frumoase ca racoroasa e!
Cleo 28fix saptamani 
roxana c. spune:
M-monique, fie-ti mila, am deja 13 kg in plus, si faza tare care nu v-am zis-o este ca al meu cantar de acasa arata cu 6 -SASE-kg mai putin decat realitatea, am vazut si la doctorita de familie dar am zis ca e prost cantarul, ca ala al meu e bun, dar m-am convins cand am fost la Bacau, m-am cantarit pe un cantar electronic, de la cumnata-mea, si am ajuns la crudul adevar: am 94 kg, deci am plecat de la 81 de kg, nu 75

. Daca reusesc sa nu trec de 100, fac chef 

si va invit si pe voi, dar cu orez cu lapte si crema de zahar ars, cred ca trec de 100 cu viteza luminii.
Deci in concluzie, cand scrieti de ceva dulce, puneti un semn ca sa stiu si sa nu citesc
. La mancaruri puteti lasa fara semn, acolo rezist eroic, dar la dulciuri....
Roxana
27+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Bulisor, am uitat sa-ti spun: n-am fost la niciun botez de gemeni, dar aici se practica darul in bani, in alte parti am auzit ca se poarta bijuterii din aur, le poti lua cate o bratarica, lantisor, etc, acum depinde si de cat vrei sa fie cadoul, sau hainute, dar daca le iei imbracaminte, ai grija sa fie mai mari, ptr 9-12 luni, ca din cele mici cred ca vor avea in nestire, putin sunt cei care se gandesc sa vina cu lucrusoare ptr bebelusi mai mari.
Nu-mi mai vine nicio idee, eu intotdeauna am fost cu dar in bani ptr ca asa se practica, iar cu ceva de imbracat m-am dus cand am vazut bebelul, de regula inainte de botez.
Roxana
27+
roxana c. spune:
V-ati dus toate la culcare? Am ramas sa vorbesc ca televizorul?
Am plecat si eu, ma duc sa fac un dus si ma bag in pat.
Roxana
27+
dandusa spune:
Am citit si eu pe fuga si acum sa va raspund repejor....,ca trece timpul asta....,ALEXANDRA stie...!Mi se pare ca sint numai pe fuga acasa,repede sa-mi fac dus,repede sa va citesc,repede sa bag o masina la spalat,repede saadun alte rufe ,ma ia somul si de obicei le intind dimineata dar de citit...pe forum nu ma las...,ca doar creaza dependenta,nu?
ALEXANDRA,
te pupic dulce ,ma bucur ca-ti plac pozele noastre ,imi pare rau de gleznele tale...,daca as putea sa mai iau si eu macar o gogoasa de la tine ...,sa te ajut cumva...

LAVINIA,
sa stii ca si saptamina asta va fi frumos la mare...,poate tragi o fuga asa...,ca pe vremurile frumoase.Vii dimineata si pleci seara,ce zici?
Multumesc de compliment
DOLORES,
sa ai grija la cosmetica ,sa sterilizeze fetele ustensilele de curatat unghii,ca eu sint patita si chiar si acum ma lupt cu o micoza la unghia mare de la picioare...,sa ai grija sa nu te ciupeasca alea cu forfecuta,sa fii cu ochii pe ele,ca nu-ti trebuie cine stie ce...probleme!Ai grija cu crema de zahar ars ,ca s-ar putea ca peste vreo luna sa nu o mai suporti...
nici cind o vei vedea,maninca cu masura.
ASIZA,
multumesc de felicitari
,daca nu ma crezi ...,cauta in pozele mele de la semnatura ,in primul album si ai sa vezi o poza cu mine la Empire State Building imbracata cu fusta alba si urmatoarea poza din New York ,in fustita roz pe care o port in pozele de la ziua mea(desfacuta la nasture),repet!
CHRIS,
la cite saptamini s-a nascut fetita de care povesteai?Este bine,sanatoasa?
MIRACO,
pupici pe burtici
,probabil ca de miercuri de cind voi intra oficial in luna 8-a...nu am sa mai am talie...,cred!
CHINICO,
te pup si ai drepatate...,sanatosi sa fim...
MARCELA,
pupici multi 
Nu mai pot sta deloc in fund...,toata ziua bb sta chinuit ca mami sta pe scaun,acum am cusut ceva ,am mincat ,am scris pe forum si trebuie sa merg sa stau lungita ca saracuta de ea tot da din picioruse de zor,semn ca nu sta prea confortabil.Va pup pe toate si miine seara ...,la aceiasi ora.
dandusa 31 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa