mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 29
laliq spune:
,
Multumesc pentru urarile de aniversare casnicie, sunteti niste dragutze.
Veste mare si buna: a nascut TRY, cititi detalii aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82833&whichpage=2
Multa sanatate pentru Adrian, bebelusul luptator si felicitari lui Try!
Larisa
31+
Horia Matei
mie-mi place in vacantza
GETY spune:
Ignatica, sa dea Dumnezeu ca puisorul tau sa se faca bine cat mai curand!
Parca am intrat intr-un vartej. Se rup apele, cad dopurile, noi, cele din grupa mica, putem doar sa va fim alaturi, cu gandurile noastre bune si sa ne asteptam si noi randul.
Am fost si eu la dr. mea de familie, pt. concediu prenatal, mi-a masurat tensiunea, mi-a masurat lungimea uterului si a ascultat BCF-urile fetitzei. Mi-a mai dat un bilet de trimitere sa-mi fac analize la sumar urina, o hemoleucograma, RBW.
GETY
33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
mephala30 spune:
Felicitari, Try! Sanatate multa puiului mic! 
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
alinamoro spune:
Felicitari Try
, multa sanatate va doresc si bb Adrian sa fie un luptator! 
Alina
(38+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
floricika spune:
Felicitari Try, Adrian este un luptator, multa sanatate va doresc!
Fetelor, la ora 14.35 s-a nascut Julia Maria, fetitza lui Fusca, natural, 3100g si 50 cm. Si ea si mama sunt foarte bine!
Si acum sa va povestesc: la ora 6 dimineata s-a rupt apa in somn, s-a trezit intr-o balta
. Au plecat imediat la spital, unde a intrat direct in sala de nasteri. La ora 12 avea dilatatie 3 si s-a hotarat ca nu vrea epidurala
pentru ca nu vroia sa isi lungeasca travaliul. Apoi i-au pus ceva in perfuzie care a ametit-o complet de zice ca se simtea pe alta planeta. La ora 14.35 a venit pe lume minunea lor! Fusca s-a descurcat de minune, nu a tipat, nu a urlat si a fost foarte curajoasa!
Fetelor, mie tot nu imi vine sa cred ca mai avem asa putin![]()
Am uitat sa va spun, Fusca a nascut la Polizu si fiind acolo am sunat-o si pe Cri (stiu ca si ea tot acolo este)dar nu mi-a raspuns
, tare mi-ar fi placut sa o vad, e posibil sa fi fost inca la reanimare daca a facut cezariana aseara la 10?
Floricika
38+ cu
David Stefan
Poze
_Ralu_ spune:
fetelor, vad ca try nu mai e pe listutza noastra cu
! dar putem oricand s-o trecem la mamici si bebici, nu? cine se pricepe...
felicitari din tot sufletul pt ea, si toata admiratia! sincer, nu stiu cate alte
ar fi rezistat unei astfel de situatii! eu una stiu sigur ca n-as fi rezistat...
amarantina, te rugam mult anunta-ne si pe noi ce mai e cu ileana cand afli! as suna-o, dar mi-e ca n-a iesit din operatie sau ca inca nu e in stare sa vb...poate stii tu!
raluca
37+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
eloise spune:
TRY
felicitari pentru nasterea lui bebe Adrian, sa fie sanatos si sa treaca repede peste toate problemele!
FUSCA
felicitari si tie pentru Iulia Maria, multa sanatate si refacere usoara!
Fetelor atat de rau imi pare ca nu mai scrie Try la noi... inseamna ca a fost dezamagita amarnic; ea acum scrie doar la grupul mamicilor de nov-dec 04
, la noi nimic... Totusi ma bucur ca ea si bebe sunt bine si ii doresc lui Try tot ce-si doreste si ea pentru puiul ei!
Eloise
33 cu 
EU
Virsta bebe
amarantina spune:
Raluca, o sa va anunt imediat ce stiu ceva.
Oricum sunt tare ingrijorata ca vad ca s-a facut ora 9.
Am citit si de Try si de atunci plang prin casa, nu mai sunt buna de nimic.
lullabay spune:
Felicitari FUSCA!!!!!
Bine ai venit pe lume Julia Maria!!!!
Ce liniste e pe aici!!!Fetelor unde sunteti?
38+ 
Chuny spune:
Of, nu trebuia sa o scoateti pe Try de pe lista, chiar daca ea s-a hotarat sa plece ... mai ales ca a plecat in conditii destul de urate.
Sper ca pt toate problemele ei sa gaseasca o rezolvare ...
Sibylle
34 +
Pozele mele Poze noi