Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
dolores spune:
laura, eu cand am avut aceeasi problema ca tine, dr mea mi-a recomandat smecta...la fel si ceai de menta fara zahar.
pentru picioare eu ma dau cu lioton gel pentru ca in afara ca sunt umflate ma si dor... ma inteapa etc..si ma simt mai bine
pentru dureri de spate nimic desi ma doare, arsuri am si eu dar suportabile..iar pentru burta nos-pa si scopantil...pser sa te ajute si sa te pui repede pe picioare, nu sta asa
dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
atudor spune:
Laura13 la mine ceaiul de menta functioneaza de minune - calmeaza si durerea pe deasupra. Eu ca medicament nu iau decat No-Spa, altceva n-am incercat. Pentru dureri de spate si arsuri nu am remediu - le suport si eu cu stoicism...Picioare umflate - m-a ferit Dumnezeu pana acum; stai cu ele mai sus decat restul corpului, maseaza-le cu o crema - Mustela, Lioton sau alta si comprese cu apa rece. Ai grija de tine si de bebe
Pup
Ana 30w4d cu
Cleomoni spune:
Fetelor va scrisesem si eu pe fuga dar nu ma logasem asa ca a disparut ce am scris si eu,oricum va dau un pupic pe fuga si mai revin.
Am vazut pozele Dandusei, frumoase foc si burtoiul la fel
Cuscra am vazut ca ai aparut si ma bucur, inca nu am citit ce ai scris dar pana diseara citesc, un pupic lui ala mic, ca sa rimeze
Cleo 27+ saptamani
ingeras26a spune:
Miro, sar'na frumos, dar nu stiu cum si unde sa inru, care e parola etc...imi spui te rog? eu lucrez cu restul, pe gmail nu am intrat niciodata...
Pupicei, Ingeras 23+ Maya
Dbunny spune:
fetili cucuietili , am observat ca durerile de spate le am( si cand le am sunt groaznice) numai cand petrec niscaiva ore cu aerul conditionat pus la tt joase...Cand nu stau la rece n-am nici pe yoya.
Nici acum n-ati facut inca testul de glucoza ?
V-am spus ca la mine au iesit numerele foarte urate si tre sa.l repet.Pe 29 sept... dureaza fro 3 ore...si vor sa detecteze diabet gestational . urata treaba ! eu niciodata n-am avut probleme cu zaharnitza !
Dbunny27+6
adinazot spune:
Dandusa,f frumoase pozele...pt ca esti tu in ele!!!
ce va 'invidiez' pe voi fetelor care puteti face una alta,ca eu de 6 luni stau in casa,in pat,nu mai pooooooot.Eu anul asta numai am visat la mare si la altele....sptr doar sa fie bine pana la sfirsit!!!
Adina 28+Alessia
poze
Adina diverse
Ktrinel spune:
buna fetele!
de doua nopti nu ma mai doare spatele...buna treaba. un pic de arsuri , absolut suportabile, NIMIC umflat...asa ca nu ma plang
almo, am vazut centura aia ...dar aici cica nu vor s-o dea decat cu hartie de la medic...in fine, pana la urma au zis ca o dau si asa, dar am incercat-o si nu stiu de ce...nu mi=a placut.poate e pt burti mai mari si lasate...am zis ca mai reflectez...oricum mersi de pot, cred ca o sa o iau mai incolo.
Dbunny, eu am facut testul de glucoza.si mi=a iesit 5.5. habar nu am ce inseamna , dar cica e ff bine...
vad ca au mai iesit fetele de la cutie. bravo!!! bine ati revenit...Doamne cate ne-am strans
Donia, cum stai cu impachetatul? cred ca iti e tare greu ...si mie mi=a fost si a fost acu' o luna, ...acum nu m=as mai baga...mai bine platesc...
m=am inscris si eu la sedintele de curs prenatal, sunt 5 sedinte a cate 2 ore. incep la sf lui sept. ...merg cu sot cu tot...abia astept sa ii vad reactiile ..
asiza, voi de cate ori mergeti la cursul ala? e doar de gimnastica?
chinico, tu esti bine, ce mai zici?
Ktrinel si 27sapt
Cleomoni spune:
Hai ca parca nu mai am asa stres si incerc sa pun si poze si sa citesc ce ati mai scris.
Ruxandra sb merci pt pupic, te pup si eu la randul meu si pe a ta burtica.
Dolores of of mi-a facut pofta de vin nu sunt o bautoare dar...parca as bea un paharel.
Cleo 27+ saptamani
dolores spune:
cleo, o gurita cred ca nu-i dauneaza lui lizi, dar nu mai mult ca o ametesti si dupa aceea este euforica si cine stie ce-i trece prin capushor
dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
doradora spune:
buna tuturor
am intrat si eu un pic-fac o pauza. sambata si duminica am tot impachetat si carat la socrii mei, ieri am calcat de mi s-a acrit, iar azi am mancat sa am energie, dupa toata agitatia de zilele astea. si cand spun mancat ma refer la o foame non stop, care nu trece nici cu mancare, nici cu fructe, nici cu dulciuri.
mi-a prins bine ca ati postat impartirea lunilor de sarcina pe saptamani, nu de alta, dar eu si sotul meu nu ajungem niciodata la un consens referitor la subiectul asta, asa ca renuntasem la dezbateri si raspundeam la intrebarea in cate luni esti ca sunt in saptamana x si sa faca fiecare calculul cum stie, de la data ultimei menstruatii sau 2 saptamani mai tarziu.
azi ducem ultimele pachete, sacose, sacosele, saci si saculeti. incredibil cate lucruri se pot aduna intr-un spatiu atat de restrans! poate ca nu statea asa daca nu venea parchetarul, dar el are nevoie de camera libera complet, asa ca trebuie demontata mobila.daca eram doar cu zugravul, le facea morman pe toate pe mijloc si se descurca el. oricum, ultimele pachete le-am facut cand nu mai aveam chef deloc si sunt cam dezorganizate, drept care va fi o fericire pusul la loc!
va pup pe toate si sa va fie tuturor bine, fara picioare umflate si dureri de spate!
chris 25+ alexandra