Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor...iar din lipsa de timp am intrat destul de tarziu...aseara v-am scris o groaza si nu stiu ce am butonat ca s-a sters totul....am crezut ca ....de nervi...asa ca l-am stins si m-am dus la nani.....
Eu sunt destul de obosita.....saptamana trecuta ma plictiseam stand in cabinetul primarului si acum de cand m-am intors la birou nu am timp sa respir...si dimineata ma trezesc la 6:30 ca la 7:30 trebuie sa fiu in primarie si ma intorc acasa la 16....mananc ceva...va citesc si fac nani...ma trezesc cand vine sotiorul meu acasa pe la 18-18:30....ii pun sa manance...mai povestim ceva si uite e seara...si asa trec zilele si saptamanile.....dar oboseala o simt...
La noi vin foarte multe mamici sa isi faca dosarul de indemnizatie....se fac bebei la greu......
Acum am de recuperat la greu....si sa va si raspund....
Fetelor multumesc din suflet pentru urari..ingerasa,dolores,miro,atudor,asiza,bulisor.,chris80.,dandusa...si ca sunteti asa dragute....si chiar ca eu am uitat...si cam toata lumea a uitat din familia mea..de fapt nimeni nu mi-a urat azi "la multi ani"...vad ca voi ma iubiti mult........pentru toate....
Bulisor..felicitari pentru fetita si pentru numele ales...e foarte frumos..
Bamboletta....ma bucur ca ne-ai adus vesti bune despre fetita....si ca e in grafic....si mereu e un prilej de bucurie atunci cand vestile sunt bune.....
Zina,marair...scrieti-ne mai des....nu stati deoparte....participati....
Dbunny....chiar ca te dadeam disparuta.....de ce nu ai mai intrat?.....suntem colege de suferinta la capitolul picioare....
Lorym....multumim frumos pentru listuta....foarte utila...si sa ne scrii mai des.....
Dandusica....am vazut pozele cu burtika ......si ce frumoasa esti....si slabuta......si tu chiar ai glezne...ca eu le-am inlocuit cu niste gogosi........esti o mamica draguta foc...ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta....si pe langa asta ...fericita si implinita........
Miraco.....tot batuta in cap sunt la capitolul " nume " .......dar prin ce peripetii ai trecut tu....!!!!
Laura13....si eu trec printr-un calvar...cu dureri de spate...si la burtica cand umblu simt cum se intind ligamentele si gleznele umflate.....si asta e......vor trece......curaj!!!!!!!
m_monique.....felicitari pentru rezultatele de la eco....inca un motiv de bucurie ca sunteti bine.......
lia_c....bine ai revenit....cred ca ai avut o vacanta frumoasa....multumesc pentru urari.......
Miro...bravo...asa te vreau...ai preluat controlul...esti tare....fa ce este mai bine pentru tine...nu tine cont de altii ca nici ei nu tin cont de tine ( in general )......iti tin pumnii....sa ne spui ce ai facut.....
mikisaff....o sa iti spun eu de ce acte ai nevoie....dar cum la primarie la voi nu aveti birou de asistenta sociala?????
Asiza....multumim pentru adresa Graco....si ma bucur ca ti-a placut Cleopatra....
Referitor la Zvon.......Asiza...si pentru restul de fete....nu va fi de 3 ani concediul.....pentru ca nu a fost adoptata legea asta care prevedea 3 ani concediu si 9 milioane de lei...s-a revocat si a fost propusa si adoptata noua lege care prevede concediul timp de 2 ani....6 mil.indemnizatia+2mil.alocatia copilului dar asta pana la 2 ani...dupa aia va fi tot de 2 sute si ceva de mii....ca sa beneficiezi de cele 8 mil.trebuie sa fi cotizat la stat minim 12 luni....nu conteaza daca nu au fost lucrate la aceasi firma...atentie la chestia asta...sunt mame care au pierdut indemizatia....trebuie sa ai in total 12 luni lucrate pe cartea de munca indiferent de cate locuri de munca ai avut.......
Se accepta 6 luni de zile lucrate....doar mamicilor sau taticilor care au avut de sustinut examene...si aduc o hartie care sa ateste ca in acea perioada nu au putut sa lucreze deoarece si-au continuat studiile sau au avut ex.....
Trei ani de zile va fi dat mamicilor care au copii handicapati(doamne fereste)
Premiul pentru nastere este de 198 Ron.....
Mama....da ce am mai scris....sper ca a-ti inteles ceva...am incercat sa va explic babeste.....daca aveti intrebari sau nelamuriri spuneti....
Vad ca deja a curs cu raspunsuri....cred ca a-ti zis voi...alex asta atunci cand avem nevoie de ea nu e...nu?....
Madana....felicitari pentru fetita....eu nu te-am mai vazut pe aici de cand sunt eu pe forum....de ce nu intrati mai des sa ne impartasiti si noua experienta voastra de sarcina?...
[red]Dolores....vad ca mi-ai dus dorul?.........ce sa fac daca nu am timp sa va scriu de la servici.....lasa ca mai stau si eu cam o saptamana si apoi cred ca imi iau concediu...si asa cu analizele alea cam nasol...trebuie sa le refac toate iar si deja am obosit....se pare ca as fi suspecta de pielonefrita....nu prea imi vine mie sa cred dar mai bine prevenim.......am nevoie de incurajari.....altele sufera de alte chestii eu de astea.....or trece ele....
Am aflat si eu azi de la doctorita de familie de vaccin....imi face in luna a 7-a....
Sa imi tineti pumnii....saptamana asta se repartizeaza ANL-urile si sper sa iau cu 2 camere...am dus la dosar adeverinta de la medic cum ca sunt gravida...sper sa tina cont de ea.......!!!!!
Va ...dulce pe toate burticile....multumesc inca odata pentru urari...sper sa fiti bine toate si sa auzim numai vesti bune.....si curaj fetelor...mai avem putin....
Va multumesc ca imi sunteti aproape............
Noapte Buna!!!!!!1

alexandra 29 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

miraco...multumesc pentru urari....si eu va doresc la fel si voua......sa aveti bebei sanatosi...si noi sa fim bine sa ne putem bucura de ei.....

alexandra 29 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dandusa,intr-adevar esti tare frumoasa mai ales cu burtica.Si pozele de pe malul marii sunt super.. asa o lumina placuta si linistitoare..parca simteam si mirosul marii uitandu-ma la ele..

Lavinia 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza...

chinico si dandusa, ce puteam sa am la cuptor decat crema de zahar ars ....acum daca am invatat si mai ales la cat de usor se face...e floare la ureche si e si buna...

in 10 min mai pun niste poze...azi primesc pompa de san si forfecutza..iupiiii..ieri mi-am cumparat o bluza cu maneca treisferturi ca nu se mai putea...pai dandusa esti o fericita ca foarte putine haine din cele vechi inca te mai incap...eu sunt o fericita daca gasesc haine pe masura mea ...sunt cat arcul de triumf, dar asta e...marti ma duc la eco..abia astept, ultima data am fost pe 25 iulie, si pe mine ma pune de fiecare data sa ma cantaresc. ce credeti ca fac eu???nu-i zic greutatea reala..hahahaha..ca si asa randul trecut s-a uitat asa cu un ochi la mine....ridicand din spranceana....si asta ca si atunci ii spusesem cu vreo 2 kg in minus..va dati seama??eu nu-mi fac probleme ca ma cunosc si o sa slabesc. cam atat despre mine..aaaaa era sa uit, sambata ma duc la nunta si o sa va pun poze cu noua mea achizitie rochia. si abia astept sa ma duc sa ma bibilesc, am programare la epilat, la manichiura,pedichiura si la coafor...pai ce, nu merit ??va pup.

aelita, asiza se raceste cafeaua...

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, dragi mamici cu burtici!!!!

In primul rand, vreau sa va anunt ca am scapt de pentru moment...ieri, dupa gimnastica, am fost si mi-am cumparat o pereche de blugi pentru ...sunt destul de ok, croi sport si modern...am dat pe ei 175 RON! Mi-a mai dat si sorella o salopeta de blugi alba...asa ca...m-am scos deocamdata!

Carliema, sala de gimnastica e la parter, nu la etaj, scuze...se face si luni, daca vrei sa vii, tot de la 5.00.
Madana, felicitari pentru ...si numele ales de voi e tare frumos!!!!
Danita, sutien de alaptat doar la 160.000???? Nu e jolidon, nu? Trebuie sa dau si eu o fuga pana la Selgros...
Auziti, fetelor...pe Dandusa o incap inca fuste de acum 2 ani!!!!!!...si e in 30 de saptamani...permite-mi sa te felicit...
Alex, multumim de informatii...foooarteeeee pretioase...si pentru premiul de 198 ron, ce acte trebuiesc depuse? Ti se da imediat dupa nastere? ...In alta ordine de idei, ce-i aia pielonefrita???...tinem pumnii pentru aparatamentul cu doua camere...
Monis, pe unde esti??????

Pupici...

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ma pregatesc sa plec spre scarbici, va doresc o zi excelenta cu mult soare. la bucuresti sunt 10 grade acum..

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata tuturor
aseara ne-am culcat destul de deprimati. am inceput sa ne uitam pe internet dupa carucioare. stiam de chicco cu 13 sau 14 milioane, dar hai sa vedem si altele.foarte sincer, fara a fi zgarcita, permitandu-mi la o adica, am si eu o intrebare-creste bebe mai repede daca sta in carucior de 27 de milioane? nimic nu ma poate convinge ca o umbreluta sau o aparatoare de ploaie face atatia bani. ca sa nu mai zic ca unul tot in jur de 20-22 de milioane era doar pt 10 kg! am citit bine, nu era greutatea caruciorului, ci a copilului. nebuna sa fiu sa iau asa ceva!
mie cel mai mult imi plac patuturile gracco, sunt f incantata de masita lor de infasat, doar ca sunt cu vreo 20 de cm mai scurte decat cele de la chicco sau de la primii pasi, de exemplu. ca varsta sint tot pt 0-3 ani, dar am dubii. a avut cineva patut gracco? si daca da, pana la varsta l-a folosit copilul?
avem o cunostinta care trebuia sa nasca la jumatatea lui decembrie. ieri a venit pe lume fetita, dandu-le parintilor peste cap planurile legate de nume. acum e musai sa o cheme si alexandra. s-a nascut la municipal, dar nu am detalii legate de conditii. cand aflam, impartasim si noi impresiile mai departe.

chris 25+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna dimineata fetelor, avand in vedere ca sefu nu a venit inca,m-am gandit la voi sa vad ce-ati mai facut.[Alex] multumim pt informatii, asteptam detalii, acte una alta.[Dolores] si [Asiza] eu chiar sunt uimita de cat de matinale sunteti, eu sunt parca obsedata de somn,prefer sa mai dorm cateva min decat sa fac altceva,ati baut cafelutza pe ziua de azi? va tin si eu companie dar cu o cana de apa si o barfa mica.[Ruxandra] bafta multa azi la eco,sper sa fi citit si PM-ul meu, astept vesti, sa-mi spui cum a fost.Spor la treaba fetelor si nu va stresati prea tare.Bulisor22+ cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Gata e cafeluta!Va astept,cu cofeina
"Mamicele" ati vazut ca a venit toamna...si eu radeti voi nu radeti chiar sunt inAzi ies din cuibar si dau iama prin magazine...of dar in oraselul nostru nu e decat un singur magazin pt pardon(cam tot aia, nu?)si pe ala il vizitez mereu ca-i aproape de casa dar nik...Pe 16 sept vin la o nunta in Buc. Poate imi ziceti si mie adrese cu magazine dragute pt noi sa ma duc la fix( ca nu prea voi avea timp de colindat).Dinzo, ce ne facem mamico,tu ai descoperit ceva pe aici?(desi inca nu ai nevoie...si vezi ca in partea din stanga sus a paginii ai menu ...intra acolo la mesaje private si activeaza )
Dandusafelicitari pentru solduriera sa scriu talie...Te invidiez
Doloresce burtica frumusica...la tine se vede si dunguta asa-i?La mine doar puful care acum e mult puffff in jurul burikului
Alexfacem galerie pt apt cu 2 camere...

Miraco25+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Buna fetelor. Nu va suparati ca nu am mai scris, am fost in concediu 3 saptamani. Ce bine a fost, m-am odihnit. Dar de luni am inceput iar munca. Marti cand sa ma duc la serviciu, pe drum (ma duc pe jos pana la gara, si apoi pana in statia de autobuz) m-a apucat o durere jos de ovare si mi-a venit sa lesin, m-am oprit si mi-a trecut, am continuat sa merg si iar m-a apucat, m-am speriat am crezut ca a fost o contractie. Dr meu este in concediu pana pe 5 iar dr. de familie mi-a spus sa nu fac efort si daca se mai intampla sa ma duc la spital sa-mi faca o eco sa vada daca totul este bine. Acum ma simt bine ieri m-a adus o prietena de la serviciu si de acum tot ea o sa ma duca si o sa ma aduca ca sa nu mai merg pe jos atata drum. Si eu care ma gandeam ca o sa ma duc la serviciu si a VIII-a luna.
O sa am timp sa va si scriu mai des pt ajung mai devreme la serviciu. Am vazut ca sa strigat catalogul si eu sunt prezenta.
Am facut iar analize si glucoza dar inca nu am rezultatele, iar pe 8 sept. ma duc la control si fac si eco. Fetelor eu m-am ingrasat cu 14 kg pana acum cand m-am cantarit nu-mi venea sa cred.
Eu inca nu am cumparat nimic pt bebe, sotul a vrut sa fim siguri ca este baietel, vineri pe 8 cand ma duc la eco iar sambata ne si ducem pe la magazine. Nici camera nu am zugravit-o inca dar am o idee cum sa o fac , am vazut intr-o revista o camera de bebe care mi-a placut.
Am sa va mai scriu.
Va pe toate.

Camelia 26+

Mergi la inceput