Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bulisor felicitari pt. fetita.

asiza cand fetita prietenei mele a implinit 1 am eu i-am cumparat un tricou si o fustita. alti musafiri i-au cumparat: un magarus de plus care canta, o masinuta, o tricicleta din accea cu maner, o jucarie cu o ferma cu animale care scot sunete. oricum ei sunt inca mici si nu prea inteleg ce li se intampla.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

eu mi-am cumparat deja sutien pentru alaptat, tot jolidon.
l-am cumparat la inceputul verii cand sutienele pe care le aveam nu mai imi erau bune, si nu gaseam sutiene de bumbac.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna fetele

am intrat fugutza sa va salut, azi am fost mai tot timpul plecata din firma dar am citit tot ce ati scris..jur

vreau sa o felicit pe dolores pentru cum gandeste despre fumat,
despre vointa ei de a lasa viciul definitiv in favoarea sanatatii lui bebe, nu trebuie sa se supere pe noi mamicile care mai trag cate o lulea..pana la urma e la latitudinea fiecareia aceasta decizie...

fetelor din umbra de ce nu scrieti mai des? uite cate info trebuincioase ne dati....lista de cumparaturi e foarte utila pentru cele care sunt la primul bebe..eu una nici nu visam sa trebuiasca atatea lucruri..pe vremea bunicilor cresteau copiii cu lapte de vaca si inveliti in pleduri...ia uite ce ne-am emancipat..bebeloii nostri or sa fie cei mai rasfatati din secolul asta...

dandusa,, laura curaj..o sa trecem noi si peste starile astea..va vine sa credeti ca mie majoritatea imi spun sa incerc sa ma bucur de somnul de acum asa impotmolit cum e el..ca mai tarziu o sa cautam salteaua ca pe mos craciun...

ma duc sa beau o guritza de vin ca m-ati omorat!

o seara buna!

desiree 26 fix

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

am fost si eu azi la doctor. bebe e in grafic.
azi a fost prima data cand mi-a facut si control vaginal. colul este inchis si rigid.
mi-a facut si analiza de secretie. maine imi da rezultatul.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DESIREE,curaj...,nu mai am,simt ca moooor de durere.Azi nici ca am micat altceva ...decit piine prajita si biscuiti.Nu am nici pofta de mincare si nici nu prea pot sa maninc.Mi-a promis Claudiu ca vine sa-mi faca un gratar si face si citiva cartofi copti ca sa maninc si eu ceva mai consistent.Daca stau culcata ...,ma ia rauuu,daca stau in fund ma ia spatele si se misca bb foarte tare....,probabil ca nu sta confortabil....Am sa incerc cu siropul de care imi spunea ALMO .Sa dea D-zeu sa nu cumva sa aveti aceste simtome,crede-ma ca eu sint rezistenta la durere...,dar astea ma SPARG....

Ma bucur ca v-au placut pozele mele cu butica si va multumesc pentru complimente.Vreau sa vad si eu burtici mai recente,DOLORES,ADINA,CLEO

dandusa 30 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Fetelor as vrea sa-i spun soacrei mele sa-mi ia si mie sutiene de alaptat de la Jolidon. Mie imi place f mult Jolidon iar ce scrieti voi aici 320 000 pt un sutien e f ieftin. Dar nu stiu cum e cu marimile la Jolidon. Aici in Canada marimile sunt de genul asa, cupa A B C ... cu 34 36 38 etc circumferinta.

ktrinel nu stiu cat e de bine sa porti si centura asta. Chiar acum vreau sa caut pe internet. Eu o sa o las f f lejera si nu o sa o mai port decat cand muncesc prin casa sau cand umblu.

Moni28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Miraco, nu stiu sa imi activez Pm/ul nu am lucrat cu asa ceva pina acum. Vrei sa ma ajuti sa vb mai mult?
Mihaela 16+ si (dupa Lacatusu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ADINA,stai linistita ...ca la anul...,vii la mare si sa vezi ce-o sa ne mai balacim cu bb-ei cu tot...,ai sa vezi ca totul va fi bine si sincer ,chiar te astept la mare sa ne distram impreuna.
IULY SI RALUCA_U,pe unde sinteti?

Stiti ce idee mi-a venit?

Eu ma gindesc cum sa-mi fac mai mult spatiu in camera noastra ...,si-asa mica...,pentru patut.M-am gindit ce as putea sa mut ca sa fac loc...,dar nu prea merge ,mai ales ca-mi trebuie si o masa de infasat...,deci:
am vazut eu niste cosuri mari din rachita,pe care as putea sa-l imbrac cu aparatori,sa-i pun salteluta,sa-i fac baldachin si un suport pe care sa stea...si gata patutul.Bine...,asta va fi pentru 3-4 luni ca pe urma creste bb si o sa luam patut ...,daca ne vom muta...,sper!!!Marimea cosului este putin mai mare decit un landou ,asta ca sa va faceti o idee...
Miine am sa merg sa vad cosul mai de aproape , am sa-l studiez si am sa va dau detalii daca va intereseaza.Noi chiar nu avem spatiu in camera si nu vreau ca bb sa se invete cu noi in pat.

dandusa 30 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

almo, nu stiu daca se merita efortul sa iti ia de acolo soacra-ta. eu am vazut la Sears , in promotie astfel de sutiene , bumbac 100% si mi s-au parut f meseriase (playtex si wonderbra). poate te uiti si la ele...nu sunt cu mult mai scumpe, si ai sansa sa le incerci aici.

Ktrinel si 27sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dolores o gutita de vin tot iau dar sa vad de unde ca nu am acasa ca al meu prieten zice ca vinul e amar si nu e pt el adica nici pt mine.Apropo am mai pus poze cu hainute si burtoi, unele dublura dar nu stiu cum sa le sterg, poate ma ajuti,

Cleo 27+ saptamani

Mergi la inceput