Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
Mirona spune:
mayaione
eu stiu asa:
sapt 29, 30, 31, 32 esti in luna a 7-a.
sapt 33, 34, 35, 36 esti in luna a 8-a.
sapt 37, 38, 39, 40 esti in luna a 9-a.
Miro30+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Lavinia_P spune:
Mayaione,cica asa se calculeaza:
Luna 1: UM - 3 sapt
Luna 2: 3 - 7 sapt
Luna 3: 8 - 12 sapt
Luna 4: 13 - 20 sapt
Luna 5: 21 - 24 sapt
Luna 6: 25 - 28 sapt
Luna 7: 29 - 32 sapt
Luna 8: 33 - 36 sapt
Luna 9: 37 - delivery..
miraco spune:
Intru si eu sa va pup dulcic...dupa ce ieri am avut vreo 3 tentative,scriam si-mi pica netul...Asta dupa ce toata ziua trebaluisem prin bucatarie si mai facusem si o mica inundatie.Spalam fericita vasele (terminasem de gatit)si ...simt cald la picioare.Cand ma uit spuma,apa,spuma in jurul meu...Scapase o teva de sub chiuvetasi totul se scurgea in bucatarie...Offf...imi venea sa plang de ciuda...dar a venit tati si a salvat situatia
Dinzo
etsi de-a mea...ma gandeam ca-s singura ratacita p-aci...Eu merg la dr.Tetileanu(la cab, la spital,unde-l prind atunci cand il sun...cred ca l-am zapacit si am mai facut eco si la Lacatusu la speranta vie).Tu?Activeaza-ti te rog si PM-ul...Ai aflat daca aveti prelungitor sau nu?
Mironu mai sta pe ganduri...ia-ti concediu!Auzi,ce fain le-ai scos tu din ascunzatoare pe burticoase(uite-asa am mai facut rost de o listuta ce "necesarul de materiale"...ce stateau ele cumintele, citeau si nu ziceau nik,nik.Parca le-ai mirosit...
Dandusace facusi cu pozele alea ca nu le vad...?Si mai usor cu condimentele(eu vbesc)ca-ti dau arsuri si ele.A, si apropo de babe. Crinuta ar trebui sa aiba deja plete...
BulisorFelicitari pentru fetita.Ce nume frumos ...Mara...hm..."dulceata"lu'mami a ramas alintata in toate felurile Nu ma pot hotari in privinta numeluiAlex tu ai gasit nume pt bebicul tau?
Marcelacfrumoase foc pozele tale...talentat taticul ...si plimbareata mamica...(si ziceai ca tu ai condus?)
DoloresMultam de mail...eu cautam inbox si era in bulk
Mai burticoaselor dar ce va veni cu vinul ala...?Ca eu fug sa fac niste paste cu carnita...mmm..cu sos mult si condimentate bine...sa se topeasca pe ele cascavalul ras...mmm...Si ce credeti ca nu beau o gurita de vin?Merge la fix.(apropo nu am ajuns in piata sa iau varza,si ziceati ca sunt bune pastele cu varza calita?)Va pupacesc pe toatesi daca v-am facut pofta sunteti invitatele mele
Miraco24+ si "dulceata lu'mami"
burtika
dandusa spune:
Am pus poze cu burtica de Dandusa la semnatura.
MAYAIONE,si eu stiu la fel cum ti-a explicat Mirona.Doar dupa ce termini sapt 32 ai intrat in luna 8-a.Chiar am ramas surprinsa de ZINA,cind a zis ca a intrat in luna 8-a deja....,daca semantura coincide cu saptamina de sarcina...,nu stiu ce sa zic ,poate stie altceva..,dar nu prea iese la numaratoare asa ...
ASIZA,sa nu uit sa-ti spun ca poti face o improvizatie pentru piciorusele tale obosite.Daca nu poti dormi cu ceva sub picioare toata noaptea,pune ceva ...orice..., sub salteaua de la pat doar in dreptul picioarelor si vei dormi cu picioarele mai sus.Eu am facut asta cind munceam pe vas si stateam in picioare ....cu orele de ne uita d-zeu acolo,cind mergeam la somn foloseam cele mai bune creme de picioare obosite ...,dar citeoadata aveam poate 5-6 ore de somn ,numai ...si nu reuseam sa ma trezesc ca noua.Cind,insa am bagat sub salteaua de la pat niste bucati de lemn(nu aveam altceva) si salteaua era mai sus ...,ma trezeam cu niste picioruse dragute si slabute ca de balerina.
Am vazut pozele dragutelor noastre si mi-au placut foarte mult,sinteti niste frumoase,fetelor si va prinde super burtica.
MARCELA,super poze ,cea pe cearceaf este bestiala.Pune-ti sotul sa-ti faca mai des.Al meu saracu'este terorizat de aparat,cind vede ca i-l dau....inebuneste.Acum il iert ca este ocupat ,dar in doua saptamini...,va avea timp sa-mi faca o groaza de poze.Trebuie sa-mi fac la burtik,nu?
dandusa 30 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
bulisor spune:
M-am trezit si eu pe la 13.30, si m-am apucat sa vad ce ati mai scris si cum se prezinta burticile de sep-oct, pe zi ce trece tot mai multi bebei, ce emotii ma trec, imi este cam frica recunosc, dar o sa facem fata, nu? trebuie! felicitari noilor mamici si bebei sanatosi si mancaciosi.Multumesc burticilor pt urari sunt binevenite ma simt bine de tot, tati a ales numele se pare ca a fost inspirat.Multumesc ca ati modificat in listutza.bulisor22+cuMara
dolores spune:
dandusa foarte frumoase pozele...deosebite...si arati foarte bine..ai o burtica mare de tot....si frumoasa...abia astept sa schimb prefixul la saptamani
dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
marcelac spune:
Fetelor salutare,
iaca sunt la birou, fara vreun chef special ca prea a fost bine cat am stat acasa. Dar unele lucruri TREBUIE facute, si asta e!
Multumesc de aprecierile pt burtik. O sa il pun pe tati sa ne picteze mai des. Sigur ca el de poze nu e multzumit shi a zis ca nici altele de felul asta nu mai facem ca tot nu ies cum vrea el asha ca o sa facem unele "normale" fara pretentzii de studio...
am citit tot ce ati scris dar nici nu mai stiu ce vroiam sa raspund...
dar sa va spun ca e tare bine sa te intalneshti cu cunoshtintze ce au copii mici/marishori. Ca uite asha, azi, intr-o singura intalnire am primit propuneri de donatie coshulet si patutz cu tot cu saltelutze shi ashternuri ca fetitza de la care sunt nici nu le-a folosit decat extrem de putzin pentruca mama ei a invatzat-o cu ea in pat si asha a ramas pana acum cand are aproape doi ani...
marcela 25+
ingeras26a spune:
Fetelor, de ce nu gasesc pe mailul comun muzica pt bebe, decat cutiuta muzicala si clopotelul magic?
Unde ati pus voi restul?? vivaldi, cleopatra, pregnacy music etc?
plzzzz
Pupicei, Ingeras 23+ Maya
Mirona spune:
ingerasa - vezi pe gmail - acolo avem vre-o trei mailuri. Vezi pagina 1 - sub lista noastra.
am luat un no-spa. E super bine acum. Merci fetelor.
Miro30+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Laura13 spune:
Salut fetele!
Intru si eu un pic azi sa ma plang... de 2 zile ma simt tare tare rau. Sunt prezenta la toate capitolele: maini si picioare unflate, dureri de spate INFIORATOARE, dureri si intariri de burtica, arsuri (tocmai eu care nu mi-am simtit stomacul toata sarcina) si ca sa fie tacamul complet am si diaree. Sunt terminata, distrusa vreau sa stau numai in pat acasa, lucru ce nu e posibil, pentru ca sefa mea e in concediu si nu putem pleca amandoua odata. Asa ca mai am un pic si plec acasa, ceea ce ma face sa ma mai linistesc un pic.
Stiti cumva daca am voie sa iau smecta, sau sa ma limitez la branza si ceai de menta?
Va pupic si sper ca voi sa va simtiti mai in forma!
Laura si bebe strumf 29+