Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Am si eu o intrebare, stiti pana la ce luna se poate zbura cu avionul?Ne bate gandul sa mergem pe la sf lui sept in Spania, nu stim sigur dc vom reusi cu tati asta atat de ocupat, dar as vrea sa stiu totusi.Stiam ca trebuie sa intreb agentia de unde cumpar biletele dc am voie sau ca din sapt 30 nu te mai lasa in avion ca sa nu cumva sa nasti pe acolo, dar nu stiu sigur nimic.Aveti vreo idee?Bulisor22+ cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Hop si io la munca. Si primul lucru deschid forumul, sa vad ce au mai facut gravidutele

Miro nu a scris nimic. Sper doar ca are numai vesti bune, si ca au fost ķeri sa sarbatoreasca rezultatele super la eco si decizia de a intra in medical.Asa-i, Miro?

Asiza si-a acoperit fundul..Bravo. Eu mi-am luat blugii prea mari, in ideea ca si asa mai cresc , si uite ca acum trebuie sa trag de ei tot timpul sa nu ii pierd.

Am primit reteta de crema de zahar ars, multumesc Lavinia. O sa o fac azi, desi am o problema cu cratita, cred ca unica mea cratita nu se poate baga in cuptor..las' ca improvizam.

Dolores a plecat la munca dupa ce a mancat crema de zahar ars de aseara..cine a inceput nebunia cu crema asta? marcelac parca...buna idee!!
Nu te mai ingrijora ca te-ai ingrasat, am mai spus eu, bebeilor sa le fie bine,ca noi o sa ramanem rapid fara kilele in plus cand o sa ii avem in brate. As trisa si eu la cantarit.. Dar cantarul cu pricina are un display cat China, il vad asistentele si daca stau afara in fata geamului..Asa ca ma resemnez si zic adevarul. Sunt curioasa marti cate am mai luat pe solduri.

Dandusa io zic asa..hai tu pana la timisoara in 2 saptamani, ce mai amanam intalnirea pana la anu'..glumesc. Desi chiar mi-ar face mare placere. Pana vara viitoare e drum lung. Sanatosi sa fim, in rest se rezolva toate, inclusiv concediul la marea neagra in 2007!

chris nu am inteles..cunostinta ta trebuia sa nasca in decembrie (adica la noi pe tura) si a nascut deja?!?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Chris80imi tremura cafeaua in mana...eu am dpn 13 dec...sigur nu ai gresit cand ai scris despre cunostinta ta care trebuia sa nasca la jum lui dec???Pai nu sunt nici 7 luni...Te rog din sufletel sa iei mai multe informatii si sa ne spui cum s-a intamplat,mi se pare prea devreme.A fost vreun accident sau din ce cauza a nascut asa devreme?

Miraco25+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

fetelor, am revista "ABC Sarcina 2006-2007" in dublu exemplar.
O doreste cineva? Gratis, normal!

O pot pune la posta.

Ruxmax 25 + cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bogdana,bine ai venit!!
dolores,am inceput iar sa dorm toata noaptea,dar adorm foarte devreme.sa vedem cat ma tine.

ma gandeam si eu cu fumatul.oare o sa reusesc sa nu ma mai apuc niciodata??? ca acum nu si nu din cauza sarcinii,dar mai tarziu,ce m-ar retine ?? as vrea sa nu ma mai apuc,dupa . poate sa raman iar gravida :)))

picoare umflate..mi se umfla ,dar nu se vede.adica le simt eu,umflate si dureroase,dar nu se observa cu ochiul liber,si nici nu am marit numarul la pantofi.inca imi atarna degetele din sandale
cand ma dor rau,e pt ca am stat mult in picioare.zilele trecute am facut curat in casa vreo 10 ore. nu am putut si am dat la o parte si canapele si tot ce se putea misca.geamuri ,..etc.am si acum febra musculara la picioare.si la maini. dupa,muream de durered e picioare,le-am pus pe perna si le-am infasurat intr.un prosop.le simteam butuc dar nu se vedea .apoi crema si masaj la talpi.

bulisor,sa-ti traiasca Mara!!
Lorym,vaaai,sa-mi stea inima cand ai scris iminenta de avort.ma bucur ca a trecut !!ai grija de tine!

cu saptamanile,daca luati un calendar,numarati si va ies 40 de saptamani pana la DPN.si vedeti lunile calendaristice.
cu imparterala la 4 sapatamni nu iese,pt ca luna are 4 sapt si 2-3 zile,ceea ce duce la pierderea a unor trei saptamani pe parcursul sarcinii,daca impartim asa.
nu am inteles de ce Lavinia a scris acolo ca luna a 4-a tine 7 saptamani..
Luati alendarul in mana si numarati,fetelor!nu va mai incurcati.

chris,cum s-a nascut fetita cunostintei tale acum ,si trebuia abia in decembrie??la cate saptamani????sigur ai scris bine DECEMBRIE?
bulisor,depinde de companie daca te lasa sau nu ,dar cu hartuita de la medic si pe raspunderea ta,te lasa pana la urma.fara,nu.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Cameluta_V bine ai revenit!!
Lavinia.P multumim mult pt reteta. In seara asta o sa fac si eu bunatate.
Fetelor din Bucuresti, am gasit salopete ieftine din blug in Big Berceni, la "Castani" - doar 550 de mii.
Si latest news, am mai luat un kg, am 58 acum.

Fug la treaba ca se uita sefu' urat la mine

Pupici

Ana 30w6d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

buna dimineata fetelor,

imi pare rau ca nu scriu atat de des cum as vrea, sar treburile nu ma prea lasa, iar acasa nu imi merge net-ul.

asiza multumesc de grija, sunt pe aici aproape tot timpul si va citesc, dar nu mai am timp si de scris, e o perioada foarte ocupata pt. mine, multumesc foarte mult ca te-ai gandit si la mine pt. asta un mare de tot.O sa incerc sa intru mai des, dar nu stiu daca o sa reusesc, sunt foarte mult timp pe drumuri. Sapt. asta nu stiu daca o sa va mai pot scrie, dar cum am putin timp si net prin apopiere promit sa va scriu.

va pup pe toate si bun venit fetelor noi, ca parca am vazut cateva nume noi.

moni 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chris sa inteleg ca trebuia sa nasca la jum lui dec???deci la cate saptamani a nascut cunostinta ta?

in ceea ce priveste preturile piperate de la carucioare iti dau dreptate..poate daca aveam bani sa-mi pun si in cap cumparam...nici eu nu sunt genul de om zgarcit si mai ales cand e vorba de puiutul meu...dar totusi....atat mi-e plapuma atat ma intind si basta

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miraco dungutza mea a inceput sa se vada cam de la 4 luni..la inceput asa am avut si eu puf...si la ora actuala am puf pe burta si mai ales in zona buricului

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Neata fetelor nu am putut sa mai intru pe forum pt. ca mi s-a stricat laptop-ul e al 3 la garantie si acum asteptam sa ne spuna ce are. Deci vreo sapt. nu pot sa va mai citesc. Acum sunt la o prietena. Bebita mea e ok si ne chinuim sa mai cumparam ce ne mai trebuie pt. bb. Am terminat de varuit si desenat camera copiilor - o sa va pun poze cind o sa pot.
Va doresc sarcini usoare si copii sanatosi va pup .
Mai vb. Pa.

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput