Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 28
Dbunny spune:
Yoy !aelita
atunci si noi dupa ei... primul cacatzel e sfant...
Yo dau comanda la o rama de argint sa-l incadrez![]()
Fetele care lucrati(inca) 8 ore pe zi, cum rezistati ? eu nu mai stiu ce sa mai fac...ma foiesc pe scaun, ma doare spatele, ma mai ridic, beu multa apa, ma mai intind, dar nici cum n-am stare dupa-masa... voi ce faceti ? beti cola ? eu mai bag cate-o cafelutza mica dimineatza dar nu vreau sa abuzez. Noaptea dorm, intoarsa pe toate partile si reintoarsa dar dorm, numai o data pe noapte ne trezim la pipi.
Dbunny
28+
Mirona spune:
buna fetelor,
asta seara am intalnire cu fetele de pe Dc din Timisoara - sper sa vina si Dia noastra
sa trecem si vre-o doua poze intr-un album al timisorencelor.
Chiar voiam sa propun sa nu facem mai multe albume pentru fiecare intalnire ... ce ziceti? La o a doua intalnire dintr-un oras sa punem pozele tot in acelasi album, sau? Zic rau? dati-va si voi cu parerea. 
Iau in ordine inversa mesajele - nu stiu cat timp imi va lua ... dar as vrea sa raspund catorva fete. Oricum din start va pupez pe toate si va multumesc inca o data ca m-ati suportat in zilele astea tensionate pt mine si ca mi-ati adresat cuvinte de incurajare si sustinere. 
deny75 bine ai revenit. Numai vesti buna. Bravo si Doamne ajuta in continuare.
Roxana cu tine ce e de scrii asa de rar in ultimul timp? Esti si tu in butoi? Stai ca ma dau eu la fundul lui si te ridic pe tine pe umerii mei lati si tari ... sa mai iei si tu nitel aer. Hai
si revina-ti.
-ici si fetelor.
ingerasa eu stiam ca e taman invers ... cea naturala e in regula pt bebe. Tre sa treaca prin canal sa-i fie bine + formarea capshorului. Zic prostii fetelor?
in ultimul timp asa aiurea gandesc, vorbesc, ma balbai ... stresu asta baltă-l vina.
Fetelor la faza cu vaccinul nu am vrut sa influentez pe nimeni. Fiecare gandeste cum vrea, stim doara ca fiecare medic e cu obiceiurile lui, deci nu mi-o luati in nume de rau - eu nu fac acest vaccin.
alexandra n-am vrut sa te supar, pui mic. Daca ti s-a parut prea dur mesajul meu - scuze.
sa treaca supararea - era doar parerea mea la adresa medicilor de familie.
Pupici si tinem pumnii in continuare pentru apartament.
marcelina - intr-adevar abia astept sa am ceva liber - ca mi-am propus atatea ... si inceput atatea lucruri ... as vrea sa le definitivez.
Eu mi-am "ginit" dr. de fam de multishor ca e un ... asa ca nici nu m-am dus sa ma ia in evidenta ... ca cine stie ce mai abera. Ma voi duce la finalul sacinii, eventual acum cu concediu medical ... dar eu nu i-au nimic in serios din ceea ce spune -ce poate sa stie un generalist despre sarcina mea? Eu merg pe mana dr. ginecoloage - si pana acum a fost totul ok.
Oricum vreau de saptamana viitoare sa incep sa caut un alt dr. de fam.
Lorym te-am mai pupacit o data - dar o meriti inca o data.
Am tras si lista ta la imprimanta si o studiez si bifez pe ea ce am luat, ce nu, ce ar mai fi necesar, etc. Ti-am trimis un Pm despre diversificare, l-ai primit? Daca nu - mergi pe mailul comun, exista vre-o 2 mailuri despre diversificare. Ma bucur ca esti bine.
Mi-a placut faza cu kg la bebe. A ta are 1,538 iar a mea are 1,583
Hai ca te-am luat ...

ruxandra stai linistita cu circulara - se mai poate misca pana la livrare ... si nu trebuie sa te stresezi pentru esarfa. Bine ca e BB ok si bafta cu cardiologul - again - stresul bată-l vina.
dolores 

pentru fiecare mesaj cu care ma faci sa mai ridic un picutz capul din butoi. Nu pierd nici un mesaj de pe acest topic, chair daca nu raspund la toate ... de citit ... citesc tot.
chris80 ma bucur ca s-a elucidat faza cu prietena ta - ca si asa sunt speriata de contractii pe care le am ... n-as vrea sa vina Karina prematur.
saryta mi-a placut interventia user-ului stefanalex. Deja cautam in lista - unde e, cand a aparut ... voiam sa dau pagini inapoi sa vad daca am uitat-o ... si apari tu ... 

Poti intra din nou cu acel user si sa stergi mesajul. Orice user poate sterge, modifica/edita propriul mesaj. El si moderatorul.
aelita nu te juca cu efortul. 10 ore de munca nu e ceva de neglijat. Gandeste-te daca se intapla ceva - ramai cu curatenia in casa ... si? ce ai rezolvat. Eu una - ma bucur ca nu am obsesia curateniei - fac doar ce pot ... cui nu-i convine ... sa faca.
Sper ca ati inteles mesajul. ![]()
chinico multumesc de griji. Am sarbatorit cu un somn bun.
si tie.
bulisor cred ca cel mai bine ar fi sa-ti suni medicul si sa-l intrebi pe el daca te lasa - el iti cunoaste bine sarcina, apoi suna la agentie si intreaba daca-ti da voi compania aeriana ... cred ca sunt si ei cu toate - unii dau voie ... alti nu.
cameluta.v bine ai revenit. Exact asa ma simt si eu - parca m-am ramolit. Eu stau pe o strada paralela cu cea pe care e firma unde lucrez. Chiatr si in pauza de masa vin pana acasa - dar parca e din ce in ce mai greu ... drumul pe care alta data il faceam in 5-7 minute ... acum il fac in 15-20 minute. Merg mai incet decat o baba.
Madana bine ai revenit.
Felicitari pt fetitza. Doamne ca toate endometristele fac fetite. Ai vazut? Si tu, si ingerasa ... si eu. M-am uita pe lista endometrului ... . si doar megbeng e cu baiat .. in rest ...
si te mai asteptam. Te-am trecut si in listutza.
Fetelor - imi pare rau dar trebuie sa ma pregatesc pentru intalneala. Mai am de raspuns catorva fete.
si sa nu se supere. Dar revin cu raspunsurile si pt ele.
pup you all
Miro
30+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
roxana c. spune:
Am revenit.
Melinda, in legatura cu concediul de odihna, mie mi-a spus ca trebuie sa-l iau pe tot, pe tot anul, abia dupa aceea intru in prenatal. Si am o colega care s-a intors din concediu de crestere al copilului in iunie, si a avut dreptul la concediu de odihna intreg, pe tot anul asta, chit ca fusese in CIC , iar atunci isi luase tot concediul de odihna pe anul respectiv.
In legatura cu CIC din 2007 am auzit ca va fi tot 2 ani dar ca ar vrea sa-l ridice pe la vreo 10-13 mil. Eu una cred ca-s doar zvonuri, bine-ar fi sa fie asa, dar eu sunt Toma Necredinciosu, nu cred pana nu vad.
M-ati imbolnavit cu vinul ala, mie de regula nu-mi place nici vin nici bere, dar cand sunt
am o poftaaaaaa mai ales vin(alb sau rosu, n-am preferinte)fiert, sa pun o felie de portocala in el, cu zahar si cu scortisoara.....am inceput deja sa
V-am mai spus sau nu ca atunci cand eram
cu Ana, am baut ceva vin negru-negru fiert, atunci i-am prins gustul, mai ales ca era si iarna, iar cand m-am dus la ginecolog, sa dea aia pe spate: tensiune 15 cu....ceva, mi-a fost jena sa-i spun ca bausem vin fiert
,asa ca acum m-am calmat, daca e sa mai beau, beau numai alb, nu rosu, nu negru.
Acum nu va ganditi ca am tras betie cu el, dar cam o cescuta pe zi am baut, iar copilul este bine, sanatos, destept, eu m-am facut cat Asia(ca apoi am aflat ca mai si ingrasa, pe langa faptul ca mai creste si tensiunea
)
Vad ca voi sunteti in toiul cumparaturilor ptr bebe, eu una nu cumpar nimic, am si eu un fix, ca tot omul
, iar in ceea ce priveste lucrurile ptr mine, hop si eu in clubul celor in
gol. Ma gandeam azi cu disperare ca daca vine frigul ceva mai rau ca astazi, n-am pantofi, n-am nimic-nimic care sa ma-ncapa. Rochiile care le-am avut ultima data le-am dat verisoarei mele, nici nu stiu daca le-o mai avea, ca ea e jum cat mine. Iar la pantofi m-am uitat, vreau ceva cu toc mic, cu un nr mai mare si ieftini, ca dupa ce nasc nu mai am ce face cu ei. Dar n-am gasit nimic sa-mi placa asa, cat de cat. Dupa ce termin de scris ma duc la verisoar-mea sa-i cotrobai dupa sarafanele mele, iar daca nu le mai gasesc, maine cumpar niste material sa-mi fac 2 sarafane, cu niste bluze si gata.
M-ati zapacit cu crema de zahar ars, am vrut sa fac azi dar mi-e o leneeeee....nu vine nimeni sa-mi faca si mie?
Alexandra, la capitolul "picioare umflate" si io-s prezenta, dar parca de o zi-2, de cand e mai racoare nu s-au mai umflat asa tare. La tine-i tot la fel?
Vorbeati acum o luna ca aveti dunga aia pe burta, de-abia acum a aparut si la mine, e deasupra buricului, ca sub chiar daca era nu-mi dadeam seama ca acolo-i cicatricea de la cezariene. Nu mai stiu, ce spuneati ca inseamna?
Fetele cu baietei, cat de des ii simtiti, ca eu am inceput iar sa am paranoia, parca e cam puturos, Ana misca mult mai des, o colega-mi spunea ca baietii asa sunt, mai lenti in miscari, asa este? Eu mai am si placenta anterioara, si am citit ca se simt miscarile mai greu decat la cele cu placenta posterioara. Parca am luat-o din loc, intai ma panichez si apoi incerc singura sa ma incurajez, mai am 2 sapt pana merg la ginecolog si o luna pana ma duc la ecograf.
Gata, am terminat de scris, sambata ma duc la o nunta, mi-era teama ca nu mai ma incape rochia, dar am imbracat-o si imi vine cam fixa, dar merge, daca era nunta peste o luna, n-aveam cu ce sa ma imbrac. Problema este cu ce ma incalt, dar cred ca-mi voi lua in masina o pereche de papuci, si ma duc cu pantofii asa, la inceput, sa fac impresie, apoi imi iau papucii, poate sa zica cine vrea ce-o vrea, d-aia nu mai pot.
Va
pe toate, si 
pe bebei.
Roxana
27+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Mirona, uite ca te-am ascultat si am scris, daca mai scriu asa mesaje cred ca ma vor da afara de pe forum
Am vazut ca intri in concediu? Lasa ca-i mai bine decat sa te enervezi la servici pe toti prostii. Uite un
, si acum daca intri in concediu sper sa nu-ti mai vina idei sa te urci cine stie pe unde , ai grija si stai cuminte.
Am vazut-o si pe Lea in poze, e frumoasa foc.
Roxana
27+
Cleomoni spune:
Fetelor uraaaaa mi-am schimbat semnatura si uite asa avem 7 lunisoare, deci am crescut mult mult.
Azi mi-a venit mobila de dormitor si bineinteles ca au uitat un blat de deasupra dulapului si daca nu stateam cu ei faceau lucru de mantuiala ca romanul, normal si uite asa intre firma si noua locuinta, asa ca le inteleg pe fetele care sunt cu impachetatul zugraveala etc.
Fetelor m-ati inebunit si pe mine cu crema de zahar ars asa incat duminica singura mea zi libera poate fac si eu ca nu mai pot.
Ma retrag sa mai citesc si va mai scriu........am uitat sa va spun ca am cumparat o jucarie care se prinde deasupra patului are mai multe melodii si luminite si niste ursuleti care se invart, o sa pun o poza sa o vedeti.Inca nu am primit-o ca am cumparat-o de pe e-bay la licitatie,abia astept sa o primesc ca tare daraga imi e.
Va pupam pe toti si pe toate!!!!!!!
Cleo 28fix saptamani 
roxana c. spune:
Cleo, cum ai reusit sa pui mesajul ala ca m-a distrat ca nu se mai termina?![]()
Roxana
27+
m_monique spune:
alexandra_25
. te astept cu vesti bune de la ANL
Miro, ma bucur ca ai vesti bune de la dr. in ce priveste concediul medical, ai luat o decizie buna. sa stai si sa te odihnesti ca tu si bebelina ta sunteti mai importante decat toate firmele lui peste.
chris, mi-ai dat emotii. bine ca s-a lamurit.
24 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Yoy !aelita
atunci si noi dupa ei... primul cacatzel e sfant...Yo dau comanda la o rama de argint sa-l incadrez
Fetele care lucrati(inca) 8 ore pe zi, cum rezistati ? eu nu mai stiu ce sa mai fac...ma foiesc pe scaun, ma doare spatele, ma mai ridic, beu multa apa, ma mai intind, dar nici cum n-am stare dupa-masa... voi ce faceti ? beti cola ? eu mai bag cate-o cafelutza mica dimineatza dar nu vreau sa abuzez. Noaptea dorm, intoarsa pe toate partile si reintoarsa dar dorm, numai o data pe noapte ne trezim la pipi.
Dbunny28+
si mie incepe sa-mi fie greu sa stau 8 ore la birou. incepe sa ma doara spatele si fundul.
am inceput sa-mi fac un program : la fiecare ora merg sa beau apa si sa fac cate o tura pe hol. si eu beau dimineata cate o cafeluta slaba, dar nu in fiecare dimineata.
24 + cu 
Nunta noastra
bamboletta spune:
Salutare burtici 
Azi ne-am plimbarit am fost la medicul de familie, am 72 kg
,tensiunea e un pic cam mare fata de cat aveam inainte mi-a zis sa mananc fara sare in rest suntem bine ![]()
Asiza -sterilizatorul l-am luat de la farmacie dar am vazut si pe net ,am dat 780 de mii are inclus si un beberon plus penseta pt scos beberoanele ![]()
Aelita - faina culoarea la camera
si stelutele de pe pereti imi plac
am plecat la 
bamboletta
29+
bebelina Antonia
"poze"
m_monique spune:
eu nu ma inscriu in clubul celor
, ca mi-am cumparat blugi cu burta si salopete la inceputul verii, plus ca am mai primit o salopeta de la o colega de birou.
eu intru in clubul descultelor. pantofii fara toc care-i aveam nu ma mai cuprind, iar cu pantofii cu tot nu mai pot sa merg. zilele trecute m-am incaltat cu adidasi.
24 + cu 
Nunta noastra