Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Scuzati-ma am intrat pe adresa prietenei mele. Acum m-am logat eu.Pa.

Mariana - 26+ cu ANTONIA

Mamicuta de printese -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bamboletta, i-am vazut pasarica fetitei tale......frumoase poze...de unde ai luat sterilizatorul pentru microunde si cu cat, ca mi s-a parut tare interesant???
Lavinia, am vazut si pozele tale...asa frumoaseee...mi s-a facut o pofta de balaceala!!!! Unde erati acolo?
Aelita, parca ziceai ca te-ai cumintit...acuma iar te-ai apucat de mutat mobila?????? Stai cuminte sa nu patesti ceva, ca-ti trag bataita...parca ne-am inteles ca nu-l lasi pe al tau sa huzureasca in timp ce tu faci curatenie...fifty-fifty (adica mai mult el )...

Pupici....

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata la burtici,

Asiza,eram in Antalya,si intr-adevar si mie mi se face dor de balaceala cand vad pozele.La noi in Iasi nu ai nici o piscina decenta.
Am rezolvat cu Ramsan cu CD-ul,multumesc inca o data.

Chris,ne-ai speriat pe toate ,cred.Macar e ok bebicul nascut prematur?

Lavinia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mii de scuze, nu ma bateti si nici nu ma certati, nu e atat de grav, era vorba de jumatatea lui septembrie. nu am vrut sa sperii pe nimeni, probabil-de fapt sigur-imi era mintea in alta parte. inca o data, scuze, a fost fara intentie!

chris 25+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asa mai chris..chiar ne-ai sperita...uffff...bine ca jumatatea lui sept nu a lui dec..pupici

quote:
Originally posted by chris80

mii de scuze, nu ma bateti si nici nu ma certati, nu e atat de grav, era vorba de jumatatea lui septembrie. nu am vrut sa sperii pe nimeni, probabil-de fapt sigur-imi era mintea in alta parte. inca o data, scuze, a fost fara intentie!

chris 25+ alexandra

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici

am mai pus pe gmail nr 3 niste surprize muzicale.
ruxmax, te rugam sa pui revista in emailul comun de pe yahoo ... si de acolo cine doreste cine pofteste

din pacate nu imi aduc aminte firma care produce sutiene de alaptat cu 160.000 dar era din bv .

am niste arsuri de numa ......dar o sa treaca !
pupici si o zi frumoasa !

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,fifty-fifty dar mai mult el???
am facut cand nu era el acasa,ca vine seara.si seara cine se mai apuca de curatenii masive in casa ?cand eu acum ma trezesc de la 5 dimineata .nu am ridicat nimic,doar am impins atat cat sa nu mis eincordeze burta,au alunecat foarte bin e toate prin casa .la final m-au durut picioarele,nici macar spatele.am facut fara sa fac miscari bruste,si nici aplecari bruste.de-aia am febra la picioare,ca m-am tot aplcat in stil genoflexiuni..
problema e ca eu as vrea sa ramana curatenie,si dupa doua zile parca nu sem ai cunoaste nimic din munca mea .
si tot mi-au mai ramas cateva geamuri ,si bucataria...si parca vad ca pana ma apuc de ele,se face iar in restul casei..
stai linistita ca sunt bine,eu ma bucur ca am scapat de noptile nedormite.si ma simt mai bine cand dorm si eu noaptea,mai activa.
cameluta,mai ai dureri??
chinico"Asiza si-a acoperit fundul..Bravo"Asiza ,mergeai cu funduletul la aer,mami??
hai ca nu ingrasa o lingura de crema de zahar ars,stati cuminti!!
saryta,te asteptam cand iti repari laptopul!!ai grija de tine pana atunci!
chris
,haha era SEPTEMBRIE!!! stai linistita,se mai intampla.feteloooooor,nu va speriati inainte sa vedeti ce si cum!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Stresul si metaforele negative ale mintii

Capacitatea mintii noastre de a asocia notiuni pe care le are inregistrate in memorie este atit de puternica, incit intrece orice imaginatie. Un anumit nivel de creativitate a omului se naste din capacitatea mintii de a "asocia" notiuni aparent fara legatura intre ele. Hard-ul mental, insa, le lipeste una de alta, le asaza una linga alta creind metafore extraordinare chiar la nivelul gindirii noastre de zi cu zi. Daca am observa propria gindire - mai ales in situatii de stres sau chiar in unele de bucurie - ne-am uita buimaci la metaforele negative si pozitive pe care le creeaza mintea prin asociere. Metaforele mentale nu au legatura intotdeauna cu logica si ratiunea, cit mai degraba cu puterea mintii de a crea, a asocia, a alatura notiuni cunoscute, creind - in acelasi timp - situatii mentale noi. Oricit ne-am bate cu pumnul in piept pentru a ne sprijini de ideea ca sintem rationali, in cele mai multe dintre evenimentele de viata devenim victime discrete ale mintii "asociative"...
Daca traiti acum puternice stari de stres psihic, generate de situatii de viata concrete, trebuie sa stiti ca primul pas catre liniste si armonie nu poate fi facut in afara unei minti deconectate de la situatia stresanta. Mintea stresata asociaza necontenit idei, notiuni, imagini si emotii negative, care ne leaga prin sistemele subtile de comunicare si de perceptie de cimpuri informationale care ne coplesesc. In timp ce mintea se tine dupa problema si strabate lumea de la Ana la Caiafa, imaginind cele mai negre scenarii, scotind din noi fricile, suspiciunile, ura, enervarea, deprimarea sau alte stari negative, corpul se inunda cu catecolamine. Sistemul imunitar se duce la pamint, iar celulele pregatesc terenul pentru boli. Stiind ca mintea si trupul sint interconectate si ceea ce se misca dureros in minte risca sa devina durere in trup, revenim cu picioarele in adevarata logica si ratiune omeneasca, pentru a ne apara de... noi insine. Caci nu situatiile de viata ne imbolnavesc, cit frica de ce ne-ar putea aduce ele. Stresul sesizeaza, deja, ca am picat din "ratiune", ca mintea metaforica sau irationala ne-a dus cu presul si ne-a determinat sa facem frica mai mare decit problema. In situatii de stres, prima masura preventiva trebuie sa plece de la detasarea mentala, inteleasa ca revenire la ratiune. Mai intii ne vom confrunta cu desprinderea de cimpul informational in care ne tiraste mintea si care ne va repeta in mod reflex ca ne este frica, sintem distrusi, terminati, urim, sintem victime si sintem foarte nefericiti. A ne muta atentia de la problema stresanta la o problema pe care o putem rezolva si care ne face placere, in acelasi timp, devine un gest autovindecator. A repeta mental un cuvint sau "Tatal Nostru" sau ceva care ne place devine solutie pentru iesirea din cimpurile informationale mentale, care ne scufunda in frica, in stres, in boala si-n suferinta. Apelul la rugaciune continua, la miscare, la schimbarea mediului in care traim situatia stresanta, miscarea noastra fizica antreneaza o schimbare de energie si o iesire din cimpurile informationale agresive. Orice ne poate sprijini sa gindim pozitiv, sa ne bucuram, sa ne faca placere, sa ne aduca o schimbare comuta mintea de la asocierile negative la cele pozitive si atrage instantaneu un nivel surprinzator de solutionare a problemelor...

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Chiar acum m-am intors si eu de la eco morfologica.

E de fapt a 2 a eco morfologica pe cate o fac, pt ca prima a fost facuta foarte superficial (asa in 15-20 minute, cateva masuratori si 2 vorbe) si pur si simplu am vrut sa stam linistiti. De aceea am apelat la dr. Iosup, ca mai toata lumea il lauda.

Se pare ca bebe e bine, eu insa am "frecvente extrasistole" lalalala si cica iar trebuie sa fac drumuri la cardiolog...

27+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am uitat sa va spun ca in emailul comun de pe yahoo am pus niste anunturi de cursuri ptr fetele din bucuresti .

pa pa
D

BeBelusca

Mergi la inceput