Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Pupici pt toate burticile

Am mai crescut cu 1 sapt deja se simte ca suntem mai mare facem tumbe prin burtica si noaptea ca pana acum eram cuminte
Azi mergem la ecografie sper sa avem noroc de data asta si sa vina

Am vazut pozele fetelor care au fost la gimnastica ieri niste bombonici cu burtici

Bulisor -felicitari pt frumos nume Mara sarcina usoara in continuare si bebe papacios

Lorym -te asteptam la urmatoarea intalnire
super abia astept sa vina targul de bebei la polivalenta

Ma duc sa pap ceva ii este fomita la bebelina Antonia

bamboletta 29+ bebelina Antonia
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Apropo de sutiene pt alaptat si eu vreau sa-mi iau da ma gandeam ca o sa mai creasca sanul pana sa nasc si daca nu-mi mai vine

voi cum faceti? luati o marime mai mare?

bamboletta 29+ bebelina Antonia
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata,

IArasi cu intarziere,LA MULTI ANI DANDUSA,sa fii iubita fericita,la fel de frumoasa si sa ai numai copii sanatosi si vioi!

Aka,iti spun eu o solutie pt durerile de mijloc: du-te la doctor si cere un medical pana la prenatal.

Mirona,eu tin no-spa-ul la indemana ca la orice durere mi se pune un nod in gat de frica si daca stiu ca pt BB nu e nociv iau repede una si ma asez in pat.Nu stiu daca are intr-adevar efect sau e Placebo, dar daca nu as lua nimic as fi stresata rau.Mi-e tare frica sa nu nasc prematur desi doctora a zis ca teoretic nu as avea nici o conditie prielnica pt asta,dar si noaptea visez ca am nascut inainte de termen.

Foarte frumoase fotografiile atat iesencele (imi pare rau ca am lipsit)cat si clujencele.
Frumoasa si burtik ta Marcela!

Bulisor,felicitari pt Mara!

Bamboletta,succes astazi,sa aduci poze cu bebica.

Pe mine voinicul m-a lasat mai usor cu suturile, dar imi face burta valuri.. e si mai faina senzatia.. satu minute in sir si ilpandesc si imi imaginez cu se intoarce de pe o parte pe alta.

Revin.
Lavinia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
sunt in pauza de pranz - de cand a venit sefu nu mai apuc nici sa va citesc de la lucru.
e liniste si pace, azi a indraznit sa ma intrebe cand plec - i-am spus ca voi decide maine dupa controlul ginecologic, i-am spus si de lovitura de la burta ... iar el a scos un aaaa ca si cum ar fi inteles ca asta era marea mea problema de saptamana trecuta ... si de aceea eram asa de data peste cap. Nu ma intere ce gandeste el ... important e sa ne mai toleram o perioada scurta de timp ... si sa-mi obtin apoi cartea de munca. In rest - creada ce o vrea el.
Azi umbla din birou in birou sa ne anunte ca e gata cafeaua si ca putem servi - - bleah ... de asemenea linguseli.

fetelor - dar ati scris nu gluma.
trec acum pe la farmacie - sper sa nu-mi ceara iar reteta pentru scobutil si nospa ... ca le si chilaresc.

mi-au dat lacrimile cand am vazut cum ati aparut din umbra ... hi hi hi numai si va mai asteptam.
Lory - ma bucur ca esti bine si tu si printesa. Merci si de lista - o copiez si o voi studia si eu.
bamboletta si eu mi-am luat sutienul pt alaptare deja - abia apoi m-am gandit ... si daca nu-mi mai e bun??? Ideea e ca al meu a costat doar 100 si merg si-mi mai iau unul mai mare ... functie de cat mai cresc.
bulisor felicitari pentru Mara - am trecut-o si pe ea in lista.
Oana - desi nu sunt mami - cred ca si eu as combina utilul cu placutul - o jucarie, o carte cu poze, char un atlas cu animale ...
Ingeras cred ca iar is ultima - felicitari colegei cu gemenele si pupici si tie.
Dia se intrevede joi de o pizza. vrei? te anuntz eu exact.

mai fetele vinoase - daca poftiti chiar asa de rau - bagati o juma de pahar - nu va sfiiti. Mai rau e sa poftesti si sa nu bei decat s-o faci cu masura.

gata ca iar tre sa fug inapoi. pe toate si revin deseara.

Miro30+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Intrebare pentru fetele deja mamici si pentru cele cunoscatoare:

E nevoie in camera lui BB de umidificator sau purificator aer?

De unde stiu eu ca daca iau unul nu e rea umed aerul.Saua daca iau un purificator la iesirea din camera copilul stranuta sau face stiu eu ce alergie pentru ca afara/in alta camera aerul nu mai e la fel de pur?

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

, sint la apel MIRONA!
Nu ma mai dati disparuta ca ,daca nu plec nicaieri si deci nu va anunt....,apar dupa maximum doua zile.Daca intirzii mai mult de doua zile si nu va spun nika...este ceva ...nasol.

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI SI GINDURILE BUNE,VA IUBESC DIN SUFLET SI M-ATI FACUT SA MA SIMT SPECIALA DE ZIUA MEA.Este minunta sa primesti atitea urari de la atitea persoane dragi.
In ziua cu pricina...,ziua mea,a venit Claudiu pe la 17 si am plecat la colindat prin Mamaia ,care ni s-a parut grozanic de aglomerata,apoi am mers la o tearasa super in Constanta ,unde am cinat ca doi porumbei si puiul porumbita!!!
M-am simtit super de ziua mea ,dataorita sotului meu cu care ma simt excelent in orice situatie,imi doream sa ies cu el si numai cu el si asta am si facut.Am sa va pun si poze dragute de Duminica.Seara am cazut rupta de oboseala si nu am mai reusit sa intru sa va povestesc.
Ieri am fost la magazin toata ziua,am plecat cu ceva flori ,asa ca a venit sotul de la terasa sa ma ajute si am mai mers la o plimbarica si citeva ciocanele picante in oras(aveam pofta).Am facut o gresala imensa ca am mincat ce am mincat ...,ca aseara cine murea de stomac?!?
EU,EU,EU,sint nebuna de legat si daca nu minacam ...,nu muream ...,dar stiti si voi cum este si acum este oricum prea tirziu...sa mai vorbesc.Cert este ca acum sint acasa ,nu am reusit sa plec la magazin din cauza stomacului...,ce m-a ars aseara ...,dar ce ma doare acum.Deja tind sa cred ca problemele mele cu stomacul au revenit si sint si de la sarcina...,probabil...!!
La capitolul picioare umflate ...,stau bine,dar miinile ...arata groaznic,ma trezesc cu miinile umflate si ma culc cu ele umflate.
Eu am ceva dureri de spate dar nu tot timpul,in schimb am dureri de ligamente ,dureri in zona inghinala de ma SPARGE....,noaptea cind ma intorc pe calalta parte...imi trozneste ceva pe acolo si ma doare....
Azi facem 31 saptamini fix si sarbatorim cu lapte si cereale....si ...apropo fetelor...mi-ati facut pofta de vin.De ce nu va faceti pofta de o gurita mica ?Eu as vrea sa icerc ,dar mai stau putin ca acum am o stare de greata de la stomac de nu va vad.

Cred ca m-am plins destul si mai las si pe altele s-o faca ,ca nu se mai poate...

dandusa 30 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Lorym, multumim mult pentru listute; sunt foarte utile

Ana 30w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor, exista sutiene de alaptat si pt tzitzici mici mici? V-am spus parca - mie nu mi-au crescut absolut DELOC Poate se va schimba situatia dupa nastere...ce sa zic am aceleasi sutiene, n-am schimbat nici macat gaica la care le inchid...

Pupi

Ana 30w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Stie cineva exact din ce saptamana se intra in luna a 8-a ca eu nu mai stiu ce sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor......eu sunt asa pe fuguta....am reusit sa va citesc cam pe la amiaza....iar acum mi-am facut putin timp sa va scriu...am avut de facut multe dosare de indemnizatie....ce multe mamici sunt...si multi bebei nascuti....m-a luat un somnnnnnnnnnnn......va invidiez ca puteti face nani....abia astept sa-mi iau si eu concediu...sa fac nani si sa pap.....
Am uitat sa va spun ca am citit ieri in cartea mea....despre sarcina...ca nu e prea bine sa purtam centura pentru burtica....zice ca daca simtit burta ca si o greutate atunci mai usureaza un pic daca o purtam ....dar nu e indicat...
Dolores.....ma bucur ca esti bine si ca doar ai fost ocupata....
Bine a-ti venit....celor care au lipsit mult....si chiar ca nu avem vesti de la atatea....ce s-o fi intamplat cu ele?
Va las ca iar am treaba.....daca nu mai revin va scriu cand ajung acasa....
Pupici la burtici.......

alexandra 29 + cu
poze

Mergi la inceput